Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako nas vidijo Slovence drugi

Kako nas vidijo Slovence drugi

1. del
[youtube]MAOSOMvoj0k[/youtube]

2.del
[youtube]Q50U39u2g8A[/youtube]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zanimivo je tole pogledat. Tista mi je hecna “pripomba”, da se pri nas ljudje pozdravljajo v čakalnici zdravstvenega doma in da bi v VB (če se ne motim), če bi kdo pozdravil ob prihodu v čakalnico, mislili, da gre za pacienta s kakšno duševno boleznijo. :))

A tega, da so uporabili posnetek od banda Manul, pa ne morejo napisat? Aja, saj itak nič ne bodo od Sazasa dobili… :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

začuda nas tujci vidijo kot zelo sprejemljive

huje je, kao sami udrihamo po sebi … primer – tale forum ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, ja, saj bi te še resno vzela, če ni bi tudi izpod tvojih prstov izšlo nebroj žaljivk… Ampak taisti prsti raje na druge kažejo, ha?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

pikica: moje umotvore,domislice … so kupili največji v branži … za zdrave €
kakšen odnos imaš pa ti do tega nicka [sup](razen, če ne veš, da je to pojem na netu, ki ga gradim)[/sup] … eh … jebi se sama s sabo – se mi ne da, ker mi na ZS ne ponudiš namakanja otepača ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kakšen odnos imaš pa ti do tega nicka [sup](razen, če ne veš, da je to pojem na netu, ki ga gradim)[/sup] … eh … jebi se sama s sabo – se mi ne da, ker mi na ZS ne ponudiš namakanja otepača ☺[/quote]
Ne boj se, saj ti privoščim vse te evre, ampak vseeno se mi zdi, da v prazno melješ, kadar se tvoja dejanja ne skladajo z napisanim… 🙂

kakšen odnos imaš pa ti do tega nicka [sup](razen, če ne veš, da je to pojem na netu, ki ga gradim)[/sup] … eh … jebi se sama s sabo – se mi ne da, ker mi na ZS ne ponudiš namakanja otepača ☺[/quote]
Ne boj se, saj ti privoščim vse te evre, ampak vseeno se mi zdi, da v prazno melješ, kadar se tvoja dejanja ne skladajo z napisanim… :)[/quote]
dve retorični) vprašanji:
– koliko je v €, da ti nekaj vzameš resno
– koliko je v € vredno tvoje “se mi zdi”

koliko dobiš!! “plačano” za to ☺ kar se mene tiče so tukaj samo bitki …. in to đabe, brez članarine — skratka pofl

Ne boj se, saj ti privoščim vse te evre, ampak vseeno se mi zdi, da v prazno melješ, kadar se tvoja dejanja ne skladajo z napisanim… :)[/quote]

koliko dobiš!! “plačano” za to ☺ kar se mene tiče so tukaj samo bitki …. in to đabe, brez članarine — skratka pofl[/quote]
Kar se mene tiče, je tvoj nick hitro užaljen, pa že tako dolgo ga gradiš; le kako to, da je – kljub tvojim genialnim domislicam in umotvorom – še vedno tako šibak?

koliko dobiš!! “plačano” za to ☺ kar se mene tiče so tukaj samo bitki …. in to đabe, brez članarine — skratka pofl[/quote]
Kar se mene tiče, je tvoj nick hitro užaljen, pa že tako dolgo ga gradiš; le kako to, da je – kljub tvojim genialnim domislicam in umotvorom – še vedno tako šibak?[/quote]
ljudje zaznavamo zvok med 30 in 22.000 herzi … dojemanje moči/slabosti vpliva pa v mnogo ožjem razponu.
skratka: izostri čute ☺

aja — užaljenosti ne tipkam … pobijam pa folk kategorije nadležnih muh, komarjev … skratka sodrge, ki ni sposobna doumeti 7 +/2 besede v enem stavku

Kar se mene tiče, je tvoj nick hitro užaljen, pa že tako dolgo ga gradiš; le kako to, da je – kljub tvojim genialnim domislicam in umotvorom – še vedno tako šibak?[/quote]
ljudje zaznavamo zvok med 30 in 22.000 herzi … dojemanje moči/slabosti vpliva pa v mnogo ožjem razponu.

