lep dopust želim vsem
Vsak osebek je nepogrešljiv člen foruma, brez njega Slovenija pade, zato je prav, da se zaveda svoje funkcije, in že zaradi sočutnosti do drugih, ki ga bomo seveda neizmerno pogrešali, je dolžan oz. mora ne samo javno oznaniti, če gre na dopust, ampak tudi, če ga kak dan ne bo na forumu, če gre na WC int. :)))
tale komentar je pa samougriz v lastna jajca … vzratno ☺[/quote]
NeMči, vsaka čast za najbolj smešen komentar! :))[/quote]
anti_lopa – čak, da natreniram tipkanje o depiliranju mošnje s pinceto ☺
Na morju ti bom, že pakiram kuharske potrebščine in bel predpasnik.
Če se forumašica težko losa od foruma in celo temu posveti cel topik, potrjuje tisto staro pravilo, da dopusti brez moškega, ni noben dopust! :)))
Že vidim, kako me boš pogrešala, kdo bo te “poganjal” na morju? Aja, saj so na motor čolni. 😉
Če se forumašica težko losa od foruma in celo temu posveti cel topik, potrjuje tisto staro pravilo, da dopusti brez moškega, ni noben dopust! :)))
Že vidim, kako me boš pogrešala, kdo bo te “poganjal” na morju? Aja, saj so na motor čolni. ;)[/quote]
Sem že vzela paket robčkov s sabo, odišavljenih s sivko, da me bodo spominjali nate. :)))
Že vidim, kako me boš pogrešala, kdo bo te “poganjal” na morju? Aja, saj so na motor čolni. ;)[/quote]
Sem že vzela paket robčkov s sabo, odišavljenih s sivko, da me bodo spominjali nate. :)))[/quote]
Ti odhajaš, jaz pa tako hudoben, kakor bi rekla Katenjka. Še kolcalo se mi bo po tebi, pa ne samo meni, ampak marsikateremu moškemu na forumu, saj če sploh prideš nazaj iz Karibskih otokov, ker tam v senci palm boš imela več kot dovolj temnopoltih oboževalcev, ki ti bodo iz rok jedli banane, kot pa ti netemperamentni Slovenčki. :)))
Naj te vzame zraven kakšna, te so vse pri kešu. 🙂
Nočejo, potem pa tarnajo nad pomanjkanjem pravih moških!
Tudi mene noče nobena za kuharja. Narobe (ženski) svet. :D[/quote]
Tebe nbena noče…no, saj veš zakaj, a ne psihop…psiholog:))).[/quote]
A ti si me tudi nameravala vzeti s sabo? Sedaj je prepozno, sem se že določil, s katero grem, ampak ti vseeno z Antilopo pošljeva razglednico. 😉
Tebe nbena noče…no, saj veš zakaj, a ne psihop…psiholog:))).[/quote]
A ti si me tudi nameravala vzeti s sabo? Sedaj je prepozno, sem se že določil, s katero grem, ampak ti vseeno z Antilopo pošljeva razglednico. ;)[/quote]
Saj vemo, kako je blo, ne zdaj zavajat uporabnike mon-a:). Ti si prosil in prosil, pa sem rekla…NE:). Veš zakaj:). Ti privoščim oddih! Čim prej, tem bolje zate in za nas in za druge:)). Adijo!
Naj te vzame zraven kakšna, te so vse pri kešu. 🙂
Nočejo, potem pa tarnajo nad pomanjkanjem pravih moških!
Tudi mene noče nobena za kuharja. Narobe (ženski) svet. :D[/quote]
pol klobase si priveži okoli vratu … mogoče te bo od kakšne kuz.lica povohala
Ja jaz pa ne grem nikamor, hvala sadni, si mi pomagal najti nekoga, ki bo vsaj jokal z mano, če se že veselil ne bo nihče…
ja…pač… … :’ :’ ”’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘
[youtube]d8w3s2eGPBQ[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Vidim, da me je nekdo pogrešal. 🙂
Danes prišel z dopusta. Tokrat namesto poležavanja na plaži, dopust preživel aktivno v hribih, z vsakodnevnimi pohodi v družbi prijaznih ljudi.
Ni bilo kolon, ne neznosne vročine, pa celulita prav tako nimam, zato smo uživali na polno. 🙂
Zdaj pa grem brat, kaj ste naklamfali. 🙂
a si že ramislila?kako boš razmislila ko si pa 24ur tuki. si na dopustu in dnevno napišeš ca 10 postov,med drugim tudi -strokovnih)))) hihihi– kvazi stručko bi reku moj frend — pravnik –.
rešitev vidim zate da rešiš največji problem in postaneš moderator, saj je ta forum alfa in omega tvojga življa
hihihi 😀
a si že ramislila?kako boš razmislila ko si pa 24ur tuki. si na dopustu in dnevno napišeš ca 10 postov,med drugim tudi -strokovnih)))) hihihi– kvazi stručko bi reku moj frend — pravnik –.
rešitev vidim zate da rešiš največji problem in postaneš moderator, saj je ta forum alfa in omega tvojga življa
hihihi :D[/quote]
Koliko ur pa zahteva vodenje statistike za posamezne člane in oprezanje za njimi, kaj, kje in koliko pišejo?
Menda 25 h/dan ? :)))
hihihi :D[/quote]
Problem ni v moderiranju, problem so samovšečni, brezhrbtenični posamezniki, ki se od tu večno poslavljajo.
Ali pa tisti, ki se nikoli ne želijo posloviti od tu in še naprej pametujejo, delijo nasvete, res da brez kletvic, a vseeno provocirajo in grejo dostikrat čez mejo dobrega okusa. Npr. ljudi, ki si želijo posvojiti otroka označujejo za pedofile, tiste, ki zagovarjajo samsko življenje za otročaje ipd. Res krasna družba, potem me pa še sprašujejo zakaj se ne želim udeležiti piknika. Ne hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.