Romantika po (Ž)
Ahh Misonkka je nekje že priznala, da nima ravno intuicije kar se tiče piscev foruma in njihove podobe sicer, da je plehka in pusta, ki ne zna brati med vrsticami, verjetno ji nm3w ni znal popraviti Spectruma ali ka je takrat imela v študentski sobici ne vem, verjetno ji je pa tisto nočno življenje v osemdesetih pustilo nek pečat, da mora tu v druge osebe preslikavati, kaj se ji je tam menda dogajalo…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna![/quote]
a ti to resno ali si se zatipkal v par črkah [sup](strp -> doj.eba[/sup]) ☺
Morala bi biti boljša, v tej temi torej bolj romantična. 🙂 A ti greš in dokažeš, da si še slabša? Res tako misliš o sebi? Ccc…
Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna![/quote]Nisem jaz tu začela z offtopikom oz če je za lady missonko tisto romantika, na kar se nanaša to moje pisanje, pač nadaljujem romantiko po njenem.
[code]"Nekoč bo lepo,
Morala bi biti boljša, v tej temi torej bolj romantična. 🙂 A ti greš in dokažeš, da si še slabša? Res tako misliš o sebi? Ccc…[/quote]
Marko načeloma imaš prav ja hehe….samo tukaj gre pa za izredno specifičen problem,proti katerega grem z vsemi rogovi..))[/quote]
A tako tišči? 🙂 Upam, da imaš dovolj dolge rogove, da prodrejo skozi. 🙂 Samo, da se ti ne bo potem zataknil za rogove, problem. :))
Mišonka, make up ti je je pustil izrazito globoke rezice in kolobarčke po obrazu, ko se jeziš in gubaš čelo. Boš morala napudrat nazaj, da boš lahko spet “konkurenca” 20 in 30-letnicam, ker s slogom pisanja nisi niti zapitim 50-letnicam. ;))[/quote]Ma nekaj jo zafrkava spectrum ali commodore 64 al pa mogoče ima vsaj pentium x86, čeprav je bil zunaj malo kasneje kot 1986, ko je letala po disku klubih 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna![/quote]Nisem jaz tu začela z offtopikom oz če je za lady missonko tisto romantika, na kar se nanaša to moje pisanje, pač nadaljujem romantiko po njenem.[/quote]
Ampak ti bi rada pokazala, da si boljša, pa si z ritjo vse podrla!
Beri še malce Balantiča in se kaj nauči!
Forum je zaprt za komentiranje.