Čustveni izlivi Goldfishove
Kot že obljubljeno, prilepil sem privat pogovor z Goldfishovo, v katerem je lepo razvideno njeno prostaško izražanje. Prostaška deklica pač 😀
Bom pa jst povedala, da se nas bo več smejalo:))))))).[/quote]
Ti kr. Jst še vedno vstrajam pri tem, da nimam nič slabega za povedat čez tebe. Ti me pa žali kakor češ, če se ob tem počutiš bolje zakaj pa ne ![/quote]
Še prvi del, da prilepim ( 2krat me je kontaktirala ) :
Brskaš lol. Kako zelo butasta izjava. Nisem jaz objavil te teme, za to se boš morala zahvalit Primožu in Boomu. Jst vse kar sem naredil je to, da sem si na podlagi števila oddanih prispevkov ustvaril neko svoje mišljenje o določenih uporabnikih. Zame je to več ali manj edini kredibilen podatek na med over netu, ker vas seveda v živo ne poznam. Lahko mi pišeš koliko imaš prijateljev, kako pogosto seksaš, da se ukvarjaš z aerobiko, bereš knjige tralala,…samo kaj, ko potem napišeš 10.000 prispevkov na dan in vse te tvoje besede v trenutku izpuhtijo v nebo. Če tega nisi sposobna razumet, ti pa ne morem pomagat…[/quote]
Ravno v tem je čar, meni ni treba razlagat, kaj počnem:). In sem zadovoljna s svojim lajfom…si ti lahko s svojim? Meni ni treba jokcat in klicat na pomoč ostale virtualne možiclje. Pridem, ko sem za PC, pišem kratko, redko se spuščam v font romanov, ker za to nimam časa in priznam, da premalo berem, kaj vse drugi pišete in zato ne morem podati temeljite analize, svoje ugotovitve:). Meni je to zabava, temu primeren je moj slog pisanja…in ja, to nanese obilico “plehkih” oddanih prispevkov…in ne moreš verjet….živim, dobro živim:). Zakaj bi me prepričal v nasprotno? Ker sem znotraj statistike in tvoja miselnost ne dopušča izjem? Hja, saj to ni moj problem:). Važno je, kaj kdo zase misli in kako funkcionira v privat lajfu.[/quote]
Še enkrat, sama si je želela to, bila je njena želja. Druga stvar. Bedno je, da si domišljaš in tudi javno pišeš o tem, kako si nekomu na zasebcu postavil košarico, ki pa sploh ne obstaja. Goldfish je s tem pokazala svoj pravi obraz, obenem pa tudi, da se gre za čustveno nestabilno osebo, ki ni zmožna normalnega komuniciranja.
Ne bo pobrisal, ker sem ga pred objavo vprašal za dovoljenje :>[/quote]
To je res. Napisal si tudi, da se Goldfish strinja z objavo. In če se oba strinjata, potem ne vidim problema.[/quote]
dovoljenje je dobro objaviti (tako kot avtorje citatov!!) … najava objave je bila hudo “podmukla” !!
Ne bo pobrisal, ker sem ga pred objavo vprašal za dovoljenje :>[/quote]
To je res. Napisal si tudi, da se Goldfish strinja z objavo. In če se oba strinjata, potem ne vidim problema.[/quote]
A to dovoljenje si ti prav videl na lastne oči ali si zgolj verjel na njegovo besedo?
Še enkrat, sama si je želela to, bila je njena želja. Druga stvar. Bedno je, da si domišljaš in tudi javno pišeš o tem, kako si nekomu na zasebcu postavil košarico, ki pa sploh ne obstaja. Goldfish je s tem pokazala svoj pravi obraz, obenem pa tudi, da se gre za čustveno nestabilno osebo, ki ni zmožna normalnega komuniciranja.[/quote]
Izzival si, da boš objavil ZS-je. A veš, meni je vseeno in zato sem ti rekla, da ti kar. S svojimi dejanji kažeš svojo podobo. Glede nestabilnosti pa samo tole…nimaš nič drugega za povedat?:)
Forum je zaprt za komentiranje.