Dvoboj ali več
Oja, privoščijo, privoščijo. Samo pretežno slabe stvari.
Ne se sekirat. Tule je le par takih, ki imajo prazno življenje, pa se zato prepirajo na netu z neznanci. Nekje morajo biti glavni.
Vedno se najdejo tudi normalni, prijetni, prijazni. Žal jih pa tisti ta drugi nadvladajo tako, da je videt, da so vsi zlobci.
Kaj je zanimiv vzdevek je relativen pojem, podobno je z negativnostjo….kar neki pišeš, brez repa, glave…[/quote]
Tvoje nabijanje v prazno je pa res vrhunsko.
Samo smetiš forum brez pomena.[/quote]
Res sem nespametna, da sem se šla vtikat v temo, ki ji lahko rečem smetišče.
Z lastnim pisanjem sem zadovoljna, nimam potrebe po tem, da so z njim tudi drugi.
Nisem skrivnosten, svojega življenjepisa pa res ne želim pisat javno na forum. Potem pa že raje knjigo napišem, če bi se mi zdelo, da sem tako zanimiv. :))
Faušije se težko zavedamo, pa ne pravim, da si mi fauš. 😉
Nikakor. Prej bi rekla, da človek privlači tisto, po čemer hrepeni. Eni imajo radi tragedije, torej bodo okoli sebe kopičili polno negativne energije in se družili s sebi podobnimi, da bodo lahko travmatizirali v nedogled. Pozitivno naravnani ljudje imajo radi vesele obraze, prijetne teme in gledajo s svetle plati. Teh ljudi je veliko, samo vprašaj se, kdo in kakšen si ti?:)
Saj po meni so tudi “tolkli”, pa tega nisem razumela kot foušijo, bolj kot provokacijo. Saj ne vedo kako mi gre. Tisto, kar nekdo napiše na forumu, niti ni nujno res. Če je kdo fouš nekim anonimnim osebam na forumu, mora bit pa res zelo nesrečen v življenju.
Če gre pa komu dejansko dobro, kakšnim znanim osebnostim, se pa strinjam, da jih morajo ljudje takoj popljuvat in zatret. Zdaj je očitno v modi bolj to, da se tarna, pa smili samemu sebi. Nekaterim se tudi zdi neokusno, da se v današnjih časih kdo hvali s čim. Kaj pa vem, meni se zdi normalno, da neka družba tako funkcionira.
Lahko vidiš luknjo ali pa sir, lahko kozarec pol poln in pol prazen ali v celoti poln (pol tekočine in pol zraka).
Potapljač, samopodobo si poflikaj, pa te bodo posti manj boleli (to je le interpretacaija tega, čemu si odprl to temo in v kateri se ponavljaš). Vsak človek najraje v “glavi” životari s stvarmi, besedami, ki so skladne z njegovim videnjem sveta in njegovo potrditivijo tega videnja.
Če pa res verjameš, da bi morali več hvaliti, se veseliti, biti bolj pozitivni pa imaš idealno priložnost, da nam pokažeš, pripišeš, narišeš kako se to dela – rabimo zglede…kot pri matematiki :))
Nikakor. Prej bi rekla, da človek privlači tisto, po čemer hrepeni. Eni imajo radi tragedije, torej bodo okoli sebe kopičili polno negativne energije in se družili s sebi podobnimi, da bodo lahko travmatizirali v nedogled. Pozitivno naravnani ljudje imajo radi vesele obraze, prijetne teme in gledajo s svetle plati. Teh ljudi je veliko, samo vprašaj se, kdo in kakšen si ti?:)[/quote]
Bravo ribica, +10 🙂
Nikakor. Prej bi rekla, da človek privlači tisto, po čemer hrepeni. Eni imajo radi tragedije, torej bodo okoli sebe kopičili polno negativne energije in se družili s sebi podobnimi, da bodo lahko travmatizirali v nedogled. Pozitivno naravnani ljudje imajo radi vesele obraze, prijetne teme in gledajo s svetle plati. Teh ljudi je veliko, samo vprašaj se, kdo in kakšen si ti?:)
Pa dobro pol, če se hočete travmatizirat in med seboj blatit, naj odprejo na MON – u temo o tem. Pa tam najsi dajo duška isto misleči, ne pa da se nabija vsevprek.
Saj po meni so tudi “tolkli”, pa tega nisem razumela kot foušijo, bolj kot provokacijo. Saj ne vedo kako mi gre. Tisto, kar nekdo napiše na forumu, niti ni nujno res. Če je kdo fouš nekim anonimnim osebam na forumu, mora bit pa res zelo nesrečen v življenju.
Če gre pa komu dejansko dobro, kakšnim znanim osebnostim, se pa strinjam, da jih morajo ljudje takoj popljuvat in zatret. Zdaj je očitno v modi bolj to, da se tarna, pa smili samemu sebi. Nekaterim se tudi zdi neokusno, da se v današnjih časih kdo hvali s čim. Kaj pa vem, meni se zdi normalno, da neka družba tako funkcionira.[/quote]S provokacijo samo rešujemo neke svoje manjke, včasih je recimo sredstvo za pecanje, v večini primerov pa ni nič drugega kot zakamuflirana faušija oz privoščljivost.
Tudi hvaljenje je v bistvu provociranje.
Po drugi strani je pa neko mlačno strinjanje in razumevanje in sprejemanje čisto preveč puščobno.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.