Najljubša sladica
Na plano, sladkosnedi! Vem, da vas je nekaj med vami.
Kaj obožujete? Krhko testo, vanilijevo kremo, cupcakes, veliko smetane…
Kremšnite imam rada, ampak skoraj nikoli ne pojem zgornjega in spodnejga dela (prhko testo), ker mi je neokusno, veliko ljudi pa ravno to obožuje pri kremšnitah.
Ok, najljubša sladica: chees cake <3 ali pa skutna pita, ko se vidijo zrnca skute, njam
svinjarija … v vseh oblikah in intonacijah ☺
bolj, ko je mastna slajša mi je ☺
aja … pa une tortice iz slaščičarne poleg Tromostovja od Kaval group ☺
@tiramisu: ga kdaj sama pripraviš? Jaz bi ga tudi večkrat jedla, samo je povečini precej zanič napravljen. Zato je dobrodošlo ime lokala.
@Verjetno misliš Cacao bar? Tam imajo krasno presno tortico, čokoladno in neko sadje not (malina?), je pa še pa še nasitna.
ccc … spet si na napačni strani: ne meni podtikati kaj jaz mislim … ne dosežeš.
Če bi poguglala iz podatkov, ki sem jih natipkal bi dobila: Lolita[/url] ti je pa oproščeno, ker si pač navadna plebejka ☺
Slin slin slin, to je pa moja tema! Rad imam skoraj vse sladkarije, še dobro, da se fizično tako aktiven, drugače bi me morali že z žerjavom dvigat iz postelje. Obožujem palačinke, sladoled, pohorsko omleto, trojanske krofe (ko pade nivo cukra so dobri tudi ostali, ki se najdejo pri roki), kvašene cmoke s slivovim nadevom in posute z makom, panakoto, torte iz Zvezde (svinjsko drage a svinjsko dobre), štrudle, pa eno sladaico, ki se ji reče madžarica (nagravžno odurno dobra!)….pa še in še….padel mi je nivo cukra…letim na avtomat po en Snickers….
Wau, če ne bi bil že oddan, bi te prosila, da mi pripelješ en “plato” teh odurno dobrih sladic 😉
Pohorska omleta? Grem Guglat 🙂 Joj slivovi cmoki iz krompirjevega testa so tudi meni kot sladica. Njam njam tudi meni je zdaj padel cuker.
@Pandora1: si jo že probala v ILiču (al neki tazga) v MB? V lem, misliš, da je skrivnost dobre “chees cake”?
.
Nekoč sem jedla SLADOLED, narejen iz sira brie pri Amerikancih, ulala Okus po vaniliji oz.smetani. Ne vem, kje se mi vala recept.
Kaj pa ima oddanost veze? Nažreva se jih lahko v vsakem primeru, otečenost trebuha in baležen nasmeh zagotovljen…[/quote]
Ja tezko prosis vezano osebo, naj zate skoci po zaboj slascic 🙂 Je takoj ljubosumje tu.
Mmm slin slin Zdejle bi eno socno cokoladno tortico al pa domac skutin zavitek.[/quote]
eeeh….vezan že..ne pa zvezan:)…jest bi pa eno šarlotko…uno iz gostilne Šiker….njaaaaaaaamiiiiiii
Forum je zaprt za komentiranje.