Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še malo pa novi IPHONE…

še malo pa novi IPHONE…

Se ga še kdo veseli??????????????????

že navaden gsm je kot pasja ketna … iP je pa še drag ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Spet boš celo socialo al pa 2 dal za telefon ?

JAO JAO!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kaj ti bo iPhone, WindowsPhone je zakon

Mene takšne stvari ne ganejo, me pa zato kaj drugega:).

potres vsaj 5 stopnje … a zadošča ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Večkrat sem se že vprašala, kaj ljudje vidite na teh precenjenih “ugriznjenih jabolkih”?
Meni so prav kičasti in ne le telefoni, vsa njihova ponudba je kičasta.

Postavljanje, nastopaštvo, nabijanje EGA… to vidijo

Ekscentrični, žal že pokojni Steve Jobs je moj idol! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

predvsem pa profite vlagateljem/delničarjem in vsaj borno životarjenjem kitajcem

Ekscentrični, žal že pokojni Steve Jobs je moj idol! :)[/quote]

Ti imaš nekaj veliko teh idolov, a ni to značilnost najstniških let?:))) Ko boš velik, boš lahko sam svoj idol:).

Ti imaš nekaj veliko teh idolov, a ni to značilnost najstniških let?:))) Ko boš velik, boš lahko sam svoj idol:).[/quote]

Goldfish je moja matrica prave ženske! 😀 Samo hudič, ne znam iz matrice? :))

Ti imaš nekaj veliko teh idolov, a ni to značilnost najstniških let?:))) Ko boš velik, boš lahko sam svoj idol:).[/quote]

Goldfish je moja matrica prave ženske! 😀 Samo hudič, ne znam iz matrice? :))[/quote]

Prej bi rekel da še iz maternice nisi dobro prišel 🙂

Goldfish je moja matrica prave ženske! 😀 Samo hudič, ne znam iz matrice? :))[/quote]

Prej bi rekel da še iz maternice nisi dobro prišel :)[/quote]

se bojiš, da ti bo goldfišico zapecal?

se bojiš, da ti bo goldfišico zapecal?[/quote]
Ne, tega se pa ne bojim 🙂
Če mu to rata .. vsaka čast njemu 🙂
Če ona pada na njemu podobne.. pol pa kar naj srečno živita skupaj do konca svojih dni

Gioldfišica je že davno prešla v moje vode. Ne vem, če jo bo lahko nazaj zvabil. :)))
Goldfišica, poglej, zaradi tebe so nastale zdrahe med moškimi! 😀 Zdaj se hitro odloči, katerega boš poplavutkala. 😀

toliko idiotizma pa vsi na MoN_ ne spravimo skupaj v celem dnevu

Gioldfišica je že davno prešla v moje vode. Ne vem, če jo bo lahko nazaj zvabil. :)))
Goldfišica, poglej, zaradi tebe so nastale zdrahe med moškimi! 😀 Zdaj se hitro odloči, katerega boš poplavutkala. :D[/quote]

Če lahko nekaj pripomnem…
Nobenih zdrah.. nič nočem ne od nje, niti od bilo katere druge monovke
Naj bo to že enkrat jasno

Goldfišica, poglej, zaradi tebe so nastale zdrahe med moškimi! 😀 Zdaj se hitro odloči, katerega boš poplavutkala. :D[/quote]

Vidim ja, cel peskovnik:)). Samo kako hudiča imaš ti dve lopatki in tri grabljice??:)).

V mojem srčku je dovolj prostora za vse:). Samo vstopajte posamično:))).

toliko idiotizma pa vsi na MoN_ ne spravimo skupaj v celem dnevu[/quote]

Tole je pa res biser idiotizma..

Ne dam ti Goldfišice! Samo s pretepom in krvjo na mojih pesteh. 😀
Goldfišica, evo, zdaj pa so ljubosumni name! Reši me sedaj iz te zagate. :)))

Goldfišica, evo, zdaj pa so ljubosumni name! Reši me sedaj iz te zagate. :)))[/quote]

Daš lahko le tisto, kar imaš:). Kdaj si mene imel?:))) Zagate so v real lajfu. Te pokličem čez eno uro, da doživiš pravo zagato:)))).

Zakaj? Kar tako, ker je mnogim ali imaš za to odločitev konkretne argumente?

Goldfišica, evo, zdaj pa so ljubosumni name! Reši me sedaj iz te zagate. :)))[/quote]

Daš lahko le tisto, kar imaš:). Kdaj si mene imel?:))) Zagate so v real lajfu. Te pokličem čez eno uro, da doživiš pravo zagato:)))).[/quote]

Vodo si skalila in dvignila mulj, zdaj pa se samci brezglavo zaletavajo (vame). :)))
A po novem iphone-u me pokličeš? Moraš sprobati vse funkcije in kako kaj vleče signal sem proti Ptuju. 😀

Zakaj? Kar tako, ker je mnogim ali imaš za to odločitev konkretne argumente?[/quote]

Tebe imam rajši ko Goldfišico. Sem ti lahko postregel z boljšim argumentom? 😀

Ne vem, jaz sem se samo malo igračkal z Androidom na Samsungu, mi je všeč, da je to odprtokodna zadeva (zastonj), pa dejansko Linux platforma (stabilnost).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close