Čestitam tu prisotnim rekorderjem
Kar zakrivajte si oči internetniki, ta statistika je marsikaj povedala o vas. Izjava, da je to hrana za tiste, ki imajo ranjen ego je pa res zvita. To so že prav tiste obupane, češ, “z nami ni nič narobe, z vami je, ker se nam smejite 🙁 ”
Meni je pač smešno kako nekdo, ki se predstavlja kot srečno vezan moški, ki ima ogromno hobijev in prijateljev, na koncu konča na top 10 lestvici rednih piscev Mona. Takim stvarem se bom jaz vedno nasmejal, tudi v reali me nasmeje, če nekdo trdi eno stvar na koncu se pa izkaže ravno obratno. Tako.
no vidiš … medtem, ko ti bereš, se smejiš … bravuram na MoN_u mi hitro odtipkamo in že delamo kar je treba za € ☺
niso zadosti samo mišice … tudi hitrost možganov šteje
Torej zdaj že ciljaš na to, da so uporabniki, kot sta npr. Spider in Katenjka manj inteligentna ?[/quote]
Ona dva nista iskala nasvetov. :)[/quote]
Ni se ti treba vlečt vn. Oba veva na kaj si ciljal, da je Markotovo relativiziranje nekaj nadpovprečno inteligentnega, ki ga bo razumelo samo peščica uporabnikov, večina se bo pa čudila nad tem, ker so seveda manj inteligentni in bo iz te strani tudi večkrat napaden. Spiderja in Katenjko, sem pa dal za primer, ker sta mu tudi onadva že večkrat podala tako izjavo.
Ni se ti treba vlečt vn. Oba veva na kaj si ciljal, da je Markotovo relativiziranje nekaj nadpovprečno inteligentnega, ki ga bo razumelo samo peščica uporabnikov, večina se bo pa čudila nad tem, ker so seveda manj inteligentni in bo iz te strani tudi večkrat napaden. Spiderja in Katenjko, sem pa dal za primer, ker sta mu tudi onadva že večkrat podala tako izjavo.[/quote]
Relativiziranje, (ne)strinjanje z nekimi načeli….Ne more biti merilo za inteligenco.
Če nekdo ne mara relativiziranja, to kaže le na odpor do takšnega načina izražanja, ni pa to merilo za IQ.
Nerelevantno je podajati sklepe o tem, da so tisti s katerimi se strinjamo, bolj inteligentni. :).
V tem primeru, kot ga omenjaš, se gre za konflikt interesov in različno zagovarjanje življenjskih načel.
Torej zdaj že ciljaš na to, da so uporabniki, kot sta npr. Spider in Katenjka manj inteligentna ?[/quote]
Če (nekateri) uporabniki ne marajo relativiziranja, hočejo o stvareh iz teme debatirati jasno, konkretno in natančno, je to odraz/posledica težnje, ker so manj inteligentni in zmedeni?
Ostala sem brez besed :/
Ne ne more… ker Markotov način svetovanja oz. bolje rečeno relativiziranja prepriča neumne in manj inteligentne ki iščejo nasvet in niso seznanjeni s statistiko MoNa kot da je nek odličen poznavalec in svetovalec ki ga je vredno poslušat….
seveda bebčki ki iščejo nasvete so itak večinoma obupani in to dviguje prag kjer so pripravljeni nasest pardon, prisluhnit in vzet nasvet drugega… ker ko več neveš kaj bi je vsaka ideja dobrodošla (low IQ ljudem) tudi tista od Markota… to pa ni pametno!![/quote]Od vseh mogočij IQjev se ravno ti največ spotikaš ob Markota in bereš njegove nasvete…..
Kaj nam to pove? 😉 :))))[/quote]
Pove nam da Marko preveč piše 🙂 ker kamorkoli na čveku pogledam vidim njegov komentar na praktično VSAKI strani skorajda vsake teme. (morda izvzamemo kako temo o modi in še čemer)
Če (nekateri) uporabniki ne marajo relativiziranja, hočejo o stvareh iz teme debatirati jasno, konkretno in natančno, je to odraz/posledica težnje, ker so manj inteligentni in zmedeni?
Ostala sem brez besed :/[/quote]
Robi tega ni napisal. Napisal je, da zmedene in manj inteligentne relativiziranje naredi še bolj zmedene. Nikjer ni napisal, da sta Spider in Katenjka po branju drugih ali pa mene še bolj zmedena. Če sta, vesta to le sama. Katenjka sicer pogosto priznava, da je zmedena, ampak ona “takšna” že sem pride, torej nismo mi nič krivi. :))
Če pa nekdo ne mara relatativiziranje, pa to ne pomeni, da je naumen in zmeden, pač pa prej to, da je nestrpen. 🙂
Od vseh mogočij IQjev se ravno ti največ spotikaš ob Markota in bereš njegove nasvete…..
Kaj nam to pove? 😉 :))))[/quote]
Pove nam da Marko preveč piše 🙂 ker kamorkoli na čveku pogledam vidim njegov komentar na praktično VSAKI strani skorajda vsake teme. (morda izvzamemo kako temo o modi in še čemer)[/quote]
Pove nam, da tebe to moti. Se pravi te moti moj način življenja oziroma te moti tvoja predstava o mojem življenju. Pomeni, preveč se ukvarjaš z življenji drugih. Se pravi, da ti je dolgčas v tvojem bogatem življenju. Pa tud nič ne razumeš. :))
Tako je, dan ima 24 ur. Spim od 5-6 ur, največkrat še manj. Sklepam, da ti rabiš več spanca in s tem izgubljaš dragocene ure, minute. Torej, tukaj pridobim, če gledam na spanje povprečnega človeka. Če izhajam iz tebe, si ogromno časa za PC-jem (pustmo to, kaj delaš)….to je zate kvaliteta?:) Dvomim, da imaš zaradi tega bajno plačo, po moje prav orng garaš za drobiž. Jst se vmes lahko še zabavam, ne krožim z očmi (vmes, ko ti čakaš med ištaliranjem). Imam presežek energije, sem hiperaktivna in dobro funkcioniram z multitaskingom. Tega ne razumeš, ker sam rabiš počitek, trenutke za dihanje in spet kroženje z očmi:).
