Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predlog Primožu #$%&%#

Predlog Primožu #$%&%#

Ajde pojej tiste piškote, al pa jih zabriši v smeti!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To je zakonsko določano tako, sicer bo prišla varuhinja človekovih rpavic Nussdorferjeva in ga natepla, ker krši naše pravice o zasebnosti :). Namreč s piškotki se lahko beležijo razne statistike o nas, ampak po novem mora uporabnik s tem soglašati s potrditvijo, da imaš rad cookies, čeprav jih je Primož slabo zapekel. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Naj da možnost, da se jih lahko sam losam in rečem NE!!!!
S čim jaz soglašam ali ne soglašam se odločam sam, to mi dovoljuje ustava!
Tisti, ki ga zelo zanima kje in kdaj brskam, to lahko pogleda kadarkoli!!
Matjažko, ne piši v afektu! Vedno preberi kaj si napisal, da ne bo toliko napak!

Ironično rabiš piškotke zato, da si zapomniš, da uporabnik noče piškotkov. 🙂

Paco, kaj ne razumeš? Ni si to MON izmislil. To velja za vse spletne strani. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na našem računalniku, npr. ko se prijaviš, da si zapomni prijavo za (ne)določen čas, lahko prečitajo, kateri operacijski sistem uporabljaš, brskalnik itd.

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013 in bo s 15.6.2013 prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa ne vem, kaj je problem. Pač izbereš, da se ne strinjaš z uporabo piškotov in s pomočjo Adblocka skriješ gumb za zasebnost in ostala pojavna okna.

Meni zadošča, da jaz vem!

O čem vi to? Pa saj na vsakem brskalniku v nastavitvah izbereš,ali želiš, da se ti piškotki shranjujejo ali ne oz. katere strani so izjeme.

Tudi piškotki več to, kar so bili včasih. Še dobro, da imam domače. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a lahko izbiram manj sladke??
zadnjič mi je zdravnica iskala zlato žilo – pa je našla cuker ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close