aja — užaljenosti ne tipkam … pobijam pa folk kategorije nadležnih muh, komarjev … skratka sodrge, ki ni sposobna doumeti 7 +/2 besede v enem stavku[/quote]
Pobijaš že, pobijaš, v kateri igrici pa?

aja — užaljenosti ne tipkam … pobijam pa folk kategorije nadležnih muh, komarjev … skratka sodrge, ki ni sposobna doumeti 7 +/2 besede v enem stavku[/quote]
Pobijaš že, pobijaš, v kateri igrici pa?[/quote]
forumašenje … najboljša arkadna igra do sedaj ☺

Pobijaš že, pobijaš, v kateri igrici pa?[/quote]
forumašenje … najboljša arkadna igra do sedaj ☺[/quote]
Je razlika med pobijati in moriti ljudem… 🙂

forumašenje … najboljša arkadna igra do sedaj ☺[/quote]
Je razlika med pobijati in moriti ljudem… :)[/quote]
pobijanje počnem jaz drugim ☺
morjen je pa vsak/a sam/a sebi, če bere – dela samomor iz zasede ☺
JA?
zdej mi pa lahko na ZS soročiš, da boš šla z mano na drink, če te bom povabil ☺

Pobijaš tudi s haikuji? Aja, to je malenkost več kot 7+/2

zveš na 4 oči ☺
in zadošča 7 +/2 (sicer Muelerjevo število smiselnosti pisanja alinej, naštevanja dejstev v eni rubriki …)

zveš na 4 oči ☺
in zadošča 7 +/2 (sicer Muelerjevo število smiselnosti pisanja alinej, naštevanja dejstev v eni rubriki …)[/quote]
Od koga naj si jih pa sposodim?

zveš na 4 oči ☺
in zadošča 7 +/2 (sicer Muelerjevo število smiselnosti pisanja alinej, naštevanja dejstev v eni rubriki …)[/quote]
Od koga naj si jih pa sposodim?[/quote]
ehh — preklicujem poziv na ZS
v špeglu vidiš svoj par oči … razen, če si slepa ali pa samo enooka
pri optiku pa dobiš duplex z očali, lečami

aja .. pa kupi si … sposodiš si lahko samo tiča od tipa

ajd … zdej se mi pa skidaj z mojih tem in objav. Hvala

Od koga naj si jih pa sposodim?[/quote]
ehh — preklicujem poziv na ZS
v špeglu vidiš svoj par oči … razen, če si slepa ali pa samo enooka
pri optiku pa dobiš duplex z očali, lečami

aja .. pa kupi si … sposodiš si lahko samo tiča od tipa

ajd … zdej se mi pa skidaj z mojih tem in objav. Hvala[/quote]
Še dobro, da si preklical svoj poziv, sicer bi ti sigurno pisala. Oh, še zadnji moment si ujel! To samo zato, ker si tako genialno (ampak žal večno reciklirano bitje)…

Aja, težko bom na javnem forumu ubogala na tak ukaz…

Daj ne jokaj zdaj, no! Vsaj s ponosom prenesi…

Meni se zdi pa najbolj smešen tisti del, ko pravi oni Anglež, da Slovenci zelo neradi čistijo….

Ooooo, čistijo, čistijo,… najraje zgodovino brskanja…hehehe :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

od kdaj si pa ti osveščena, kaj slovenci čistimo??
čistimo kar so nam jugiči nasul v jame

Pa še tega ni treba, če nastaviš, da brskalnik sam izbriše zgodovino, ko zapreš brskalnik. 🙂

Aja, a tvoj zaluta (z mislimi) kam na spletnih straneh? A misliš, da samo na spletnih straneh?:)))

Pa še tega ni treba, če nastaviš, da brskalnik sam izbriše zgodovino, ko zapreš brskalnik. :)[/quote]

Lej ga, kako si na tekočem, že imaš kaj za skriti (pred svojo). 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close