Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Romantika po (Ž)

Romantika po (Ž)

ženska logika dojemanja “romatike”, da tip po 30 – 45 minutah seksa — kaj je to / kako si jo domišljate?
Klasičen je “recept”
Sitacija : tip v družbi opazi bejbo, ki signalizira, da je dostopna, voljna.
pristopi k tej družbi in jo cca 10 miut zabava s floskulami kako simpatično in inteligentno družbo ima, se zanima kaj ta družba počne, predstavlja …
Potem jo odvede v odmaknjen kot, kjer ima ona še vedno vidni kontakt s svojo družbo in pošilja “signale” o potrebi po “rešitvi” ali “pustite me” … Tip ji naklada kako dobro je oblečena, kako simpatična je, kako bistroumno se pogovarja, … po 15 minutah jo odpelje na samo (obala, soba, avto, šotor ..) in ji še nekaj časa naklada o tem, kako izjemna oseba da je, kako lep obraz ima, kako ženstveno deluje
zdej bi moral pa imeti v dlani občutek, da je pr.as.ica fukotoža in da, če je ne bo nasadil on se bo pa sama

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hehe, jaz nobenmu nisem dala po, recimo temu 45 minutah. Ima da se moški matra vsaj 45 dni.

a vsaj od drugih si pa vmes dobivala ☺☻♥ prasica zgonjena z dobrim PR ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kam pošljem rešilca, da te prisilno hospitalizirajo za 3 tedne (vsaj)?

a vsaj od drugih si pa vmes dobivala ☺☻♥ prasica zgonjena z dobrim PR ☺[/quote]

Kje pa. Kljub vsemu zagovarjam recipročnost. Sem se tudi jaz matrala 45 dni. 🙂

pikica – vprašaj mamo kako je bilo, ko smo imeli telefone samo na žicah ☺
zihr je bila ena od tistih, ki so klicale frenda, da so srečale tipa – varianto za poročiti, pa, da naj jih frend pride takoj!! nategnit, da na naslednjem randiju ne bodo izpadle samo potrebne – ampak “zares” zainteresirane ☺
še kakšno blond joškarco so bile pripravljene frendu nastaviti na otepača ☺

Nekoliko poenostavljeno, ampak tako je.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

NM-3w, pojdi si že konlno po napotnico za psihiatra ali še bolje – v Švici imajo zate na voljo poseben turističen tretma – 5 jurjev ziher imaš našparanih. Vsi pisci iz foruma ti bomo do svoje smrti hvaležni za tvojo poslednjo invensticijo v sebe.

Jaz sem brezpogojno proti samomoru.

Jaz sem brezpogojno proti samomoru.[/quote]

Toda – zame to ni več samomor, kar se tam ponuja, res ne. Uporabnika nm-3w imam vrh glave in še čez, načeloma sem tudi proti, v tem primeru pa bi nad njegovim samoizbrisom navdušeno ploskala, priredila žurko in še kaj.

Jaz sem brezpogojno proti samomoru.[/quote]

Toda – zame to ni več samomor, kar se tam ponuja, res ne. Uporabnika nm-3w imam vrh glave in še čez, načeloma sem tudi proti, v tem primeru pa bi nad njegovim samoizbrisom navdušeno ploskala, priredila žurko in še kaj.[/quote]
lahko pa sama uporabiš svoje priporočilo … po potrebi ti pomagan pri nabirki za €, če ti kaj manjka

Pacientki nobeni zvarki ne pomagajo več.Ob njeni samoodrešitvi se bom poslužila stare fraze.
“Paše,ko budali šamar” :)))

Jst bom pa tako napisal, če ženska naleti na pravega nakladača, ki ve kaj počne, se mu zna prepustiti tudi še isti dan, ne glede na to koliko je nedostopna. Izredno malo je takšnih moških, večina je štorastih, tudi tisti, ki se trudijo, na koncu ne izpadejo dovolj prepričljivi, ker, well, niso dovolj talentirani za to. Podobno, kot niso vsi najboljši prodajalci, lahko vadiš na tem kolikor hočeš, rojen prodajalec, ki se za to zanima že celo življenje bo vedno za kak korak pred tabo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zakaj bi se trudila biti edina normalna med vami psihiči – potem bi to izpadlo kot da ste vsi ostali normalni le jaz ne.

ps: šamar si pa kar sama stisni, za dvolične krote ne zapravljam energije !