Navrgla sem ti par drobtinic, ker sem se čutila dolžno, da ti predstavil svoj vidik. Ti itak furaj svoje, jst bom pa svoje…saj tako to gre, a ne:).
Saj Matkič je že povedal, kaj je zanj kvaliteten čas. Da 6 ur gleda fuzbal, brez da kdo prdne vmes. 🙂
Tako je, dan ima 24 ur. Spim od 5-6 ur, največkrat še manj. Sklepam, da ti rabiš več spanca in s tem izgubljaš dragocene ure, minute. Torej, tukaj pridobim, če gledam na spanje povprečnega človeka. Če izhajam iz tebe, si ogromno časa za PC-jem (pustmo to, kaj delaš)….to je zate kvaliteta?:) Dvomim, da imaš zaradi tega bajno plačo, po moje prav orng garaš za drobiž. Jst se vmes lahko še zabavam, ne krožim z očmi (vmes, ko ti čakaš med ištaliranjem). Imam presežek energije, sem hiperaktivna in dobro funkcioniram z multitaskingom. Tega ne razumeš, ker sam rabiš počitek, trenutke za dihanje in spet kroženje z očmi:).
Navrgla sem ti par drobtinic, ker sem se čutila dolžno, da ti predstavil svoj vidik. Ti itak furaj svoje, jst bom pa svoje…saj tako to gre, a ne:).[/quote]
ja seveda G>oldfisherka… ti sploh ne dihaš lol če si pa hiperaktivna pa morš it k zdravniku to ni zdravo 🙂
Če sem jaz ogromno časa za PCjem ti pa imaš več prispevkov pomeni da jaz delam nekaj KORISTNEGA za PCjem… ti pa pišeš komentarje… nevem verjetno istočasno ko pišeš koemntarje zalivaš rože kot multitasking… LOL al pa na vrtu štihaš in seješ …
orng garam? haha jaz uživam… meni šef prnese pivo v službo pa skup spijeva ti pa itak ne upaš povedat če si zaposlena v JS ker potem že vemo da si lahko hiperaktivna ker tam se pa res nič ne dela za dobre plače 🙂
Jaz upam it stavit da vsak mesec prihranim več denarja kot ti 🙂 pa čeprav mam samo 650€ na mesec 😉
tolko za info prejšnji mesec sem zapravil celih 65€ 🙂
Ti ne veš. Gledaš fuzbal , v roki kokakola, pri tebi kos pice, noge na mizi, baba pri nogah in fafa, ko pofafa se spoka in gre.
To je koristno porabljen čas.[/quote]
Čas je res koristno uporabljen, pri čemer je “koristno” relativna. Jaz to dvoje raje ločim in se bolj posvetim najprej enemu in potem drugemu. Temu se pa reče kvalitetno porabljen čas. 😉
Navrgla sem ti par drobtinic, ker sem se čutila dolžno, da ti predstavil svoj vidik. Ti itak furaj svoje, jst bom pa svoje…saj tako to gre, a ne:).[/quote]
ja seveda G>oldfisherka… ti sploh ne dihaš lol če si pa hiperaktivna pa morš it k zdravniku to ni zdravo 🙂
Če sem jaz ogromno časa za PCjem ti pa imaš več prispevkov pomeni da jaz delam nekaj KORISTNEGA za PCjem… ti pa pišeš komentarje… nevem verjetno istočasno ko pišeš koemntarje zalivaš rože kot multitasking… LOL al pa na vrtu štihaš in seješ …
orng garam? haha jaz uživam… meni šef prnese pivo v službo pa skup spijeva ti pa itak ne upaš povedat če si zaposlena v JS ker potem že vemo da si lahko hiperaktivna ker tam se pa res nič ne dela za dobre plače 🙂
Jaz upam it stavit da vsak mesec prihranim več denarja kot ti 🙂 pa čeprav mam samo 650€ na mesec 😉
tolko za info prejšnji mesec sem zapravil celih 65€ :)[/quote]
Poglej ga fanta, kako se je razpisal:)))).
Vidiš, ti ne veš, kaj je to multitasking, ker ga sam ne prakticiraš, ker ti je nedosegljiv, ker nimaš predizpozicij za kaj takega. Torej je spet problem v tebi, a ne:))). Ne delam v JU, tam ne bi zdržala…že zaradi drugih ne:).
Moja hiperaktivnost me zaenkrat še ne obremenjuje, ne zavira in se počutim ok. Ko temu ne bo tako, bom razmišljala o alternativah in poiskala ustrezno pomoč. Zdaj mi tako paše in uživam v adrenalinu, stresu.
Tvoj podatek o tem koliko zaslužiš in koliko zapraviš…ne vem, kaj si s tem želel dokazat?:))) Da si še pri mamici?:))) No, moje cifre so bistveno višje (to si že lahko predvidel)…zaslužim in zapravim več kot ti. In glej ga zlomka, vsak mesec celo prišparam več kot ti zaslužiš:)). Ne vem, nekam slabo ti gre…boš moral večkrat priti na MON, samo bojim se, da ne bo nič pomagalo:). Kje je tvoja kvaliteta življenja…kje se skriva? Ne me zdaj razočarat in napisat, da se še ni rodila:))).
Forum je zaprt za komentiranje.