Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi šli v razmerje z žensko, ki živi pri starših?

Bi šli v razmerje z žensko, ki živi pri starših?

Pa vprašajmo še moške. Bi imeli razmerje z žensko, ki je pri 35+ še vedno doma pri starših?
Saj je smiselno sploh začeti sukat okrog take ženske ali je bolje se take ognit, ker je ziher razvajenka.

Sprašuješ sicer ženske, ampak sem pa ob tem pomislila, da je v bistvu še veliko bolj čudno, če ženska živi še pri starših … verjetno zato, ker takšnih žensk dejansko ne poznam, tipov pa vseeno nekaj.

haha Imperij vrača udarec

*moške!!!!

Napakca, se opravičujem.

Mogoče pa tud ni napakca? Ampak podzavest…. 🙂

Sploh ne bi šel v razmerje s 35 letnico, ker si lahko dobim 10 let mlajšo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mogoče.

Razlogi za ene in druge, da živijo pri starših so lahko različni in lahko so upravičeni ali pa ne.
Vse dokler ni tu vmes tista prava razvajenost, nezmožnost partnerstva ali pretirana ljubezen do staršev, ki meji na bolezensko stanje, se strinjam z Margot, da lahko kdorkoli od njiju čaka na pravega/pravo, da bi si skupaj uredila prebivališče.
Lahko si kdo ne želi po nepotrebnem delat stroškov, investicij, ko pravzaprav niti ni znana usoda, kje bo pristal/-a.
Ne samo da bi šel, tudi sem šel na zmenek z marsikatero in ker znam razmišljat s svojo glavo, lahko enostavno ugotoviš s kakšno osebo imaš opravka. Kakšne ima cilje in kaj ji/mu je prioriteta, kako živi in kaj pričakuje,….etc

No pa poglejmo. Statistično je v SLO več žensk, kot moških? (52% ženske proti 48% moški) Kje za vraga pa potem živijo ženske, če poznaš kr nekaj tipov ki so sami pa živijo pri mami doma????? Potencialno bi moralo biti več samskih žensk kot moških? Res si ne znam razložit tega. Al pa so same samohranilke, pa živijo skup s froci. Očetje pa se tolažijo po betulah in pri mami????

No pa poglejmo. Statistično je v SLO več žensk, kot moških? (52% ženske proti 48% moški) Kje za vraga pa potem živijo ženske, če poznaš kr nekaj tipov ki so sami pa živijo pri mami doma????? Potencialno bi moralo biti več samskih žensk kot moških? Res si ne znam razložit tega. Al pa so same samohranilke, pa živijo skup s froci. Očetje pa se tolažijo po betulah in pri mami????[/quote]

Seveda je več samskih žensk v Sloveniji kot moških. Večina jih živi samskih, na svojem. Tiste nad 35 mislim.

No pa poglejmo. Statistično je v SLO več žensk, kot moških? (52% ženske proti 48% moški) Kje za vraga pa potem živijo ženske, če poznaš kr nekaj tipov ki so sami pa živijo pri mami doma????? Potencialno bi moralo biti več samskih žensk kot moških? Res si ne znam razložit tega. Al pa so same samohranilke, pa živijo skup s froci. Očetje pa se tolažijo po betulah in pri mami????[/quote]

Seveda je več samskih žensk v Sloveniji kot moških. Večina jih živi samskih, na svojem. Tiste nad 35 mislim.[/quote]

Ne vidim tu prednosti živet na svojem. Kvečjemu slabost.(večji stroški) Res , da je taka ženska samostojna, pa ni rečeno, da tista, ki živi pri mami ne more biti. Lej sam sem samski okrog 40, pa živimo skupaj v isti hiši tudi s mamo. Pa si sam operem , zlikam , pospravim. Ko je čas tudi skuham. Tko , da opredeljevati, če živiš pri starših, da nisi samostojen???? Ne vem no, ne velja za vse enako. Moje mnenje. Če je človek od malega navajen bit postrežen odspred in odzad, bo tako celo življenje ostalo, pa neglede kje živi, ali je moški ali ženska.

Če človk ne zna lesene žlice delat in ostalo suho robo za ribnčanko pač ni človk…nesposoben za umret, zguba, looooooozer

Seveda je več samskih žensk v Sloveniji kot moških. Večina jih živi samskih, na svojem. Tiste nad 35 mislim.[/quote]

Ne vidim tu prednosti živet na svojem. Kvečjemu slabost.(večji stroški) Res , da je taka ženska samostojna, pa ni rečeno, da tista, ki živi pri mami ne more biti. Lej sam sem samski okrog 40, pa živimo skupaj v isti hiši tudi s mamo. Pa si sam operem , zlikam , pospravim. Ko je čas tudi skuham. Tko , da opredeljevati, če živiš pri starših, da nisi samostojen???? Ne vem no, ne velja za vse enako. Moje mnenje. Če je človek od malega navajen bit postrežen odspred in odzad, bo tako celo življenje ostalo, pa neglede kje živi, ali je moški ali ženska.[/quote]

to so najbolj prepričani osebki, ki 40 let niso premaknili riti nikamor. Če se odseliš iz mamine hiše, stanovanja, imaš gotovo drugačne izkušnje, kot tisti, ki se nikoli ni. O tem lahko verodostojno govorijo samo tisti, ki so oboje izkusili, drugi pa lahko na suho modrujejo.