Zakaj bi se trudila biti edina normalna med vami psihiči – potem bi to izpadlo kot da ste vsi ostali normalni le jaz ne.

ps: šamar si pa kar sama stisni, za dvolične krote ne zapravljam energije ![/quote]

to, da si navkljub napotilu še vedno tukaj, izkazuješ točno to kar “očitaš” drugim … si pač dno greznice. lepo pozdravljena

Jaz nimam nič osebnega proti nikomu, mi je pa nivo takšnih pogovorov res malo brezvezen.

ps: šamar si pa kar sama stisni, za dvolične krote ne zapravljam energije ![/quote]

to, da si navkljub napotilu še vedno tukaj, izkazuješ točno to kar “očitaš” drugim … si pač dno greznice. lepo pozdravljena[/quote]

Greznica so ti mama in žena in otroci in vsaka tvoja stranka, ki je pripravljan plačati tvoje gnilo gnile piškave storitve, če to sploh so.

Grdo odzravljen, hibridna spaka !

kavelj je v tem, da ga sooblikuješ, ko postaš — preberi si kaj je Kavelj 22 ☺

kavelj je v tem, da ga sooblikuješ, ko postaš — preberi si kaj je Kavelj 22 ☺[/quote]

Seveda ga. V številu uporabljenih zmerljivk verjetno zelo nižam povprečje.

Če je nekaj prostaško, je prostaško. Pa briga mene kolikšen je iq tistega, ki to napiše.
Sori, ampak tako pač je.

Zdaj pa pljuvaj. Sem navajena. Mogoče celo od istih osebkov. 🙂

To kar dobim, serviram nazaj, brez ovinkarjenja, res se nima smisla delati lepo in prijazno ter zmerno v besedah, če drugi uporabniki niso takšni in ker forum ni moderiran pa dajmo to zlorabljat na polno ! ! !

To kar dobim, serviram nazaj, brez ovinkarjenja, res se nima smisla delati lepo in prijazno ter zmerno v besedah, če drugi uporabniki niso takšni in ker forum ni moderiran pa dajmo to zlorabljat na polno ! ! ![/quote]

Primož ga je nastavil za promocijo M/Ž čveka ,tako da ima Nemči svojo funkcijo. :)))
Zelo odsvetujem pin-pong z njim, če pa ga niti hranit ni dovoljeno. 😀
[img]http://images4.fanpop.com/image/photos/22600000/Remember-Don-t-Feed-the-Trolls-fanpop-22675482-324-324.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To kar dobim, serviram nazaj, brez ovinkarjenja, res se nima smisla delati lepo in prijazno ter zmerno v besedah, če drugi uporabniki niso takšni in ker forum ni moderiran pa dajmo to zlorabljat na polno ! ! ![/quote]

Ne se preveč sekriat zaradi tega. Marsikaj na internetu ni moderirano, ker to pač prinaša več obiska. Večja obiskanost spletnih strani pa prinese več oglasov itd.
To je problem tako forumov kot spletnih medijev. Dobesedon nočejo se s tem ukvarjat dokler ni res nuja. In dokler za to ne bo neke jasne zakonodaje, ki bi to urejala na neki drugi ravni, ne pričakuj čudežev.
Ironija pa je, da se eni in isti ljudje pojavljajo na več “forumih” in povsod je z njimi ista pesem.

Ne se preveč sekriat zaradi tega. Marsikaj na internetu ni moderirano, ker to pač prinaša več obiska. Večja obiskanost spletnih strani pa prinese več oglasov itd.
To je problem tako forumov kot spletnih medijev. Dobesedon nočejo se s tem ukvarjat dokler ni res nuja. In dokler za to ne bo neke jasne zakonodaje, ki bi to urejala na neki drugi ravni, ne pričakuj čudežev.
Ironija pa je, da se eni in isti ljudje pojavljajo na več “forumih” in povsod je z njimi ista pesem.[/quote]

Ne bi se s tabo v celoti strinjala – na tem čveku se marsikdo zaradi takšnih umazanih uporabnikov kakor je nm-3w raje obrne proč, stran zapre – niti pod razno se ne bo vključil v pogovore, teme; kratkoročno gledano res primitivni nastopači in provokatorji dvignejo obisk, dolgoročno pa lahko ponudnik tega foruma lahko prične razmišljati o tem, da bi morda ta čvek ukinili, ker ne bo imel vsebine, še manj ljudi, bo le konkreten dokaz spletne in družbene (javne) sramote. Če je to en od primarnih ciljev zavoda med.over.net to ni moja stvar, toda ta forum vsekakor postaja pravo leglo idiotizma in kretenizma, podobno kakor starševski čvek. Po drugi strani se sprašujem, zakaj so pa lahko zadeve spravljene pod streho (glede neprimernega ali sovražnega govora, klevetanja, uporabe neprimernega besednjaka ipd.) na drugih javnih portalih; npr dnevnik, siol, rtvslo,…napišeš kaj žaljivega, neprimernega in te admini takoj zbrišejo, ali celo zbrišejo uporabniško ime, tu se pa prav forsira nekaj “pokvarjenega”. Je to zgledno, smiselno, prava pot? NE.

