Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razgledanost – kaj je?

Razgledanost – kaj je?

Kdaj se vam neka oseba zdi razgledana in kdaj ne?
Kaj vam recimo gre najbolj na živce, da rečete, ta je pa totalno nerazgledan.
Nekateri moški tule gor se sploh radi pritožujete, da smo ženske nerazgledane, celo neumne. Zakaj? Ker ne vemo vseh igralcev nogometne reprezentance ali kaj drugega?

Glede na očitke enih imam občutek, da je za nekatere monovce nerazgledan tisti, ki ne bere rumenega tiska, ker ne pozna vseh igralcev in pevcev in podobnih in njihovih snifanj, zapijanja, drogiranja.
No osebno meni to ni razgledanost, ampak obsedenost z rumenim tiskom.

Si to ti Marko ? :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Vem, kaj ni:). Mi je pa v užitek se družiti z razgledanimi, inteligentnimi, emocionalnimi ljudmi.

Razgledanost pomeni širina znanja. S takšnim človekom lahko debatiraš skoraj o vsem.

kdor o isti osebe, dogodku … ne zna naizust našteti vsaj 5 imen medijev (jasno – z dobesednim citatom člankov in opisom slik), kjer je bilo kaj objavljeno, je nerazgledan kot crknjen krt ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mene pri drugih ljudeh najbolj odbije njihova nerazgledanost. Pod razgledanost štejem, da se lahko z neko x osebo pogovarjam o mnogočem, brez zavijanja oči ipd neverbalnih cvetk.

Bikini je o tem pisal v tej temi: http://med.over.net/forum5/read.php?124,8855155,8855959#msg-8855959

Pa ne bi se rada ponavljala. 🙂

In kdo je za tebe razgledan/nerazgledan?
Šlosar, ki bere Freuda, ali nekdo s faksom ki bere rumeni tisk.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Šlosar, ki bere Freuda, ali nekdo s faksom ki bere rumeni tisk.[/quote]

Bi rekla, da noben od njiju, če je to edino kar bereta.
Če imaš samo faks, še ne pomeni, da si razgledan. Glede na to, da bere rumeni tisk, bi človek rekel, da ni ravno biser razgledanost (razen, če ga bere le občasno, drugače pa kaj bolj pametnega).
Če bereš Freuda pa tudi ne pomeni, da si razgledan. Moram pa reči, da se mi zdi bolj razgledano, da znaš nekaj skupaj zavarit kot pa, da čitaš Freuda. Če ne drugega, je prvo zelo koristino. Debata o Freudu pa bo večino ljudi dolgočasila.

jaz najraje sedim malo nižje, da imam dober razgled na bedrca bebjik … sem ful razgledan dokler ne prešaltajo iz do.pi.čja.kov v hlače ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Šlosar, ki bere Freuda, ali nekdo s faksom ki bere rumeni tisk.[/quote]

Bi rekla, da noben od njiju, če je to edino kar bereta.
Če imaš samo faks, še ne pomeni, da si razgledan. Glede na to, da bere rumeni tisk, bi človek rekel, da ni ravno biser razgledanost (razen, če ga bere le občasno, drugače pa kaj bolj pametnega).
Če bereš Freuda pa tudi ne pomeni, da si razgledan. Moram pa reči, da se mi zdi bolj razgledano, da znaš nekaj skupaj zavarit kot pa, da čitaš Freuda. Če ne drugega, je prvo zelo koristino. Debata o Freudu pa bo večino ljudi dolgočasila.[/quote]
OK, nick nerazgledana ti popolnoma pristoja. Seveda nisi povedala svojega mnenjao razgledanosti, ampak si izkoristila samo slab namig (moj), da ti ni treba razmišljati! To mi pove skoraj vse o tebi.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hvala, Paco, zelo sem vesela tvojega komentarja. Močno bo povečal mojo razgledanost.

Haha, čist te je ownal.

jaz bi hlače(kot žensko oblačilo) prepovedal z zakonom 🙂

jaz bi hlače(kot žensko oblačilo) prepovedal z zakonom :)[/quote]
Samo potem bi jih zeblo v vagino.

Samo potem bi jih zeblo v vagino.[/quote]

No saj pozimi bi hlačke bile dovoljene 🙂

No saj pozimi bi hlačke bile dovoljene :)[/quote]
Tale slika se prav lepo prileže zraven :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0919/cqd-426415.jpg[/img]

Ženske so morale nekoč nositi neudobna krila, kup krinolin, zdaj recimo petke, zato, da niso konkurenčne moškim.
Spomnite se recimo vseh tistih oblek in jezdenje konja v tistih oblekah. Kak cirkus je bil, ko so ženske oblekle hlače. Končno so bile konkurenčne moškim. Prej v damskih sedlih ni šlo.
Če ima ženska petke, težko hitro hodi, recimo makadam je problem, problem so tlakovane poti, če na ravnem asfaltu težko hitro hodi. Torej lahok moški gre hitro naprej.
V glavnem te stvari so zato, da je ženski onemogočeno normalno, spretno, hitro gibanje.
Ja pa ne pozabite na tesno oprijete oblekce naših TV dam. Včasih pridejo tako napravljene kake pevke, da se niti skloniti ne morejo. Še premikajo se komaj.

Tale slika se prav lepo prileže zraven :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0919/cqd-426415.jpg[/img][/quote]

Škoda ker je ne vidim 🙁

če preživijo s tistim trakcem … je tudi ta višek – jih vsaj v krajce nebi drgnilo ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close