Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rab bi spoznal punco

rab bi spoznal punco

Rad bi spoznal punco. Star sem 17. Če je kakšna zainteresirana naj mi piše na moj poseben mail:radbitespoznal@gmail.com
Za več informacij in pogovorov in zakaj bi te rad spoznal mi piši na mail.

LP

srečno…sam ne tule 🙂

A veš, večina žensk tu gor je 40+:).

Je kje vnesel starostni razpon. Torej Goldfiševa, tudi ti prideš v poštev. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Fant, trda bo! Saj ne, da nebi bejbe iskale, a tu izgubijo toliko energije s filozofiranje in kopanjem po tujih “dušah”, da ti priporočam kak irc (če to sploh še obstaja). Tam se verjetno sprehaja več primernega materiala za spoznavanje.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja napisal sem da sem star 17.Tko da je mal logično. 15,16 ali 17 let

Kaj pa kakšen facebook, gledam mladino, so stalno gor. Drugače pa če greš malo po mestu lahko kakšno srečaš. Pri teh letih je večina še samskih, ne?

Nisem jaz tak da bi po fbju spraševal ali mi je všeč ali ne ker nevem kako temo začet kako naprej in itd.

Tu gor ne boš odkril 17 letnice, v to si lahko prepričan :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aaaaa, to pa ne večina tu je 17 le na različne podlage….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sem poskusil na forumu tosemjaz ampak moje teme ne objavijo ker ni namenjem iskanju punc.

Na temu ti bodo dovolili : 18-30: Adolescenca in mladi odrasli

Sem že napisal na novo na Adolescenca in mladi odrasli . Zanima me a na tem forumo obstaja kakšen športni kotiček. Namreč sam zelo rad kolesarim ampak rabim nekoga ki bi šel z mano.

Če bi iskal moškega, je Sadni edini mladič na tem forumu:). Škoda, a ne:).

20+ letni mladiči…

Za vas je še 30 letnik mladič lol

Aja, sem mislila da se bolj nagibaš pod 20:). Pol pa nisi mladič, vzamem nazaj:).

Ni problema. Samo ne mi zdej zasut mailbox z erotično vsebino :>

Tvoje želje in pričakovanja se razlikujejo od dejanskega stanja. Kaj bi dal za poln mailbox, a ne:)). Zato moraš biti kaj posebnega:).

In kako postaneš na anonimnem forumu kaj posebnega ? :>

Saj ta forum niti ni tako anonimen. Ko se registriraš s svojimi objavami puščaš sled:). Ljudje te na nek način spoznajo, začutijo. Ja, to je ena slika, druga je v reali. Ampak vseeno…folk s karizmo, z občutkom za druge in podobno….to začutiš. Če tega nimaš, se sprašuješ tako kot ti:))).

Čist si me zabila zdej ane, se grem kr zjokat na skret.

Glej s svetle plati…si poseben na drugačen način:). Tut to je nekaj, a ne:). Škoda solz, raje jih prišparaj za res kaj hudega:).

Mene ful hudo prizadane, če nisem Goldfishovi karakterno dovolj zanimiv. O tem bom premišljeval še do konca dneva, morda mi bo zvečer pred spanjem še kakšna solzica dol pricurljala, bom pazil, da se mi ne bo povšterček zmočil.

Vem:)).

Saj solzice se bodo hitro posušile, maš srečo da je še vedno tolk vroče:). Ampak vseeno, previdno pri točenju solz, da se ti ne sprazni rezervoar:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close