Ironija pa je, da se eni in isti ljudje pojavljajo na več “forumih” in povsod je z njimi ista pesem.[/quote]

Ne bi se s tabo v celoti strinjala – na tem čveku se marsikdo zaradi takšnih umazanih uporabnikov kakor je nm-3w raje obrne proč, stran zapre – niti pod razno se ne bo vključil v pogovore, teme; kratkoročno gledano res primitivni nastopači in provokatorji dvignejo obisk, dolgoročno pa lahko ponudnik tega foruma lahko prične razmišljati o tem, da bi morda ta čvek ukinili, ker ne bo imel vsebine, še manj ljudi, bo le konkreten dokaz spletne in družbene (javne) sramote. Če je to en od primarnih ciljev zavoda med.over.net to ni moja stvar, toda ta forum vsekakor postaja pravo leglo idiotizma in kretenizma, podobno kakor starševski čvek. Po drugi strani se sprašujem, zakaj so pa lahko zadeve spravljene pod streho (glede neprimernega ali sovražnega govora, klevetanja, uporabe neprimernega besednjaka ipd.) na drugih javnih portalih; npr dnevnik, siol, rtvslo,…napišeš kaj žaljivega, neprimernega in te admini takoj zbrišejo, ali celo zbrišejo uporabniško ime, tu se pa prav forsira nekaj “pokvarjenega”. Je to zgledno, smiselno, prava pot? NE.[/quote]

Pritoži se Primožu, ker čez Nemčija je bilo že najmanj eno 10 pritožb, še enih 90, pa bo Primož mogoče kaj ukrenil, če si optimistka. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne bi se s tabo v celoti strinjala – na tem čveku se marsikdo zaradi takšnih umazanih uporabnikov kakor je nm-3w raje obrne proč, stran zapre – niti pod razno se ne bo vključil v pogovore, teme; kratkoročno gledano res primitivni nastopači in provokatorji dvignejo obisk, dolgoročno pa lahko ponudnik tega foruma lahko prične razmišljati o tem, da bi morda ta čvek ukinili, ker ne bo imel vsebine, še manj ljudi, bo le konkreten dokaz spletne in družbene (javne) sramote. Če je to en od primarnih ciljev zavoda med.over.net to ni moja stvar, toda ta forum vsekakor postaja pravo leglo idiotizma in kretenizma, podobno kakor starševski čvek. Po drugi strani se sprašujem, zakaj so pa lahko zadeve spravljene pod streho (glede neprimernega ali sovražnega govora, klevetanja, uporabe neprimernega besednjaka ipd.) na drugih javnih portalih; npr dnevnik, siol, rtvslo,…napišeš kaj žaljivega, neprimernega in te admini takoj zbrišejo, ali celo zbrišejo uporabniško ime, tu se pa prav forsira nekaj “pokvarjenega”. Je to zgledno, smiselno, prava pot? NE.[/quote]

Siol in RTV kar dosti tolerirata. Tisto, česar pa tam ne tolerirajo, poišče svoj prostor pod soncem drugje.
Zakaj, po kakšni logiki nekateri dopuščajo vse, ne vem. Se mi pa zdi, da se niti zavedajo ne, da veliko bralcev niti ne prebere kaj recimo dolgovezijo pod kakšen članek.Oni so tam samo zato, da pišejo svoje poste. Če gre za kakšne časopise kot so Dnevnik ali Delo to niti bralci tiskanih izdaj niso. Samo spletni “borci”. 🙂
Najbrž tudi na forumu določen tip piscev koga odžene. Pritegne pa verjetno tiste, ki “iščejo” konflikte in so potem tudi bolj vztrajni pri dolgotrajnem repliciranju. Se morda do neke mere prepoznam v tem. Ker mi ni vseeno.Vseeno pa se mi ne ljubi predolgo ukvarjat s tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close