Zenska v vezi in vsi njeni prijatelji
Za sebe lahko recem, da imam zelo malo prijateljev. Kot sem ze omenil na fb nisem dejaven. Vseeno pa mi ni dolgcas. Poleg sluzbe grem skoraj vsak dan na kolo (najveckrat sam). Dodatno se izobrazujem, kar pomeni, da tudi nimam toliko casa za druzenja.
Ce ne bi bilo fb, ne bi bilo tako ocitno. Tako pa se lepo vidi, kako veliko prijateljev ima glavna vecina zensk. Kaksen odnos ima do njih, ko je enkrat v resni vezi? Se ima se cas ukvarjati s toliko prijatelji? Kaksen odnos ima do vseh prijateljev, ki jih je dodala in so jo najbrz v veliki meri osvajali?
In zanima me tudi, kako bi zenska zaradi vseh teh prijateljev gledala na moskega, ki je pri tem veliko manj dejaven. Ne gre se le za fb. V mislih imam splosno druzenje, kjer se zenska veliko druzi, moski pa manj. Je lahko to ovira? Ali ima zenska lahko vec vrednostni kompleks, zaradi velike kolicine prijateljev? Upostevajoc, da sem sicer aktiven in ne primer nekoga, ki bi popoldneve presedel pred tv.
A si ti moj prjatu?:)) Kako moreš noooo:)).[/quote]A je to tako čudno bit tvoj prjatu, al zakaj prašaš? So redki, ki zdržijo s tabo? ; ) 😀 :D[/quote]
Ne toooo, lej ga:). Samo enim je čudno, da se moški in ženske družimo, ne glede na status:). In ker si ti poročen ter dovolj zrel, odrasel, s pošlihtanim podstrešjem, zaupanjem žene, se lahko družiš z mano:). To sem imela v mislih.
Pri nama ne. Jaz sem zelo rada z ljudmi, tudi hobije imam večinoma take, da nas je več, moj partner se pa za hobi s tehnološkimi inovacijami ukvarja, tako da pogosto doma ostane. Vem, ni isto kot primer, ki si ga ti navedel, ker moj partner nima težav z vzpostavljanjem stikov, saj je komunikativen, radoveden in zelo razgledan.
Ker si zaupava, ni nobenega problema niti takrat, ko sem zunaj in igram namizni nogomet (kjer udeležba žensk še vedno dosega zelo nizek procent v primerjavi z udeležbo moških).
Pa verjetno ni fora samo v zaupanju, ampak tudi v tem, koliko ene zdrave samozavesti človek premore – če je moški totalno nesiguren sam vase, ga bo najbrž strah, da mu bo izbranka “pobegnila s prvim, ki mimo pride” (in se mu bo zaradi njegovega manjvrednostnega kompleksa zdel boljši, ali pa vsaj nevaren tekmec). In tak se bo bal tudi partneričinih prijateljev…
No če gledaš moj fb je prijateljev ogromno – čeprav potrdim samo tiste, ki jih res poznam in ne kar vseh. Če pa gledaš koliko se dejansko družimo pa ni tako veliko. Enostavno ni časa. Služba mi vzame precej časa med tednom – velikokrat delam dlje, ob večerih,… ko pa ne delam pa sem najraje z družino – možem in otrokom. Ker imava oba isti hobi, ki pa je večinoma ločen moški/ženski sva izmenično ob večerih zunaj. Zaenkrat je to edino s čimer se oba aktivno ukvarjava. Med vikendi smo na kolesu, sprehodih… in takrat je čas za prijatelje, ki imajo podobno stare otroke, kot midva. Tako da se gre na kavo ob kake igrišča in to je to.
Vse moje kolegice so večinoma še samske oz. brez otrok in jim je cilj čim več žurati, zato nimamo veliko skupnih debat. Pa ne gre zato, da bi jaz govorila samo od otrok, gre bolj zato, da nimam časa z njimi žurati vse noči, zato me ne kličejo.
Enkrat mi je en rekel, da se kolegi menjajo..ko si samski imaš samske,.. ko imaš enkrat otroke pa imaš bolj ali manj take kolege. In pri nama to kar drži. Sicer se bolj ali manj družimo s kolegom od moža, ki ima enako starega otroka kot midva. Tako da neka nova družba ravno ni. 🙂
A je to tako čudno bit tvoj prjatu, al zakaj prašaš? So redki, ki zdržijo s tabo? ; ) 😀 :D[/quote]
Ne toooo, lej ga:). Samo enim je čudno, da se moški in ženske družimo, ne glede na status:). In ker si ti poročen ter dovolj zrel, odrasel, s pošlihtanim podstrešjem, zaupanjem žene, se lahko družiš z mano:). To sem imela v mislih.[/quote]
še to manjka, da se žena na žuru pridruži v trojčku ☺
Ja matjazko točno to še delajo. V zadnjo ko sem bila še s kolegicami na pijački mi je ena razlagala kako mrtvo pijana je bila, da ni vedela niti kako in kdo jo je dam pripeljal. Žuri, ki se začnejo ob polnoči in končajo zjutraj po bureku…. meni že tako ni do tega, ob mejhnem otroku pa to res ne znese 🙂
Pri 30? Pa se toliko pritožujete, da so moški še vedno nezreli v teh letih.
Emancipacija, kaj češ… :)) Kmalu vam bomo moški spet kontra udarili, ko bomo lahko začeli rojevat! :D[/quote]
Ja, pa da ne boš jamral med nosečnostjo! Se še spomniš, ko si enkrat napisal, da imajo med nosečnostjo težave samo tiste ženske, ki si otroka v resnici ne želijo? :)))))) Aja, pa peljali te bomo na njivo, da boš lahko tam rodil.
To ste že zdavnaj za oženit. :D[/quote]
Omožit…ti si res težko kaj zapomniš:). Vzemi bilobil:).[/quote]
Pusti pri miru moje narečne posebnosti! 😀
To ste že zdavnaj za oženit. :D[/quote]
Aja? 🙂 nisem vedla :)[/quote]
Potem pa jamrate na MONu, da ni več dobrih fantov po tridesetem. 😀
Ko ste popivale, bi raje oprezale za kakovostnimi fanti, ker ti poidejo kot vroči kostanji. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.