Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dvojna merila glede ženskih in moških dejanj

Dvojna merila glede ženskih in moških dejanj

Skorajda presenetili so me odzivi (predvsem moških komentarjev) te teme http://med.over.net/forum5/read.php?275,8830115. Kar nekaj moških svetuje avtorju, naj žensko pusti, saj ni primerna za resno zvezo, ker je v preteklosti (ko je bila še samska) spala s črncem (???!!!!!!). Skratka, to nepoznano žensko, ki je seksala s črncem pred leti, ko s tedanjim partnerjem še ni bila, večinoma obsojajo in blatijo. Občutek imam, da predvsem zaradi dejstva, da se je med svojim seksom snemala, kot zaradi ljubimčeve barve kože. Označujejo jo kot nemoralno in vulgarno.

Roko na srce: če bi podobno temo glede partnerjeve spolne preteklosti odrla ženska in napisala, da jo skrbi, saj je partner na veliko seksal denimo na Tajkem, bi jo bralci večinoma napadli in pisali za njegovega, da je jack, da naj po možnosti s tem še nadaljuje. Ona da pa je glupa, ljubosumna, zategla in posesivna baba. Takšni odzivi so ponavadi pri podobnih temah, ki jih odpre ženska. Kar nekaj moških poznam, ki so pred zvezo (ali pa morda že vezani) zahajalo v Avstrijo v elitne klube k prostitutkam. Po mnenju mnogah morajo biti njihove ženice samo tiho in potrpežljive ter srečne, da so sploh žene.

Spodaj en piše, da gre njegova žena na seminar. Pa pustimo analizo, kaj naj bi njegova žena tam resnično počela. Razen nekaj ironičnih komentarjev ga nihče ni napadel, da je posesiven in ljubosumen. Če bi temo z enako vsebino odprla ženska, bi seveda bila.

Občutek imam, da s(m) ženske veliko pogosteje, tudi če izrazijo najmanjši dvom, napadene kot posesivne, ljubosumne in glupe. Čeprav se mi zdijo v resnici precej bolj potrpežljive in (pre)tolerantne kot večina moških.

Jaz bi rekel da preprosto moški potegnemo z moškimi ženske pa z ženskami. V neki drugi temi avtorica piše da se ne razume s svojim možem pa ženske takoj napišejo da jo vara.

Se pa tudi meni zdi da ste na splošno ženske bolj tolerantne in potrpežljive.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Igra sterotipov, provokativna izmišljena tema, vaba za (spolno) negotove moške, ker le ti se odzovejo. 😉
V njihoven nezavednem je črnec “senčni moški” z neustavljivo spolno slo, divji, naraven, živalski, kjer je ženska lajdra, če se prepušča neskončnim spolnim užitkom, ki jo lahko daje le vedno nepotešen “zamorec”. Ta senca je gonilo za rasizem, projekcije vsega slabega na raso, manjvrednosti občutki glede lastne spolnosti….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zato pa je treba s tem počakat do poroke………ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zato pa je treba s tem počakat do poroke………ccccc[/quote]
wau … kako relevantno mnenje od On_eta … koliko posebnih šol si pa ti naredil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zato pa je treba s tem počakat do poroke………ccccc[/quote]
wau … kako relevantno mnenje od On_eta … koliko posebnih šol si pa ti naredil ☺[/quote]Ene šole so zastonj, tvoje so bile zaman….. vsaj brat bi se lahko naučil ne samo črke štet 😉

ps
Margot- daj tole uredi 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa poglejmo:
Ženska, ki je imela več spolnih partnerjev – označijo jo za kur.bo. (Tudi, če ni nikoli varala, in če je imela moške zaporedoma, torej ne dveh hkrati).
Moški, ki je menjal ženske kot gate je frajer. Nihče ga ne bo poniževal tako kot ženske.

Če si ženska privošči avanturo, je spet k., moški pa spet frajer.
Če ona vara moža je katastrofa, k. in vse najslabše. Če on vara pa ni nekih hudih pripomb.

Če ima ona (samska) razmerje s poročnim, jo spet zmerjajo z vsem najslabšim. Če je on s poročeno, se še hvali s tem.

Če gre ona na službeno pot v tujino, se zgražate na polno, če gre on je uspešen v službi.

