lep dopust želim vsem
No, pa sem tudi jaz prišla do dopusta, ki mi bo prav prišel tudi zaradi tega, da premislim, ali ima sploh še smisel biti tu gor. Forum ni moderiran in to je njegov največji problem. Če pomislimo še na vpliv polne lune in drugih luninih men, retrogradnega Merkurja, PMS in IMS (moški), potem je lahko hitro ogenj v strehi. :))
Vsem, ki še greste na dopust, želim čim manj kolon, čim manj vidnega celulita :), znosno vročino in predvsem veliko zabave. Ko pa se boste moški vrnili z morja, pa nikar ne zafrkavajte ženske tu gor, da so stare in neatraktivne. Saj nobena ni napisala, da bi s komerkoli želela kaj imeti.
P.S.: Bibita je polnokrvna ženska. Verjetno sva obe mali trmici. Tokrat bom jaz popustila.
Saj pravim, moram v miru premislit…Definitivno pa ne bom več razpravljala z m111, ker imam od takrat same težave. Uživaj, ribica, ti boš v svojem okolju. Izogibaj se ribiškim mrežam in trnkom. :)))[/quote]
težave z m111 imaš ker bojda ni v tvoji starostni grupi[/quote]
:)))) tole pa me je nasmejalo.
težave z m111 imaš ker bojda ni v tvoji starostni grupi[/quote]
:)))) tole pa me je nasmejalo.[/quote]
hihihihihi,mene tudi nasmejalo tole
m111
Re: Kakšni moški se zanimajo za vas?
23.07.13 20:17
Zenske izbirate moske po analogji nakupovanja 🙂 Zato v vecini primerov izberete nekaj glasnega in “blescecega” 🙂 Brez skrbi Antilopa tudi jaz sem zate prestar.
No, samo da ga ne boš ugasnila še za nas, če boš tako želela, ko imaš vse tako na stikalih. :))
Seveda, ne bi bilo pošteno do nas. Ti boš šla na morje, nam bi pa kar forum ugasnila. Kaj če bi jaz tebi ugasnil morje? :))
Forum je zaprt za komentiranje.