WC in moški-brez zafrkancije
Če sem fejst fejst vsekan včasih tudi sede… ker pač nimam pisoarja doma 🙂
Kako to misliš kdo čisti WC školjko?
A to misliš po opravljanju vlke potrebe? al nasplošno 😀
no v obeh primerih jaz ampak eni lahko tole napačno razumejo 😉
Sej ženski poskusi “discipliniranja moških” me v bistvu ne presenečajo več, ker jih imam naštudirane v nulo. Je pa pomenljivo, s kakšno vnemo tukaj copatarji, ali pač kandidati za copatarje dokazujejo ženskam svojo ustreznost , skozi teme:
– kako kdo ščije
– kakšne slabe navade ima kdo
– moški kaj pa higijena?..
Kdaj bomo brali teme…ženske kaj pa higiena?…ženske, kako ščijete?..ženske, imate kakšne slabe navade?
Tako je in zato copatarji ne boste nikoli moški, ker ste že zdresirani, hočete ugajati, dokazovati sovjo ustreznost iz dneva v dan…Bolj s epri tem matrate, dlje ste od tega cilja..ker vam “moške živali”, ki ščijejo stoje..pred nosom pofukajo vse ženske, pa še vaše zraven.
sicer se strnjam s temle ampak jaz osebno včasih odpišem na take teme iz golega dolgčasa…. briga me če sem ustrezen ali ne mwahahaha če sem ustrezen je običajno to znak za preplah ker dvomim da bi grupa žensk uspela razmišljat logično 😉
Ga ni junaka, da ne lula kadar kaka..… 😉
Kdo pa pri vas čisti pokrov (tisti prvi, ki se sede nanj) iz spodnje strani?
Ker ko se usedete tako nemarno in spustite šprica direkt pod pokrov, sploh ko se mudi, ko je sila, česar se zaveste šele potem, ko izpod pokrova pricurlja in pomočite lastne hlačke?…… 😉
Še uganaka na to temo:
Luknijca pri luknnjici pa vodo drži, kaj je to?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
vrsta pred ženskim wc-jem….. [sub][sub]noooo, včas tudi katera ža mal popušča….[/sub][/sub] :)))))
sicer se strnjam s temle ampak jaz osebno včasih odpišem na take teme iz golega dolgčasa…. briga me če sem ustrezen ali ne mwahahaha če sem ustrezen je običajno to znak za preplah ker dvomim da bi grupa žensk uspela razmišljat logično ;)[/quote]
vcasih? kekec, vsak prvi post v vsaki novi temi je tvoj. wtf nimas lajfa? pajkec ima tu prav. Pac si klasicen fukfehtar. Sicer nic kaj drugacen od njega, ampak on to dela na enem nivoju visje od tebe
sicer se strnjam s temle ampak jaz osebno včasih odpišem na take teme iz golega dolgčasa…. briga me če sem ustrezen ali ne mwahahaha če sem ustrezen je običajno to znak za preplah ker dvomim da bi grupa žensk uspela razmišljat logično ;)[/quote]
vcasih? kekec, vsak prvi post v vsaki novi temi je tvoj. wtf nimas lajfa? pajkec ima tu prav. Pac si klasicen fukfehtar. Sicer nic kaj drugacen od njega, ampak on to dela na enem nivoju visje od tebe[/quote]
edini kekec si ti …. jaz ne rabim fehtat za fuk brez skrbi ti pa kar sanjaj dalje 😉
Ti si še hujši verjetno napišeš v vsaki temi 10 prispevkov pod 10 niki in si kao človek z veliko lajfa bahahahaha
optimist tolaži se!
vcasih? kekec, vsak prvi post v vsaki novi temi je tvoj. wtf nimas lajfa? pajkec ima tu prav. Pac si klasicen fukfehtar. Sicer nic kaj drugacen od njega, ampak on to dela na enem nivoju visje od tebe[/quote]
edini kekec si ti …. jaz ne rabim fehtat za fuk brez skrbi ti pa kar sanjaj dalje 😉
Ti si še hujši verjetno napišeš v vsaki temi 10 prispevkov pod 10 niki in si kao človek z veliko lajfa bahahahaha
optimist tolaži se![/quote]
ce te misel na to, da sem pod 10 nicki tukaj celi dan potolazi in ti polepsa dan, pa naj bo tako. Da pa ne rabis fehtat za fuk pa ti gladko ne verjamem, ker delujes kot klasicni pajkecov vajenec, podmladek. On pa je znan fukfehtar, sicer pali samo na okrogle milfe, ampak saj vseeno
optimist tolaži se![/quote]
ce te misel na to, da sem pod 10 nicki tukaj celi dan potolazi in ti polepsa dan, pa naj bo tako. Da pa ne rabis fehtat za fuk pa ti gladko ne verjamem, ker delujes kot klasicni pajkecov vajenec, podmladek. On pa je znan fukfehtar, sicer pali samo na okrogle milfe, ampak saj vseeno[/quote]
Misel nima nič s tem to je fakt… kako drugače bi me pa lahko povezal s Spiderjem če ne zato ker me cele dneve bereš… mene in SPiderja….
Ti gladko malo ne verjamem ker deluješ kot luzerček brez lajfa ki se skriva za mnogoteri niki…. pač imava obadva enake pravice da ne verjameva en drugemu 😉
Saj no kot si rekel če te misel na to da sem fukfehtar tolaži potem naj bo tako 😉 bom fukfehtar samo ne delat samomora med drkanjem cel lajf 😉
haha locenec ti je nova “zaljivka” v tvojem arsenalu? Daj no, saj vem da zmores se kaj vec sproducirat kot locenec, copata in tradicionalist.
ce pa okrogla milfa ni znak totalnega obupa pol pa res ne vem kaj je lahko se bolj obupno… Ti pa se se hvalis okoli s tem. Jaz bi bil tiho na tvojem mestu. Me spominja ko smo kot najstniki serijsko nabijali eno tako okroglo radodajko. Vsi ki smo se kaj drugega podrli, smo bili o tem dogodku tiho. En, ki pa je samo njo podrl, pa je to razlagal ob vsaki mozni priliki se naslednjih 10 let.
Forum je zaprt za komentiranje.