Dvoličnost monovcev je očitna.

ženska je lahko oplojena s komerkoli (n nujno, da po svoji volji / želji)

moški pa (praviloma ) lahko plodi kjer je pripuščen

od tod tudi dvojna merila o tem kakšen/a je kdo, ki se ku.rba ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz imam razmerje s poročenim pa kaj?

če rabiš še kaj več … se mi javi ☺

Ne, ne rabim. Moj ljubček je super.
Kaj še hoče ženska boljšega?
Doma ti nihče ne teži. Seks pa imaš reden.

Vse je odvisno od zornega kota opazovalca. Tista samska, ki ima razmerje s poročenim je njemu LJUBICA, kar se meni ne zdi neka zmerljivka?

Če gre ona na službeno pot s sodelavcem se zgražamo, če gre sama je zelo karierna žena in odgovorna..

in tako naprej 🙂

Kaj hoče še boljšega? Dva ljubimca… recimo 🙂

Dva ljubimca sta pa preveč. En mi je povsem ok.
Žena visi na MONu, mož pa gre k meni :).

kera pa je to … a vsaj kvantaško tipka ☺

Ne, pritožuje se na forumu nezvestoba :). Češ, da je ona super in oh in sploh, mož jo pa vara.

daj mi njen nick … mogoče je pa samo foušljiva pa se nastavlja … pri babnicah itak nikoli ne veš kaj bi rade ☺

Veš, kako je: ene se sprašujete, kaj bo okolica rekla, druge pa uživajo življenje.

Oh ste smešni, se nasmejem, fajn vas je brat, jaz se sicer strinjam z NM-3W precej dobro obrazložitev poda, in ja Tudi ženska mora znat uživat, meni je nekoč kolega rekel, če bi jaz bil ženska bi si privoščil vse tipe daleč okrog, tiste v delovnih pajacih in tiste v kravatah, saj moški ki mu je lepo in kjer dobi, molči.
Kjer pa dobi košarico je pa ponavadi lažnivo glasen, pa se strinjam z njim.

Eni zdaj uživajo, kasneje pa se sprašujejo, kje za vraga so imeli v glavo, ko jih določeno uživanje pripelje do določenih težav. Recimo nezaželjena nosečnost ali pa prometna nesreča zaradi “uživanja” alkohola itn. Potem pa še okolica kaj pove na to in jim kar naekrat veliko pomeni to, kar ima okolica za povedat. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole si moram pa zapomnit. Zakaj so me eni tako blatili :).

Eni zdaj uživajo, kasneje pa se sprašujejo, kje za vraga so imeli v glavo, ko jih določeno uživanje pripelje do določenih težav. Recimo nezaželjena nosečnost ali pa prometna nesreča zaradi “uživanja” alkohola itn. Potem pa še okolica kaj pove na to in jim kar naekrat veliko pomeni to, kar ima okolica za povedat. ;)[/quote]

Ah daj no… ne pretiravaj. Tud za računalnikom potemtakem naj ne bi sedeli… škoduje na veliko področjih… 🙂

Marko, si že slišal za kontracepcijo? Res, da nobena, razen abstinenca, ni 100%, ampak kaj, potem ne bomo pa nič seksali ali kaj?
Je pa pametno res imeti vedno le enega ljubčka, ne seksat križem kražem. Da vsaj veš čigav je, če je nezaželen.

Tole si moram pa zapomnit. Zakaj so me eni tako blatili :).[/quote]
itak … ker, ko komu ne daš si pač pra.si.ca … če pa mu, si pa kur.ba ☺

Eni zdaj uživajo, kasneje pa se sprašujejo, kje za vraga so imeli v glavo, ko jih določeno uživanje pripelje do določenih težav. Recimo nezaželjena nosečnost ali pa prometna nesreča zaradi “uživanja” alkohola itn. Potem pa še okolica kaj pove na to in jim kar naekrat veliko pomeni to, kar ima okolica za povedat. ;)[/quote]

Ah daj no… ne pretiravaj. Tud za računalnikom potemtakem naj ne bi sedeli… škoduje na veliko področjih… :)[/quote]
Vsako pretiravanje nekako škoduje. Upam, da nisem škodoval tebi. 😉 Posledice pa prinese čas. Vsi upamo, da jih bo čim manj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close