ni mi jasno
Na hitro….
pred mesecem sem odsla na zmenek. s tem fantom sva se odlicno ujela v pogovoru, Veckrat mi je se napisal sms ,kdaj se bova videla in ,da sem mu prijetna in vsec.
se ene dvakrat sva odsla na pijaco.
No,sedaj je pa kar prekinil ne odpise ,klicem pa ga itak ne.
Ne vem,kaj zaboga jih prime,da kar prekinejo,se cesa ustrasijo ali kaj.
ma se kdo take izkusnje??
se za intermezzo oba sva stara cez 30 nisva neka podivjana najstnika.
Lp
To je sindrom bi-pa-ne-bi. Zdaj si je nafilal baterije iz odnosa s tabo, mal te je zakuril in verjetno je to tudi vse, kar rabi. Ne si zdaj zastajat vprasanja, kaj je narobe s tabo, da ti ne odpise, ker bi to bilo razmisljanje v napacno smer. Za naslednjic lahko ves, da se ne zapalis na ful, ampak si das mal rezerve.
Brez dvoma. :/ Raje povej, da si vse skupaj sama napisala, zato da bi nam pokazala svoje detektivske sposobnosti. 😉
karin nic se ne sekiraj,moski so ratali cisto brez moske energije,saj se vidi že po teh odgovorih,ki so jih kle gor nekateri navrgli…
pomojm se je ustrasil,ko je uvidel,da mogoce gre zares.
Naplosno so ljudje prestraseni,ko gre za veze,sploh v teh letih,ko so najbrz iz dolgih vez,nič takega.
sama sem mela podobne izkusnje,polno enih cudakov,ki so nakonc ziveli se pri mamicah:))
sem spoznala potem enega fajn ,ki ga ne izpustim vec. je pa teh malo,kot pravim, premal je te moske energije v moških in odlocnosti.
če bi bilo kaj bi ze poklical nazaj,pa kakor sem jaz razbrala iz posta je on nehal klicat oz pisat.
lp
ah,kaksni primitivni moški komentarji.
So mi bolj všeč intelektualni moški, ki ne pišejo takih traparij.
Karin 333 veš kaj,vsak vstopi v življenje z nekaksnim razlogom, in če ta ni ta potem maš še eno izkušnjo več.
Bo že prišel pravi, moraš pa tut vedet,da moški razmišlajo z dvema glavama,in to ponavad nas nese.
Srecno
Po 30 ti verjetno ni več za igrice. Nekaj bo tudi na tebi, ni zgolj naključje, da “nabašeš” takšne fant(k)e, ki te čez noč odrežejo, čeprav bi pričakovala, da bo resen pri teh letih.
Ne vem, pri 30 bi morala poznati moške zelo dobro (psihološko), ker nismo ravno največja uganka, vedeti, kaj hočeš, se pa nekako zapleteš s takšnimi neresnimi, s katerimi bi prišla verjetno najdlje do rjuh (no, ta se je še prej ustrašil), potem pa te dajo “na hladno”. Torej tvoja lastna psihologija (“začarana princeska”, ki ne obdrži nobenega “princa”) ti tudi verjetno malo nagaja, ker izbiraš napačne moške.
Take, ki razmišljate, kako bo sanjski enkrat prišel sam od sebe pred vhodna vrata, ste ponavadi tiste, ki potem pri 30+, 40+, 50+ na internetu, v službi, po lokalih in vsepovsod tarnate, da ni več pravih moških na svetu, kar ostajate kronično samske. Za vse se je treba potrudit, ker nič ne pride samo od sebe.
Ja,sj nihče ne jamra, samo zenske absolutno drugac razmisljamo,kot moski( predvidevam,da si moski),
In kot je nekdo,napisal ,ja v svetu kjer je ženska vsebolj enakopravna moškemu ,je moškim tezje se spopadat s zenskim feminizmom.
Nismo več,samo kuharce,mati in gospodinje.
Pa še to ,tudi mene zmoti da vse več ljudi ostaja v Hotelu mama. sej pri 30 ne rabiš met svojega stanovanja, lahko pa se kako drugače lotiš in zastavis stvari.
To pomeni osvabajanje.
Ne vem,punca je samo vprasala,zakaj je tako, pač ni bil taprav, če bi bil se ne bi umaknil, in zame je to neodraslo,osebi poveš,ne da ignoriraš.
Se ena moška lastnost,ali ne?
:)) kaksna debata se je razvila z mojega vprasanja..
Zanimivo,no sem opazla.da zenske res drugac gledamo na stvar ,kot moški,..:)
Tudi mene je zmotila predvsem ignoranca z njegove strani, moram pa napisat,da se nisva klicala,pač sva si pošiljala sms/e,in je on prekinil.
no res ne vem čemu je vzrok,da en dan je bil poln optimizma,potem pa je prekinil vse stike.
hvala za odgovore in komentarje,lepo popoldne
A se ti ne zdi, da bi ga lahko tudi ti kdaj povabila vn ? Zakaj misliš, da bi vedno moški moral bit tisti, ki bi dajal iniciativo ? Ne bi se čudil, da te je skenslal ravno zaradi tega, ker je dobil občutek, da se samo on trudi, da bi kaj nastalo med vama.
Pa teli retardirani smsi, še pri 30ih se obnašate, kot pri 15ih. Lahko bi ga poklicala in ga vprašala, če je za kako pijačko. Ne pa da čakaš doma kdaj te bo poklical. S takšnim obnašanjem si potem želite poiskat zrelega moškega, smehi…
Forum je zaprt za komentiranje.