Čestitam tu prisotnim rekorderjem
Pa tole ne vem, če je statistika od starševskega čveka, ker namreč tja ne pišem. 🙂
To je splošna statistika za cel MON.[/quote]
HAHAHAHAAHAHAHHA to je še bolj žalostno 😛
Bravo čestitam srečnemu v zvezi Markotu in penzionistu NMW-3w ter nepotešeni Goldfish ki očitno nima nič pametnejšega za delat… ostalik lolekov pa na seznamu ne poznam
HAHAHAHA
made my day v tem deževnem dnevu!
Pa še za Nm-3ja, da napišem. Kaj je pijanček, ves čas si silil Robija, da omogoči nov addition ( št klikov na temo ), sedaj se je pa izkazalo, da si ravno ti tisti, ki še največ klika in pošilja prispevke po temah. Aja sej res, še to, ker sem ti že večkrat napisal, da nimaš prijateljev…zmotil sem se…imaš enega…alkohol.
Na osnovi teh statističnih podatkov bom z razlogom bolj selektivna koga še bom brala (citirala) in koga definitivno ne (moderatorjem je oproščeno). Sem mnenja, da tisti ki imajo toliko za povedati, da res bolj malo živijo in ni šans, da mi ravno ti ljudje/rekordeji iz seznama tržijo, tupijo nakladajo kako in kaj v life-u nasplošno ali konkretno.
Hvala za objavo statistike, to smo res potrebovali 🙂
huh … Robi a si kaj ponosen, da jih je toliko iz “tvojega” (pod) foruma v finalu☺
(avgust) Največ zapisov, vrstni red je naključen.
Yo_
8888
savrinka
NM-3w
BMW 540
Rednnammay
Marko
Goldfish
Robi…
Na letnem nivoju od 1.1.2013 do danes:
Yo_
1raglja
Barca
Marko
jon
NM-3w
Robi…
Gunnar
vilid
Na to statistiko gledam z rezervo, ker je zavajujoča.
To pomeni le to, da nas na tem forumu večina piše registriranih. Statistika ne zajema neregistriranih in tistih, ki se občasno od-registrirajo in večina takšnih piše na SČ, ker se bojijo kontra efektov. :)))
Ponosen sem na to, da nimamo hudih dvobojev, da je vse še na neki razumni meji. 🙂
Get a life
The ultimate insult for insecure people who have nothing better to say. people who use this “diss” have no life themselves. they usually say this to feel better about their own sad lives by criticizing someone else’s “life”.
Get a life
The ultimate insult for insecure people who have nothing better to say. people who use this “diss” have no life themselves. they usually say this to feel better about their own sad lives by criticizing someone else’s “life”.[/quote]
Ojoj, zdaj si me razkrinkal:)))). Ne, to je moj sleng za takšne tiče kot si ti…kapiš?:) Ne me dajat v kalup definicije, ki si jo je izmislil ustvarjalec sam in velja izključno za določen odstotek populacije.
Na to statistiko gledam z rezervo, ker je zavajujoča.
To pomeni le to, da nas na tem forumu večina piše registriranih. Statistika ne zajema neregistriranih in tistih, ki se občasno od-registrirajo in večina takšnih piše na SČ, ker se bojijo kontra efektov. :)))
Ponosen sem na to, da nimamo hudih dvobojev, da je vse še na neki razumni meji. :)[/quote]
E daj Robi… Saj jaz se nikoli ne odregistriram pa pišem neregistriran pa nisem niti blizu!
Saj ne pravim, da se. To ne velja za vsakega.
Gre se za to, da nas tu večina piše registriranih, na SČ pa neregistriranih, pa še tisti, ki so registrirani, se občasno odjavijo in pišejo neregistrirani.
Je pa ta statistika primerna “hrana” za ranjene egote, ki so razočarani nad svojim življenjem, ker jim ni uspelo v življenju ustvariti česa konkretnega in zato v redne pisce projicirajo sebe, da jih prikazujejo kot nesrečne.
Na podlagi števila postov je nemogoče sklepati kako nekdo živi, saj MON ni ves virtualni svet, da bi vedeli koliko časa kdo preživi na netu.
Forum je zaprt za komentiranje.