Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški MŽ čveka

Moški MŽ čveka

No ženske lahko na MŽ čveku izbiramo med celo paleto moških za pogovor:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Vnesite same, Primož bo pa povedal, koliko klikov je imela tema.

Sem želela napisat Markota, pa On_-a, pa seveda našega Robita, pa sem ugotovila, da se pravzaprav z nobenim od njih kaj veliko preko ŽM čveka ne pogovarjam. Pravzaprav se z nobenim.

Vendar zelo rada preberem kaj od Sadnega, pa od Matkica, in Spiderja.

Fantje znajo res biti kot ena osvežitev.

Od žensk mi je pa zelo všeč prebrati Margot, pa Katenjko in Krivokljunko.

Jaz bi rekla, da sta verjetno še najbolj normalna Spider in pa Robi.

bolš, da si tiho ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM3W, ti si pa na dnu lestvice.

prosim, da me abortiraš iz kakršnegakoli ocenjevanja, primerjanja, predalčkanja, uvrščanja …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nm pejt ti rajš komentirat tisto “pijansko” temo, ker v tej enostavno nimaš kej povedat…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

NM, si že prepozen, bi moral to prej prosit, preden sem te ocenila :).

A jih sploh je deset? al to zato, da vsi prlezejo gor?

wau … kolk si pa ti povedu ☺ .. a prsu nafrišn kalibreran ud šrinka ☺

sem predlagol abortiranje ravno zato, ker si že grešila na polno

Bodi no mal usmiljena, a ne vidiš kaj vse dela ranjen moški ego samo, da bi prišel “gor”? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bodi no mal usmiljena, a ne vidiš kaj vse dela ranjen moški ego samo, da bi prišel “gor”? 😉 :)))[/quote]

nimaste murkota?

NMW je Murko št. 2 :).
Trudi in trudi se priti na lestvico. Bo treba narediti dosti daljši seznam.
Evo Nmjer: si 33 mest za predzadnjim. Bo ok? Ali boš še naprej jokal?

Bodi no mal usmiljena, a ne vidiš kaj vse dela ranjen moški ego samo, da bi prišel “gor”? 😉 :)))[/quote]nimaste murkota?[/quote]Potem bi bili pa res kompletni 🙂

Ko bi vsaj imeli slavčka, bi nam kakšno lepo zapel:).

“jokam” lahko samo nad tem, da me taka pacientka sploh uvršča kamorkoli … . ker me to, da se neka “pajkica” sploh spotika ob mene “žali” ☺

ajde srce — obvoz ☺ OK?

Bom.pa jst nastela, s katerimi je mozen nek dialog:

1. On_ (zabaven, moder, segav, resen, neresen)
2. poet (premalo pise za konkretnejso uvrstitev, a soliden pisec, malo pocukran na trenutke)
3. Marinec.si (oster jezik, sarkasticen, pogumen)
4. matjazko (pogojno! Kadar nima.PMS-a, duhovit, direkten, udaren)
5. Spider (odkar se je nakuliral, zabaven, direkten, umirjen, cinicen, mestoma stereotipni in povrsen)

Seba111, moski111, WishYouWereHere neuvrsceni ker so premali opazni aka premalo pisejo

6. Boom (veliko pove z malo besedami, resen, moder)

TI NMvjček, pozabil si, da si se začel ti vame vpikovat. Zdaj pa cmeraš, ko si jih po nosu dobil.
Si ali nisi pismen? Tema je namenjana priljubljenim monovcem. Jaz sem se lepo držala teme pa si začel sikat vame. Žal ti ne morem pomagat, da te nihče ne uvrsti med priljubljene.

Khm, kdo pa je pajkovica?:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

slabo razumevanje lastnega tipkanja je tvoj ™ ???

Tista, ki je požrla pajka. 🙂

Spider, mogoče kaka skrita oboževalka :).
Vidiš kako NMvjček besni od jeze, če ti (in še kdo drug) dobiš kako pohvalo. Kar cepeta in cepeta.
Nekaj moških tu gor je čisto ok, ok komentarji, delujejo normalno, napišejo kaj pametnega.
Eni nevoščljivici pa ne prenesejo, če se druge hvali. Tako je ponavadi.

črna vdova?:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close