Ne vidim tu prednosti živet na svojem. Kvečjemu slabost.(večji stroški) Res , da je taka ženska samostojna, pa ni rečeno, da tista, ki živi pri mami ne more biti. Lej sam sem samski okrog 40, pa živimo skupaj v isti hiši tudi s mamo. Pa si sam operem , zlikam , pospravim. Ko je čas tudi skuham. Tko , da opredeljevati, če živiš pri starših, da nisi samostojen???? Ne vem no, ne velja za vse enako. Moje mnenje. Če je človek od malega navajen bit postrežen odspred in odzad, bo tako celo življenje ostalo, pa neglede kje živi, ali je moški ali ženska.[/quote]

Nisi samostojen, ker nisi poskrbel za svojo štalco ampak sta morala za to poskrbeti mamica in očka.

Nisi samostojen, ker nisi poskrbel za svojo štalco ampak sta morala za to poskrbeti mamica in

očka.[/quote]

Pa res me zanima koliko % teh , ki živijo na svojem si je z lastnim denarjem to priskrbelo.

Nisi samostojen, ker nisi poskrbel za svojo štalco ampak sta morala za to poskrbeti mamica in

očka.[/quote]

Pa res me zanima koliko % teh , ki živijo na svojem si je z lastnim denarjem to priskrbelo.[/quote]

Veliko. Presenečen bi bil, kako malo vas kampira pri mamici. Ampak človek vidi tisto, kar hoče videti.

Pa res me zanima koliko % teh , ki živijo na svojem si je z lastnim denarjem to priskrbelo.[/quote]

Veliko. Presenečen bi bil, kako malo vas kampira pri mamici. Ampak človek vidi tisto, kar hoče videti.[/quote]
Nedokazljive trditve so še vedno samo bluzenje na pamet, vsiljevanje lastnih prepričanj, pa naj bodo še tako samozavestno povedane

Če si do 40tega leta nisi sposoben tako uredit, da bi živel samostojno potem pa adijo pamet.
Ni nujno, da imaš lastno stanovanje, lahko si v najemu.
Meni ni nihče niti malo primaknil.

Veliko. Presenečen bi bil, kako malo vas kampira pri mamici. Ampak človek vidi tisto, kar hoče videti.[/quote]
Nedokazljive trditve so še vedno samo bluzenje na pamet, vsiljevanje lastnih prepričanj, pa naj bodo še tako samozavestno povedane[/quote]

Govorimo o populaciji okrog 40. Malo je kamperjev pri mamici. So, ampak ti so si pač izbrali tak način. Nedokazljive ali dokazlijive trditve gor ali dol. Če si pri 40 pri mamici, si mislim svoje.

Nedokazljive trditve so še vedno samo bluzenje na pamet, vsiljevanje lastnih prepričanj, pa naj bodo še tako samozavestno povedane[/quote]

Govorimo o populaciji okrog 40. Malo je kamperjev pri mamici. So, ampak ti so si pač izbrali tak način. Nedokazljive ali dokazlijive trditve gor ali dol. Če si pri 40 pri mamici, si mislim svoje.[/quote]

Očitno si poln dnarja, ker ti ni bilo potrebe nikol nič prispevat v skupno blagajno. Pa avtomobila tud nimaš. Maš pa tisto garsonjero, kjer si ko piščanec osamljen v njej, in je seveda tvoja last, ki si jo kupil s lastni denarjem. Daj ne se delat oh in sploh , ker dejstva so pač taka, da tudi oseba pri 40 brez pomoči ne more ustvarit lastnega bivališča. Obstaja možnost , da si egoist in vidiš samo sebe in nobenega drugega. Se pravi , da so te starši fotrali dokler nisi šel na svoje, sedaj pa ko jih je**. Zamisli se malo , kaj pravzaprav pišeš ?????

Če si do 40tega leta nisi sposoben tako uredit, da bi živel samostojno potem pa adijo pamet.
Ni nujno, da imaš lastno stanovanje, lahko si v najemu.
Meni ni nihče niti malo primaknil.[/quote]

Ja pametno bi bilo ja , da bi šel rentat stanovanje, ko pa mamo hišo v kateri smo vsak na svoje. V bistvu živimo skupaj in ločeno. Pa kaj ma veze al si pri mami al si nekje samostojen in nimaš nič drugega kot 4 stene za katere si pripravljen narediti vse. Samo za svojo samostojnost. Zame je to bolano .

očka.[/quote]

Jaz sem..Oziroma sva oba prispevala.
Seveda brez kreditov ni šlo. 🙂

v teh časih in pri teh stroški je smotrno, če je samski/a pri “starših”.
lahko, da starši ne zmoreje vseh stroškov.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pod pogojem, če zna čistiti, kuhati, likati, je ubogljiva in ima dobro rit. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pod pogojem, če zna čistiti, kuhati, likati, je ubogljiva in ima dobro rit. :)))[/quote]
kaj se ti je pa zgodilo??? da si tako popustil v načelnosti???
a niso takšne psihično nestabilne, hsterične, razvajene, da jim je treba vse k in od riti znosit … ☺☺☺

[sup]kaj iz desca naredijo prepolna jajca ☺ — press[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close