Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj ste na monu

Kdaj ste na monu

Kdaj ste na monu?
Med službo, v prostem času? Sploh imate službe?
Opažam, da je mon bolj zaseden dopoldan, domnevam,d a je takrat javna uprava na monu. Opažam tudi, da je kar nekaj zsedbe v poznih večernih urah in nočnih urah. Samski na delu?
Ene imam na sumu, da si upajo pisat le, ko partnerja ni doma ali pa ko spi.
Eni pišejo le v službi. Drugi cele dneve.
Zanimivo.
Jaz pišem le takrat, ko partnerja ni v bližini. Takrat malo bluzim. Če je pa v bližini pa se raje menim z njim. Delam pa na izmene.

vsakič točno tisti hip, ko sem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Evo, zdaj sem gor, kaj bo kasneje ne vem:)). Ne se tolk obremenjevat z organizacijo časa pri drugih.

Jaz te pa imam na sumu da si izmišljuješ. Spet ena tvojih tem z negativističnim podtonom. Terapevtka ve za tvoje pisanje?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Meni je pa tvoj komentar Katenjka bolj negativen kot njen.

Res sva si različni.

Ja je če ga jemlješ iz konteksta…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

V afektu si.Jutri je nov dan.

Zdej nevem točno koga si mislila, sem pa ziher, da je tu cel kup anonimnih nickov, ki pišejo pod istim IPjem.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mislila je na avtorico,ki ima težave s psiho.

Dotična jo pa iz žlehtnobe še bolj tunka.Hudobija ne pozna meja:))

Avtorica je sama pisala, da hodi k psihoteravtki, da pa ima probleme in ni ravno čisto integrirana osebnost, je pa možno posredno sklepati iz njenih postov, pa še to je zelo špekulativno, ker gre morda za nekoga, ki v službi nima kaj delati in preko foruma manipulira s časom…

Jaz te pa imam na sumu da si izmišljuješ. Spet ena tvojih tem z negativističnim podtonom. Terapevtka ve za tvoje pisanje?[/quote]
Žleht smrklja bo vedno žleht!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

1 2 3 za mene ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kdaj? Ko me prime.

Uradno nikoli nisem tukaj 🙂
neuradno pa med delovnim časom… psssst pa ne okol govort 🙂

Wau Bikinko je nekdo prijel!
Za kaj/kako te pa mora držat, da kaj (daljšega) napišeš? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdo te prime in kje?

Krč me zgrabi. Potem pa pišem dokler ne popusti. 🙂

A v nogi? Ker če te v roki pol ne moreš pisat. Sam da ni vaginalni krč? Pa ne morš kaj drugega počet

aha … tako je Gregorčič napisal Ujetega tiča tožba ☺

Eh smotko, to je vse v prenesenem pomenu. Tako kot svetnica.

Pa po teh komentarjih tukaj zgleda kot da sem edina na celem forumu, ki redno seksa. No, v bistvu zgleda tudi kot da večina moških niti v teoriji več točno ne ve kako se to dela.

Pa po teh komentarjih tukaj zgleda kot da sem edina na celem forumu, ki redno seksa. No, v bistvu zgleda tudi kot da večina moških niti v teoriji več točno ne ve kako se to dela.[/quote]

saj.. ti si prasica.. v prenesenem pomenu seveda 🙂
kaj pa je zate reden sex? Ker redno je tudi 1x letno ampak vsako leto.. tako da “redno” je zeloooo relativen pojem, pol ti lahko povem ali me prekašaš 🙂

Pa po teh komentarjih tukaj zgleda kot da sem edina na celem forumu, ki redno seksa. No, v bistvu zgleda tudi kot da večina moških niti v teoriji več točno ne ve kako se to dela.[/quote]

kaj pa je zate reden sex? Ker redno je tudi 1x letno ampak vsako leto.. tako da “redno” je zeloooo relativen pojem, pol ti lahko povem ali me prekašaš :)[/quote]

Kaj sem?

kaj pa je zate reden sex? Ker redno je tudi 1x letno ampak vsako leto.. tako da “redno” je zeloooo relativen pojem, pol ti lahko povem ali me prekašaš :)[/quote]

Kaj sem?[/quote]
eh sory.. pozabil na tole popravljanje “lepih” besed 🙂
Pras.ička

Kaj sem?[/quote]
eh sory.. pozabil na tole popravljanje “lepih” besed 🙂
Pras.ička[/quote]

In razsvetli me, kaj Pras.ička v prenesenem pomenu pomenu. In s čim lahko argumentiraš, da se mi ta preneseni pomen tako dobro poda?

najboljši je za 29.02. … če zamdiš dan, imaš pa ves čas olimpijade na razpolago tisto leto

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close