Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljančani in uglajenost

Ljubljančani in uglajenost

Zadnjič sem bil povabljen na neko zabavo v Ljubljani, taka večja stvar malo bolj zaprtega tipa. Najprej so me Ljubljančani jebali, zakaj ne pijem alkohola, češ, Štajerci ga pa ja dost nesemo, ne vem, česa kreteni ne razumejo, prvič, da alkohola praktično ne pijem, drugič, da se ne sme pit sploh nič, se se pelješ z avtom..Potem sem poslušal o štajerskih ikebanah..kot da ni ravno Ljubljančan Livadić pred leti sredi Maribora zabodel enega mladeniča..

Potem sem poslušal, kako je Ljubljana napredna, oh in sploh, kako obvladajo…Mislim, meni je šlo na kozlanje, komaj sem čakal, da spizdim. Potem se ga pa ti fensi špensi Ljubljančani tako nalokajo, da komaj stojijo..

Skratka, folk v LJ je obup, polni sebe, humor, smešen samo njim, zelo se počutijo pomembne, če ponižujejo druge, ne – Ljubljančane..Če so že ljudje, ki naj bi bili “na nivoju ” taki, potem raje ne razmišljam, kakšni so nižji ljubljanski sloji.

Uffff… kako dobro znaš ti posploševat…

Ampak z ikebano pa niso prav dosti zgrešili, kaj?

ne vem, česa kreteni ne razumejo

ne razumejo kretena, saj Spider to bi že lohka vedel … jezen si nase in na celi svet ….

Jaka ko sem jaz v Mariboru od rodbine nonstop poslušam razne vice o žabarjih, morostarjih itd. Res ne vem kako so tolk glupi, da še vedno furajo take kot so pokaži roke, da vidimo al ti že raste plavalna kožica. Je pa dejstvo da ga radi in to zelo veliko spijejo pa tudi druge posiljujejo z alkotom. Jaz ga ne maram piti iz istega razloga kot ti (vožnja nazaj).

Tudi jaz sem iz “province”priromal v Ljubljano in okolico, pa nekako ne srečujem tipov med kakršne si ti zabredel! Ne boš verjel isto se mi dogaja kjerkoli. Vedno naletim na prijazne ljudi.
Le zakaj se mi to dogaja?????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nekega ponosa pa nam nisi naredil, ko praviš, komaj sem čakal, da spizdim.

Res, čisto posploševanje.
Sem iz Lj, nekaj časa živela v Mb, nikoli slabih izkušenj..povsod se najdejo taki in onaki, z raznimi forami na temo žabarske megle in štajerskega alhola v zraku se pa res ne mislim obremenjevat.
Da pa na podlagi enega večera, v družbi nekaj ljudi, sklepaš o celotni populaciji Lj – pove več o tvojem “nivoju” kot o folku, ki ga omenjaš.

Meni se pa zdijo te MB-LJ fore že malo mimo. Res ne zastopim zakaj morate biti tako nastrojeni drug proti drugemu?

Saj so. Zelo mimo in itak zastarele popolnoma. Se mi zdi, da v “normalni” družbi tega itak nihče več ne prakticira…

Drži, v normalni 🙂 res ne.
Se pa še vedno dogajajo spopadi med vioalami in dragonsi pa razne žaljivke. Saj se tudi jaz pohecam na račun marostarjev pa tudi na račun MBjevcev, ampak v razumnih mejah. Hec je eno, žaljenje, agresija, prepiri pa drugo. Če enmu skoz težiš, da je marostar ni ravno uravnovešeno obnašanje.
Meni osebno je šlo zelo na živce, ko so mi skoz težili, da mi bo zrasla plavalna kožica, ker sem študirala v LJ.

Ne razumem, zakaj bi bil toleranten do žabarjev, če oni do nas niso.Še po TV moram poslušat to kvakanje.

Komaj čakam novo leto, da mi kakšen žabar pošlje čestitko “srečnga pa zdrauga”. Srečnga pa zdrauga koga, kurtza?

še najboljš bo, da se svojga kupa gnoja držiš in tam kikirikaš, tam edino prideš do izraza

…a tebi je že zrastla plavalna kožica:)

…a tebi je že zrastla plavalna kožica:)[/quote]

ne bi raj kako o tvoji kožici rekli ??? :)))))

…a tebi je že zrastla plavalna kožica:)[/quote]

ne bi raj kako o tvoji kožici rekli ??? :)))))[/quote]

ok…kožice je bolj malo, zaradi velikosti:)

o ti tamauček, kako si nagajiv hahaaaaaaa

drugač vse pod kontrolo?

..kmalu bo stanje ušlo izven kontrole…saj se sneg topi pa bojo poplave:)

ps:nekam mrtvo tu zadnje dneve…vsi v bedu zarad veselega decembra:)

ja, tut jaz sem opazila, da je pusto. mogoče se kje na toplem martinčkajo na poznem dopustu 🙂

ja, poplave…. uh :))

…mogoče pa le modro molčijo, kot ponavadi:)))

eni modro, večina pa žal ne :))

psssstt…da koga ne zbudiš:)

mogoče je pa tak namen 🙂

Mogoče zato, da bi jim dokazal, da si ti bolj kulturen, bolj pameten? Ti se pa raje spuščaš na njihov nivo, torej si ravno tak kot oni.

Jap, Jaka preveč si posplošiv. Nismo vsi Ljubljančani taki. Smo tudi Ljubljančani, ki ne žuriramo, ki ne pijemo, ki ne kadimo, ki sodelujemo v prostovoljskih akcijah in se ne obremenjujemo z nepomembnimi stvarmi. Povsod so ljudje, ki težijo drugim, tudi v Lj, ampak jaz se takim družbam umikam in se družim s takimi, ki imajo podobne interese.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close