Kje je Antilopa?
Že ves teden se ni oglasila, ali je našla zatočišče v naravnem okolju savane, kjer uživa vse radosti prvinskega življenja, daleč od mestnega vrveža, daleč od hitrega prebijanja skozi vsakodnevne ovire, daleč od hitre prehrane, hitrega interneta, hitrega seksa….???
Če se kmalu ne oglasi, bom osamljen in zapuščen moral po stopinjah Sebe111. Objavil bom razpis za novo MON simpatijo….življenje gre dalje in nisem vsak dan mlajši….:)))
Antilopca kje si, jo pogreša še kdo ali samo jaz v stanju zmanjšane prištevnosti?
Antilopa bi se ti javila, če bi v njej videl kaj kar jo dela posebno, pomembno, edinstveno…. zate. Ko pa samo jamraš kako si ti osamljen pa bolje da se ne javi k bi jo kot kak jastreb raztrgal…. 😉 :)))
Antilopa bi se ti javila, če bi v njej videl kaj kar jo dela posebno, pomembno, edinstveno…. zate. Ko pa samo jamraš kako si ti osamljen pa bolje da se ne javi k bi jo kot kak jastreb raztrgal…. 😉 :)))[/quote]
Saj ona ve, da je v mojih očeh posebna..ne rabim to vsem razglašat, ker potem bom pa spet copata, pussy, brezjajčnik in ostali ljubkovalni pridevniki…:))
Da razmisliš o sebi:)).[/quote]
Aha, sem že. 🙂 kaj pa zdaj?[/quote]
Če vedno tako hitro končaš, že nisi kaj prida. :))
Brez tebe bi bilo pa res dolgčas, tako, da nikamor ne hodi…[/quote]
Saj ne hodi… vozi se :)[/quote]
kakorkoli, brez NM-3w bi bil MON kot ladja brez svetilnika v temi, kot puščava brez oaze, kot leto brez poletja, kot Barcelona brez Messija, kot Salome brez muce, kot LaToya brez jošk, kot Štern brez flaše, kot Pahor brez ogledala….
Če vedno tako hitro končaš, že nisi kaj prida. :))[/quote]
če bi ženska podala to pripombo, bi še razumel… :)[/quote]
Saj ti je rekla “poboljašaj se”. Jaz sem ti samo prevedel za vsak slučaj. :))
Forum je zaprt za komentiranje.