Bi sploh šli v razmerje z žensko?
nazadnje dons zjutraj, saj veš, higiena pa to, pa ti? kar po steni potolčeš da umazanija stran pade?))[/quote]
Nekdo, ki ima urejeno spolno življenje in je v življenju srečen definitivno ne bi odpiral podobnih tem. Hkrati tudi ne bi tako s tako strastjo, kot ti, zagovarjal življenje tradicionalnežev in po drugi strani napadal ostale, ki živijo drugače. I rest my case 😉
nazadnje dons zjutraj, saj veš, higiena pa to, pa ti? kar po steni potolčeš da umazanija stran pade?))[/quote]
Nekdo, ki ima urejeno spolno življenje in je v življenju srečen definitivno ne bi odpiral podobnih tem. Hkrati tudi ne bi tako s tako strastjo, kot ti, zagovarjal življenje tradicionalnežev in po drugi strani napadal ostale, ki živijo drugače. I rest my case ;)[/quote]
poceni floskule iz Ameriških nadaljevank te pač ne bodo rešile)) kot tudi ne poznavanje mojega spolnega življenja)) še kaj drugega mogoče?)
Tip ki bere biblijo in seksa pred poroko ma se za kristjana in veruje v bogeca ki je bil spočet brezmadežno
In on si drzne spraševat neumnosti druge dobre moške medtem ko je sam totalno neuporaben razen za volit SDS in cerkvene namene …
glej da boš požegnal danes svojih 5 cm v trdem stanju 😉
pa pazi na žulje, saj veš za vas je do poroke na roke 😉
Se dobro, da si vse povedal z naslovom, ker nadaljevanja vsaj jaz ne znam dekodirati.
Zakaj pa menis, da jaz nisem v vezi? Skoraj vedno sem v vsaj par vezah. lol…[/quote]
štejejo osebe iz mesa in krvi … ne lutke iz seks šopov, mačke, psi, ptici, … prebivalci terarija, sosedstvo, nicki na netu … ☺
Se dobro, da si vse povedal z naslovom, ker nadaljevanja vsaj jaz ne znam dekodirati.
Zakaj pa menis, da jaz nisem v vezi? Skoraj vedno sem v vsaj par vezah. lol…[/quote]
štejejo osebe iz mesa in krvi … ne lutke iz seks šopov, mačke, psi, ptici, … prebivalci terarija, sosedstvo, nicki na netu … ☺[/quote]
Saj sem ze veckrat napisal, da si vecina ljudi mojega zivljenja sploh ne more predstavljati. lol
štejejo osebe iz mesa in krvi … ne lutke iz seks šopov, mačke, psi, ptici, … prebivalci terarija, sosedstvo, nicki na netu … ☺[/quote]
Saj sem ze veckrat napisal, da si vecina ljudi mojega zivljenja sploh ne more predstavljati. lol[/quote]
in koga naj bi to sploh zanimalo??? Itak ga živiš ti sam za sebe, ne pa za koga drugega. Copy-Paste se pač ne da narediti.
Še crknil boš sam od/za sebe ☺
Saj sem ze veckrat napisal, da si vecina ljudi mojega zivljenja sploh ne more predstavljati. lol[/quote]
Zdaj pa je to končno nekomu uspelo. :))
bom zapisal zgolj enkrat….tvojega življenja si ne želim predstavljati…..se lahko še česa nalezem če bi sploh poskušal kaj takega))
Forum je zaprt za komentiranje.