Kdaj ste na monu
Kdaj ste na monu?
Med službo, v prostem času? Sploh imate službe?
Opažam, da je mon bolj zaseden dopoldan, domnevam,d a je takrat javna uprava na monu. Opažam tudi, da je kar nekaj zsedbe v poznih večernih urah in nočnih urah. Samski na delu?
Ene imam na sumu, da si upajo pisat le, ko partnerja ni doma ali pa ko spi.
Eni pišejo le v službi. Drugi cele dneve.
Zanimivo.
Jaz pišem le takrat, ko partnerja ni v bližini. Takrat malo bluzim. Če je pa v bližini pa se raje menim z njim. Delam pa na izmene.
Avtorica je sama pisala, da hodi k psihoteravtki, da pa ima probleme in ni ravno čisto integrirana osebnost, je pa možno posredno sklepati iz njenih postov, pa še to je zelo špekulativno, ker gre morda za nekoga, ki v službi nima kaj delati in preko foruma manipulira s časom…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Eh smotko, to je vse v prenesenem pomenu. Tako kot svetnica.
Pa po teh komentarjih tukaj zgleda kot da sem edina na celem forumu, ki redno seksa. No, v bistvu zgleda tudi kot da večina moških niti v teoriji več točno ne ve kako se to dela.[/quote]
saj.. ti si prasica.. v prenesenem pomenu seveda 🙂
kaj pa je zate reden sex? Ker redno je tudi 1x letno ampak vsako leto.. tako da “redno” je zeloooo relativen pojem, pol ti lahko povem ali me prekašaš 🙂
Eh smotko, to je vse v prenesenem pomenu. Tako kot svetnica.
Pa po teh komentarjih tukaj zgleda kot da sem edina na celem forumu, ki redno seksa. No, v bistvu zgleda tudi kot da večina moških niti v teoriji več točno ne ve kako se to dela.[/quote]
kaj pa je zate reden sex? Ker redno je tudi 1x letno ampak vsako leto.. tako da “redno” je zeloooo relativen pojem, pol ti lahko povem ali me prekašaš :)[/quote]
Kaj sem?
Eh smotko, to je vse v prenesenem pomenu. Tako kot svetnica.
kaj pa je zate reden sex? Ker redno je tudi 1x letno ampak vsako leto.. tako da “redno” je zeloooo relativen pojem, pol ti lahko povem ali me prekašaš :)[/quote]
najboljši je za 29.02. … če zamdiš dan, imaš pa ves čas olimpijade na razpolago tisto leto
Forum je zaprt za komentiranje.