Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najljubša sladica

Najljubša sladica

Na plano, sladkosnedi! Vem, da vas je nekaj med vami.

Kaj obožujete? Krhko testo, vanilijevo kremo, cupcakes, veliko smetane…

Kremšnite imam rada, ampak skoraj nikoli ne pojem zgornjega in spodnejga dela (prhko testo), ker mi je neokusno, veliko ljudi pa ravno to obožuje pri kremšnitah.

Ok, najljubša sladica: chees cake <3 ali pa skutna pita, ko se vidijo zrnca skute, njam

Moja najljubša sladica – tiramisu. Sicer pa nimam težav, pojem vse. Pri sladicah nisem izbirčna. 🙂

svinjarija … v vseh oblikah in intonacijah ☺
bolj, ko je mastna slajša mi je ☺

aja … pa une tortice iz slaščičarne poleg Tromostovja od Kaval group ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa viski. škotski. single malt. 15 in + star ☺☺♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

@tiramisu: ga kdaj sama pripraviš? Jaz bi ga tudi večkrat jedla, samo je povečini precej zanič napravljen. Zato je dobrodošlo ime lokala.

@Verjetno misliš Cacao bar? Tam imajo krasno presno tortico, čokoladno in neko sadje not (malina?), je pa še pa še nasitna.

prekmurska gibanica

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ccc … spet si na napačni strani: ne meni podtikati kaj jaz mislim … ne dosežeš.
Če bi poguglala iz podatkov, ki sem jih natipkal bi dobila: Lolita[/url] ti je pa oproščeno, ker si pač navadna plebejka ☺

V Loliti tortice izgledajo bolj kot en grižljaj and there are gone. Upam da so res toliko dobre, kot zgledajo. Bo treba stestirat.

verjemi na natipkano: ni za tebe ☺

Slin slin slin, to je pa moja tema! Rad imam skoraj vse sladkarije, še dobro, da se fizično tako aktiven, drugače bi me morali že z žerjavom dvigat iz postelje. Obožujem palačinke, sladoled, pohorsko omleto, trojanske krofe (ko pade nivo cukra so dobri tudi ostali, ki se najdejo pri roki), kvašene cmoke s slivovim nadevom in posute z makom, panakoto, torte iz Zvezde (svinjsko drage a svinjsko dobre), štrudle, pa eno sladaico, ki se ji reče madžarica (nagravžno odurno dobra!)….pa še in še….padel mi je nivo cukra…letim na avtomat po en Snickers….

Cheese cake, New York Style. Nekaj časa si pri Happy Peku lahko dobil celo en približek, odkar so ga prodali pa je v Slo še nisem “našla” 🙁

Wau, če ne bi bil že oddan, bi te prosila, da mi pripelješ en “plato” teh odurno dobrih sladic 😉

Pohorska omleta? Grem Guglat 🙂 Joj slivovi cmoki iz krompirjevega testa so tudi meni kot sladica. Njam njam tudi meni je zdaj padel cuker.

@Pandora1
: si jo že probala v ILiču (al neki tazga) v MB? V lem, misliš, da je skrivnost dobre “chees cake”?
.
Nekoč sem jedla SLADOLED, narejen iz sira brie pri Amerikancih, ulala Okus po vaniliji oz.smetani. Ne vem, kje se mi vala recept.

Wau, če ne bi bil že oddan, bi te prosila, da mi pripelješ en “plato” teh odurno dobrih sladic ;)[/quote]

Kaj pa ima oddanost veze? Nažreva se jih lahko v vsakem primeru, otečenost trebuha in baležen nasmeh zagotovljen…

Lačna sm ratala, ko vas berem:)). Pri meni mora sladica vsebovati čokolado, sicer to ni to:).

Kaj pa ima oddanost veze? Nažreva se jih lahko v vsakem primeru, otečenost trebuha in baležen nasmeh zagotovljen…[/quote]

Ja tezko prosis vezano osebo, naj zate skoci po zaboj slascic 🙂 Je takoj ljubosumje tu.

Mmm slin slin Zdejle bi eno socno cokoladno tortico al pa domac skutin zavitek.

Kaj pa ima oddanost veze? Nažreva se jih lahko v vsakem primeru, otečenost trebuha in baležen nasmeh zagotovljen…[/quote]

Ja tezko prosis vezano osebo, naj zate skoci po zaboj slascic 🙂 Je takoj ljubosumje tu.

Mmm slin slin Zdejle bi eno socno cokoladno tortico al pa domac skutin zavitek.[/quote]

eeeh….vezan že..ne pa zvezan:)…jest bi pa eno šarlotko…uno iz gostilne Šiker….njaaaaaaaamiiiiiii

Kje je Siker? V resnici bi zdajle eno dobro ledeno kavo z dvema kepicama stracatele in eno kepico lesnika mmmm

http://www.siker.si/siker-slo/gostilna/

V kremsniti ni prhko temvec listnato testo!

V kremsniti ni prhko temvec listnato testo![/quote]

Hvala za tvoj prispevek. Zdej pa lahko napišeš, kaj je tvoja priljubljena sladica.

Jaz zelo rada jem peciva s sadjem. Še bolje je kombinacija čokolade in kakšnega kislega sadja.
Napr. sladoled, borovnica, znotraj sladoleda pa plasti čokolade.

Sicer pa moja svakinja naredi zelo dobre skutine palačinke.

It, kje prodajajo sadni sladoled s cokolado?:) Bi ga prav rada sprobala.

Še nekaj mi pripelje slino na brado….kokosova potica s čokolado….je morda že kdo poizkusil ocvrto akacijo v palačinkinem testu? Toplo priporočam!

Akacija? A ni to trnasto drevo? :O Osebno kokosa ne maram prevec, sladoledu rafaello se pa ne morem upret. Njam

Drevo je res trnasto, cvetovi pa zelo lepo dišijo, samo odtrgaš s pecljem vred in pomočiš v maso za palačinke ter vržeš v vroče olje…res je nekaj posebnega in zelo malo ljudi ve, da je zadeva več kot užitna…pa zame več ostane..mljask…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close