Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Monovci in sklece

Monovci in sklece

Moški, koliko sklec naredite največ na mah?
V eni rundi, brez počitka.

52.5, a te zanima tud št vbodov brez počitka?

Se vam zdi to čudno, da moški ne zmore naredit 20 sklec?

je še kaj bolj čudnega kot to , recimo , zakaj ene ne marate doggystayle?

Kaj pa je v tem “čudnega”?

jaz jih če se res potrudim naredim v enem šusu 8torej brez počitka) 50 ampak je pa tudi res, da hodim v fitness pa trenirm svoje telo…drugače pa moški, ki je normalne postave torej, da nima prevelike telesne maščobe lahko naredi vsaj 10 sklec…

Vau, 50, kapo dol.
Imeli smo ravno eno debato pa sem rekla, da mora vsak dec naredit 20 sklec z lahkoto pa so se zgražali nad mano, da to je pa preveč zahtevno :).

Kaj pa je v tem “čudnega”?[/quote]
a ni čudno da obstajajo ženske , ki ne tega ne marajo? predsodki? vzgoja? vera?

Vau, 50, kapo dol.
Imeli smo ravno eno debato pa sem rekla, da mora vsak dec naredit 20 sklec z lahkoto pa so se zgražali nad mano, da to je pa preveč zahtevno :).[/quote]
20 sklec mora narediti vsak moški, tu maš čist prav, jaz jih naredim lahko vsaj 50, pa ne hodim v noben fitnes, sem pač fizični delavec doma,

evo sem kar probal v pisarni…ampak pri 42 omagal..:((..popuščam…

Nevem, ker jih že dolgo časa ne delam več na dveh rokah 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

So še pravi dedci tu gor.

Če jih ne zmore vsaj 50 brez premora, ni pravi….zame.

zdaj pa bom treniral vsak dan do nezavesti:)))

zdaj pa bom treniral vsak dan do nezavesti:)))[/quote]

Ne, ni treba….kolikor berem te strani, si že oddan, tako da nima veze.

Nazadnje ko sem jih delal, sem naredil ene 28-30 brez premora…. pred ene parimi tedni.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ne vem, če bi bilo za reskirat, ga lahko kaj v križu zagrabi, pol bom pa imela veselico.
ampak sem sigurna, da ne pride čez 20, no mogoče bi, če bi mu obljubila kako sladico za na konec, sam ne vem, če bi mu potem še pasala.

a ni žalostno, da te en tak starček, z osnovno šolo kot sem jaz da v koš, fitnesa še od blizu nisem videl, zato pa hosto, motorko, kramp in lopato…cccc…pomehkužena mladina ki z fitnesom gor raste

a ni žalostno, da te en tak starček, z osnovno šolo kot sem jaz da v koš, fitnesa še od blizu nisem videl, zato pa hosto, motorko, kramp in lopato…cccc…pomehkužena mladina ki z fitnesom gor raste[/quote]

lupček jaz sem bil na fitnesu ene 5x v celem lajfu… 🙂 lahko pa dava v roko členke pa probava kdo bo hitrejši in agilnejši in kdo bo zadnji sta na nogah 🙂

Sploh pa je to smešno kaj ti bodo vse mišice na svetu če je samo 1 strel z pištole ki jo dobi vsak kekec dovolj da vse te mišice za zmeraj oblezijo…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

bi še dal roko s tabo v členek ampak s tem lubčkom mi pa zbujaš dvome… glede streljanja pa,ni vredno komentiranja, razen to, da moraš imeti jajca da pritisneš na petelin, ti pa glede na to da niti vojske nisi služil…eh ja))

kot 45 minut sploh začnem ne

Oh ja veš kak ti bom reko… met jajca da stisnem na petelina sploh ni problem…. problem je samo to da je škoda tak dolgo sedet v kehi za takega butla kot si ti… čeprav bi nedvomno monu naredo uslugo oa še komu v reali verjamem….

z mano pa roke ni treba dajat v členke, bom mel jaz svojega ti pa svojega ni panike… bo pa poljub peščic za take kot si ti zato tudi ljubček 🙂 saj vem da stara generacija tezko razume 🙂

Kaj pa je v tem “čudnega”?[/quote]
On se tako pasje počuti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nekaj bolj zanimivega od sklec imam na zalogi.

Stoja na glavi – postaviš glavo na tla si skleneš obe roki, tako da so prsti med seboj prepleteni in daš to za zatilje in objameš glavo z dlanmi, komolci pa tvorijo na tleh cca enakostaničen trikotnik za oporo. Potem počasi vlečeš noge proti sebi, tako da rahlo prekucuješ težišče telesa z odmikanjem hrbta navzven. Če si dovolj spreten dosežeš točko popolne izbalansiranosti in s tem noge postaviš v “breztežnostno polje”.
Od tu dalje je otročje lahko dvigniti (zelo počasi,kot v počasnem posnetku ali zelo hitro ) noge v vertikalo … nato lahko gor v zraku delaš raznožke ali voziš kolo … kakor komu paše.

Za zlome tilnikov med Mon-ovci ne prevzemam odgovornosti … !

Glede na to,da imajo 30 let mlajši od mene s tem silne težave mi ni jasno kam gre ta svet …

Oh ja veš kak ti bom reko… met jajca da stisnem na petelina sploh ni problem…. problem je samo to da je škoda tak dolgo sedet v kehi za takega butla kot si ti… čeprav bi nedvomno monu naredo uslugo oa še komu v reali verjamem….

z mano pa roke ni treba dajat v členke, bom mel jaz svojega ti pa svojega ni panike… bo pa poljub peščic za take kot si ti zato tudi ljubček 🙂 saj vem da stara generacija tezko razume :)[/quote]
ti lahk govoriš kar želiš, velja še vedno, talk is cheap, lahko pa poveš kaj iz svojih izkušenj z ubijanjem, si že pokončal kakšno žival na primer, si kakšni kuri odsekal glavo, dal zajca iz kože, zaklal govedo, svinjo?….še statistika 2sv vojne, 90% zavezniških vojakov ni moglo ubiti oz strelajti na svoje sovražnike, tisti , ki pa so to počeli iz užitka so bili psihopati, ….ne trdim da ne bi komu naredil uslugo,še največjo sebi in dasnemu in oprodi spiderju, ker sem eden redkih, ki pozna vaše bistvo, in vam tu in tam nastavi ogledalo. od tu tudi ves ta gnev in bahanje o pritiskanju na petelin itd…tako da matkič ti svoje predstave o ubijanju trosi med najstnice, mogoče boš še katero prepričal da si dec, jaz te predobro poznam, kot star gnar…prednost stare generacije je tudi v tem, da razpolagamo z izkušnjami, ampak samo bedak kot si ti govori o stari generaciji poniževalno, brez zavedanja, da tudi njega čez 10 ali 15 let čaka enaka usoda, ko boš naslednjič šel na pokopališče pa malo poglej okoli in si zapomni, tam je vsepolno takih ki so zase mislili da so edinstveni in nenadomestljivi…..vse teče matkič in vse mine….razen tvojih budalaštin, te ostajo stalnica pri tebi, žal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close