Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem prostitut?

Sem prostitut?

Sem prostitut, če na vsakem žuru z drugo seksam? Na žure hodim zato, da si privoščim seks. Sem zato prostitut?
Nobena mi ne plača za seks.

Ne, ti se samo norca delaš iz ženske različice te teme. 🙂

Tvoj izbira, za kaj se imaš in kaj počneš – hvala, da si ta eksistenčni problem/dosežek delil z nami 😛

Resnično je zdaj forum bogatejši….

Meni je v užitek, ko štejem črtice. Na portale pa ne hodim, baje se tam tudi da kaj dobiti.

Nimaš vzporedno odprte teme, samo tam si bil deklica? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nimaš vzporedno odprte teme, samo tam si bil deklica? :D[/quote]
So se tud meni porajale take misli … mogoče je pa oboje, deček in deklica in mogoče želi zdaj odzive, da mogoče bi pa zdej že kr računal to, tolk je dober. Take pa res rabimo ja, NOT.

Nisi prostitut, si pa v krizi, ker ne dobiš, pa si skušaš pumpati ego!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

si p.i.ć.k.e.ž

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moški mora imeti konkretne adute da dosti seksa.
Ženska mora biti samo negrda da dosti seksa.

Ženska dobi seks da samo reče. Moški se mora potruditi. Zato je moški frajer, ženska pa kurva.

Kaj se počutiš kot prostitut?

MON-ovke, kaj pa ve, kako ste kaj velikodušne in bi se morda kaj izprsile? :))) haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Najprej boš moral sam pokazati svoje atribute, potem boš pa videl, če bo kakšen odziv. 🙂

Jaz bi rekla, da si prostovoljec. 🙂

Jaz bi rekla, da si prostovoljec. :)[/quote]
da ni serijski posiljevalec??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz bi rekla, da si prostovoljec. :)[/quote]
da ni serijski posiljevalec??[/quote]

Hehehe … iz pisanja sicer ni razvidno, da bi bil … je pa vse možno, saj danes hodijo razno razni okrog in se izdajajo za “prostovoljce”, v resnici pa … 🙂

da ni serijski posiljevalec??[/quote]

Hehehe … iz pisanja sicer ni razvidno, da bi bil … je pa vse možno, saj danes hodijo razno razni okrog in se izdajajo za “prostovoljce”, v resnici pa … :)[/quote]
kako da ni razvidno. Jasno je opredelil zakaj hodi na žure ☺ S poudarkom celo, da si privošči!!

Hehehe … iz pisanja sicer ni razvidno, da bi bil … je pa vse možno, saj danes hodijo razno razni okrog in se izdajajo za “prostovoljce”, v resnici pa … :)[/quote]
kako da ni razvidno. Jasno je opredelil zakaj hodi na žure ☺ S poudarkom celo, da si privošči!![/quote]

To že, da je napisal, zakaj hodi na žure … ampak to, kar si privošči je na prostovoljni bazi (kakor sem jaz razumela) :))) nekako tako: daš …. dam :))))

kako da ni razvidno. Jasno je opredelil zakaj hodi na žure ☺ S poudarkom celo, da si privošči!![/quote]

To že, da je napisal, zakaj hodi na žure … ampak to, kar si privošči je na prostovoljni bazi (kakor sem jaz razumela) :))) nekako tako: daš …. dam :))))[/quote]
si privoščim -> 1. oseba ednine!! — kaj si druge osebe (spola ni omenjal) ob tem mislijo je povsem nepomembno, ker si Privošči!! seks. Kot npr. da si privoščiš požirek, cigareto, … izlet ☺

skratka: če si tip “privošči” bejbo, to pač ni “posilstvo”??? ☺
je skoraj “humano” dejanje, ker je seks privoščil tudi njej ☺

To že, da je napisal, zakaj hodi na žure … ampak to, kar si privošči je na prostovoljni bazi (kakor sem jaz razumela) :))) nekako tako: daš …. dam :))))[/quote]
Bolj se mi zdi, da si privošči takšno ki je že izven zavestnega … na pol omamljeno
To pa meni že diši na NEprostovoljstvo…

Najprej boš moral sam pokazati svoje atribute, potem boš pa videl, če bo kakšen odziv. :)[/quote]
Saj se je. To je bilo to. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Najprej boš moral sam pokazati svoje atribute, potem boš pa videl, če bo kakšen odziv. :)[/quote]
Saj se je. To je bilo to. :))[/quote]

wauuu še mene je impresioniral… kaj šele pohotne potrebne MONovke 🙂

si privoščim -> 1. oseba ednine!! — kaj si druge osebe (spola ni omenjal) ob tem mislijo je povsem nepomembno, ker si Privošči!! seks. Kot npr. da si privoščiš požirek, cigareto, … izlet ☺

je skoraj “humano” dejanje, ker je seks privoščil tudi njej ☺[/quote]Kakšno bejbo neki? O_o
Nobene bejbe ni omenjal je samo napisal: na vsakem žuru z drugo seksam…. kar bi po moje pomenilo, da po/na žuru enkrar z levo drugič z desno in potem ima leve in desne žure….

Eh NM ti spet ne znaš prebrat navodil in si nekaj po svoje razlagaš? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj se je. To je bilo to. :))[/quote]

wauuu še mene je impresioniral… kaj šele pohotne potrebne MONovke :)[/quote]Ti se mu kar javi….. danes to ni več tak tabu….. 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

je skoraj “humano” dejanje, ker je seks privoščil tudi njej ☺[/quote]Kakšno bejbo neki? O_o
Nobene bejbe ni omenjal je samo napisal: na vsakem žuru z drugo seksam…. kar bi po moje pomenilo, da po/na žuru enkrar z levo drugič z desno in potem ima leve in desne žure….

Eh NM ti spet ne znaš prebrat navodil in si nekaj po svoje razlagaš? :)))[/quote]
kaj, ko bi se ti naučil brati??
tipkanje na temo je jasno oddeljeno od tipkanja komentarja o posilstvu!!
btw: sem v tipkanju komentarja natipkal, da spola ni omenil!!
skratka: natipkal si za sebe ☺ (aka samougriz v lastna jajca)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close