Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lep dopust želim vsem

lep dopust želim vsem

No, pa sem tudi jaz prišla do dopusta, ki mi bo prav prišel tudi zaradi tega, da premislim, ali ima sploh še smisel biti tu gor. Forum ni moderiran in to je njegov največji problem. Če pomislimo še na vpliv polne lune in drugih luninih men, retrogradnega Merkurja, PMS in IMS (moški), potem je lahko hitro ogenj v strehi. :))

Vsem, ki še greste na dopust, želim čim manj kolon, čim manj vidnega celulita :), znosno vročino in predvsem veliko zabave. Ko pa se boste moški vrnili z morja, pa nikar ne zafrkavajte ženske tu gor, da so stare in neatraktivne. Saj nobena ni napisala, da bi s komerkoli želela kaj imeti.

P.S.: Bibita je polnokrvna ženska. Verjetno sva obe mali trmici. Tokrat bom jaz popustila.

enako vas ponodno za dva tedna jaz zapuscam…po spaniji..se tole..potem grcija..in samo opusteno! lep dopust tudi trbi antilopka in vsem tle gor 😉

enako vas ponovno za dva tedna jaz zapuscam…po spaniji..se tole..potem grcija..in samo opusteno! lep dopust tudi trbi antilopka in vsem tle gor 😉

enako vas ponovno za dva tedna jaz zapuscam…po spaniji..se tole..potem grcija..in samo opusteno! lep dopust tudi tebi antilopka in vsem tle gor ..pa ne se prevec bubit pred forum noooo sonce jeee poletje jeeee wohooo 😉

Antilopa, lepo se imej. Kar se tiče iskanja smisla v pisanju na forum…ne se s tem obremenjevat na dopustu:). Če prideš nazaj, bomo veseli…če ne prideš, bomo tut veseli:)). Hočem reči, da je vse ok, za kar se boš odločila:).

Uživaj, uporabljaj zaščito in naj te free WiFi ne premami, da prideš kukat na forum. 🙂

Saj pravim, moram v miru premislit…Definitivno pa ne bom več razpravljala z m111, ker imam od takrat same težave. Uživaj, ribica, ti boš v svojem okolju. Izogibaj se ribiškim mrežam in trnkom. :)))

Saj pravim, moram v miru premislit…Definitivno pa ne bom več razpravljala z m111, ker imam od takrat same težave. Uživaj, ribica, ti boš v svojem okolju. Izogibaj se ribiškim mrežam in trnkom. :)))[/quote]

težave z m111 imaš ker bojda ni v tvoji starostni grupi

Saj pravim, moram v miru premislit…Definitivno pa ne bom več razpravljala z m111, ker imam od takrat same težave. Uživaj, ribica, ti boš v svojem okolju. Izogibaj se ribiškim mrežam in trnkom. :)))[/quote]

težave z m111 imaš ker bojda ni v tvoji starostni grupi[/quote]

:)))) tole pa me je nasmejalo.

Antilopka uživaj na dopustu.Nisem vedela da ti je forum toliko zlezel pod kožo,da ga imaš na točki “razno” glede reševanja “problemov”po dopustniškem prihodu.

Forum danes je in ga jutri ni.

Simpl.

lep pozdrav!

težave z m111 imaš ker bojda ni v tvoji starostni grupi[/quote]

:)))) tole pa me je nasmejalo.[/quote]

hihihihihi,mene tudi nasmejalo tole

m111
Re: Kakšni moški se zanimajo za vas?

23.07.13 20:17
Zenske izbirate moske po analogji nakupovanja 🙂 Zato v vecini primerov izberete nekaj glasnega in “blescecega” 🙂 Brez skrbi Antilopa tudi jaz sem zate prestar.

Jutri ga ne bo? Kje to piše? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jutri ga ne bo? Kje to piše? :))[/quote]

Marko, zate bo! Lahko si oddahneš:))).

Danes je – če jaz tako želim.
Jutri ga ne bo – če bom jaz tako želela.

Simpl.

Vas še kaj zanima g.Marko? :))

No, samo da ga ne boš ugasnila še za nas, če boš tako želela, ko imaš vse tako na stikalih. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se počutiš ogroženega zaradi tega?

Potem se pa strinjam z Sadnim.

Strah ga je:))).

strah ima velike oči.

Seveda, ne bi bilo pošteno do nas. Ti boš šla na morje, nam bi pa kar forum ugasnila. Kaj če bi jaz tebi ugasnil morje? :))

Marko, zagotavljam ti, da bo forum ostal. Ker je nadomestek mehiškim žajfnicam.

Ta tema je nič drugega kot zbujanje pozornosti. Pa da ponazorim s telim videjem :

[youtube]zHz_4wMfQbk[/youtube]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, gre tebi tudi na jok, ko drugi tako vzbujajo pozornost? :))

Sadni, pa učim se od majstora – tebe. :)))

tale komentar je pa samougriz v lastna jajca … vzratno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

tale komentar je pa samougriz v lastna jajca … vzratno ☺[/quote]

NeMči, vsaka čast za najbolj smešen komentar! :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close