Spoznati nekaj novega
Lep pozdrav
nedolgo nazaj sem končal 8 letno zvezo , star sem 24 let , in se opravičujem ker bom kr direkten ! POJMA NIMAM , kako spoznati nove ljudi oz ženske …
Veliko kolegov nimam ki imajo samske kolegice, tudi na račun bivše , ko sem skenslal kar 90 % svojih prjatlov , ko sva bila skupaj …
Am ja , bil sem že po žurah pa lokalih pa na morju z kolegi , pa nikoli nič sreče , oz. povsod dobim občutek da samskih žensk sploh več ni 🙂 oz, nwem …
Pa tudi , nwem … ali ni weč mogoče spoznati normalne osebe za kawo ?
Primer : Res spoznam kull punco v lokalu , se zgovarjava , pač nasplošno … in čes čas grewa pač na kofe … use ok , dokler se pač niswa poslowila , in mi takoj pošlje sms , da nerabi tipa trenutno itd … TUT NA ZMENK NISM IMEL NAMENA jo pelat … mislim ? pač ker dejansko 8 let že nism bil v ” civilizaciji ” ali je v teh časih met prepowedano mel ženske prijateljice ? oz , ženske wedno pričakujejo da MI nekaj pričakujemo od njih ?
malo sem se oddaljil od teme 🙂
Ali je mogoče tukaj , kakšna samska ženska KI BI ŠLA NA kavo , spoznawati želim čimveč ljudi, različnih oseb , itd … NE izklučujem pa možnosti o obojestranski simpatičnosti , pišite lahko na mail
mengeslek@gmail.com
lp
velike šanse imaš v štacunah z ženskim perilom (nakupovalni centri tipa Emporium) … ko ženske ne vedo kam s torbico, vrečkami … se jim ponudiš, da jim robo pred kabino držiš — spotoma boš pa še lahko ocenil (ker te bo vprašala) kako ji gatke, modrc … paše ☺
Forum je zaprt za komentiranje.