Matematika
Saj zdaj že (spet) zna. :)[/quote]
po zaslugi MON_a … ne pa šolstva, kjer je bila pozimi na toplem in kazala 200% jošk, 200% krajcev in 0% pi.č.ke[/quote]
oji star
Kolko energije, denarja in bog ve česa še, je vrženo stran zaradi tvoje NEvzgoje, o kateri priča tvoje pisanje na MONu. Imaš ti namen ta račun poravnat?
po zaslugi MON_a … ne pa šolstva, kjer je bila pozimi na toplem in kazala 200% jošk, 200% krajcev in 0% pi.č.ke[/quote]
oji star
Kolko energije, denarja in bog ve česa še, je vrženo stran zaradi tvoje NEvzgoje, o kateri priča tvoje pisanje na MONu. Imaš ti namen ta račun poravnat?[/quote]
gnida z drizom posrana …. sem že zdavnaj poravnal za sebe in svoje pokolenje. In to kot neto izvoznik znanja.
še meni dosti ostaja od tega.
aja … so me pa partijci iz Partije vrgli, pa noter nisem bil ☺
Ko boš doumel, da je vsaj 172 EU monarhij ne pa zdrizastih komuno-socializma … boš tudi doumel mojo “nevzgojo”
brencelj pač ne ve, ga je odveč pri riti rasnega, plemenskega konja in ga zato paž ubije
oji star
Kolko energije, denarja in bog ve česa še, je vrženo stran zaradi tvoje NEvzgoje, o kateri priča tvoje pisanje na MONu. Imaš ti namen ta račun poravnat?[/quote]
gnida z drizom posrana …. sem že zdavnaj poravnal za sebe in svoje pokolenje. In to kot neto izvoznik znanja.
Ko boš doumel, da je vsaj 172 EU monarhij ne pa zdrizastih komuno-socializma … boš tudi doumel mojo “nevzgojo”
brencelj pač ne ve, ga je odveč pri riti rasnega, plemenskega konja in ga zato paž ubije[/quote]
NM-3w, s tem, ko take pišeš, znova in znova govoriš o tem, kakšen revež nesrečni si; nezadovoljen sam s sabo in jezen na cel svet.
brencelj pač ne ve, ga je odveč pri riti rasnega, plemenskega konja in ga zato paž ubije[/quote]
NM-3w, s tem, ko take pišeš, znova in znova govoriš o tem, kakšen revež nesrečni si; nezadovoljen sam s sabo in jezen na cel svet.[/quote]
po vonju katere črke ali celo presledka pa to uspeš ugotoviti ☺
čizs … takšni/e še iz tega, če kdo natipka koliko je ura delate neke projekcije duševnih stanj ☺
NM-3w, s tem, ko take pišeš, znova in znova govoriš o tem, kakšen revež nesrečni si; nezadovoljen sam s sabo in jezen na cel svet.[/quote]
čizs … takšni/e še iz tega, če kdo natipka koliko je ura delate neke projekcije duševnih stanj ☺[/quote]Ej stari, če bi bil denar, ki je bil porabljen za tvojo izobrazbo smotrno porabljen bi lahko napisal postopek kako se izračuna procente. Pa sumim, da celo znaš to napisat 😉
Pri tebi je kronično zmanjkalo denarja za vzgojo, so vsega porabili za izobrazbo, tako da nam sedaj vse skup nič ne nuca k si nimamo zaradi ne vzgoje enkrat kaj pomagat s tabo…..žal. :/
Zdej pa itak nisi več rentabilen za kakršnakoli vlaganja…..
čizs … takšni/e še iz tega, če kdo natipka koliko je ura delate neke projekcije duševnih stanj ☺[/quote]Ej stari, če bi bil denar, ki je bil porabljen za tvojo izobrazbo smotrno porabljen bi lahko napisal postopek kako se izračuna procente. Pa sumim, da celo znaš to napisat 😉
Pri tebi je kronično zmanjkalo denarja za vzgojo, so vsega porabili za izobrazbo, tako da nam sedaj vse skup nič ne nuca k si nimamo zaradi ne vzgoje enkrat kaj pomagat s tabo…..žal. :/
Zdej pa itak nisi več rentabilen za kakršnakoli vlaganja…..[/quote]
če bii se pa ti vsaj 33% časa in tipkanja, ki ga namenjaš meni namenil/zanimal za frače, bi pa 100% kakšno f.u.kal
Ej stari, če bi bil denar, ki je bil porabljen za tvojo izobrazbo smotrno porabljen bi lahko napisal postopek kako se izračuna procente. Pa sumim, da celo znaš to napisat 😉
Zdej pa itak nisi več rentabilen za kakršnakoli vlaganja…..[/quote]
če bii se pa ti vsaj 33% časa in tipkanja, ki ga namenjaš meni namenil/zanimal za frače, bi pa 100% kakšno f.u.kal[/quote]….. glede na to koliko ti tu tipkaš ti je ziher že odpadel….. ccccc
če bii se pa ti vsaj 33% časa in tipkanja, ki ga namenjaš meni namenil/zanimal za frače, bi pa 100% kakšno f.u.kal[/quote]….. glede na to koliko ti tu tipkaš ti je ziher že odpadel….. ccccc[/quote]
s tvojo logiko -> pa tebi, v tebe na notri stopi
Forum je zaprt za komentiranje.