Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, kakšnega imate ali kakšnega želite?

Ženske, kakšnega imate ali kakšnega želite?

Ženske,upam da boste podale kakšen komentar več, da ne boste tako anemične kot v prejšnji temi!!!
Če na grobo razdelim:

1.Skupina:
Sem spadajo tipi, tipični copatarji, ki so popolnoma podrejeni ženski, nimajo lastnega mnenja, vse kar zmorejo je, da ponižno kimajo svoji ženski, pa četudi se jim vsake toliko posveti, kaj bi sami drugače naredili a kot vedno, brez ženskinega odobravanja ali odklona, sami niso sposobni sprejeti ene same trezne odločitve. Največji izziv jim je gledanje TV in igranje računalniških igric, kamor vlagajo pretežen del energije, le tam so junaki…
2.Skupina:
Sem spadajo tipčki, lepi šminkarji, zase pravijo da so pravi latinoloverji, ki se jim ženska težko upre in kaj hitro podleže njihovim čarom. To so čisto pravi frajerji, ki se jim za ženske ni potrebno potrudit od žensk pa pričakujejo, da jim bodo zveste uslužnice, ki bi jih stregle od spredaj in zadaj, jim prale noge, sami pa bi živeli in uživali v vlogi kralja. Ko pa bi si ženska, katerega od njih zaželela v celoti zase, pa bi ji gladko odgovoril, punči, saj sem ti povedal kakšen sem, da zvestobe od mene ni pričakovati, všeč mi je New swing kvartet ali sextet, rad se grem rusko ruleto in če me vprašaš naj nesem smeti, mislim…a se ti zdim podoben smetarju….
3.Skupina:
Sem spadajo moški, tradicionalisti, ki imajo svojo žensko preprosto radi in jo spoštujejo in spoštujejo dano besedo, so v življenju konstantni in živijo urejeno življenje, nimajo velikih nihanj, so pozorni, prijazni, običajno uspešni tako v privat kakor v poslovnem življenju in so z njim zadovoljni, so zanesljivi, najboljši prijatelji in obenem strastni ljubimci, so vizionarji, ki jim ženska, pri uresničevanju skupne življenske vizije preprosto sledi…

Tako, v grobem, ženske, punce, pupike, kaj imate doma, ali kakšnega bi si želele?
Lahko kakšno skupino dopolnete ali začinite:)))

A tri kategorije moških obstaja? To bi bilo možno le, če bi bila narava brez domišljije! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

OMG….kok brezvezna tema…kup nakladanja v tri krasne o 3 vrstah….menda jih je vec!

Dej avtor pejt med folk…omg….omg…omg…omg… 😛

odpiralec teme je najslabše vseh treh skupin… GARANT!

polom skupine!

tudi ob takem posploševanju mora bit skupin vsaj 6-7 če ne 10!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če si se že lotil raziskave..

Moj spada v tvojo 3. skupino, ima tudi določene prvine 1. skupine, mogoče bi si pa kdaj želela tudi kakšne lastnosti iz 2. skupine….

skromniT naj bi bil srečno vezan tip, zdaj pa sprašuje na anonimnem forumu katera vrsta moških se ženskam najbolj dopade. Yup, it makes sense.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nimam nikakršnih težav za mojo sem edini in ona zame,…. sem samo radoveden, samo splošno mnenje me zanima.

lol, to bo to ja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nimam nikakršnih težav za mojo sem edini in ona zame,…. sem samo radoveden, samo splošno mnenje me zanima.[/quote]

ZIHEEEEEEEEER 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nimam nikakršnih težav za mojo sem edini in ona zame,…. sem samo radoveden, samo splošno mnenje me zanima.[/quote]

ZIHEEEEEEEEER :D[/quote]Ma kaj tako te to boli???

Kaj imam jaz doma ?

Ne vem, težko bi rekla, da je kaj tipičnega. Ni ne prvo, ne drugo, drugo sploh ne, pa kaj drugo, prvo ziher ne – si kar ne predstavljam, da bi nekaj naredil zato, ker bi jaz tako rekla, pa drugo tudi ne, nima tovrstnih … kako naj poimenujem… prepričanj ali želja, še najboljši približek je pravzaprav kar tretje…

smo tudi Nekategorizirani. Desci!!
z vsem kar si lahko “vzamemo” … pa tudi s pufi, da imamo smisel hoditi na šiht in služit ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

🙂 Si me nasmejal s temi skupinami… 🙂 No moj doma je še najbolj “paše” v tretjo skupino. Ampak težko je človeka popredalčkat. Tudi v prvo bi pasal glede na kimanje – samo kaj ko naredi potem po svoje 🙂 Pač mir v hiši, narediš pa potem po svoje. Še zdaleč ni tiho, govori celo več kot jaz (ki sem se v letih veze navadila, da sem kar precej tiho – uspeh, ker sem bila precejšna klepetulja).
Včasih tudi v drugo skupino pade – dokler mu uspeva 🙂 🙂 Sicer ne v smislu, da je kur**ir, ampak v tem, da se pusti pedenati.

Se pravi, da je zelo pridkan, ampak malce dolgočasen, manjka mu tista pikica na i, malo več ognja, divjosti, ki ga rabi vsaka ženska, da se počuti živa ob moškem? :))) Jah, kaj češ. hehe 😉

Se pravi, da je zelo pridkan, ampak malce dolgočasen, manjka mu tista pikica na i, malo več ognja, divjosti, ki ga rabi vsaka ženska, da se počuti živa ob moškem? :))) Jah, kaj češ. hehe ;)[/quote]

Ne ne.. 🙂 beri dalje… klepetulja, ki dela vse po svoje… divjosti?? preveč – sploh za vsakdan.

Se pravi, da je zelo pridkan, ampak malce dolgočasen, manjka mu tista pikica na i, malo več ognja, divjosti, ki ga rabi vsaka ženska, da se počuti živa ob moškem? :))) Jah, kaj češ. hehe ;)[/quote]

Ne ne.. 🙂 beri dalje… klepetulja, ki dela vse po svoje… divjosti?? preveč – sploh za vsakdan.[/quote]

ogenj/strast klepatavost/trmoglavost 😀
Pa zakaj ti je všeč drugo? :)))

Ima dovolj obojega. Včasih več enega, včasih več drugega. Je pa tako eno kot drugo povezano z razpoloženjem tako enega kot drugega. Pa ne v smislu – “boli me glava”

Ima dovolj obojega. Včasih več enega, včasih več drugega. Je pa tako eno kot drugo povezano z razpoloženjem tako enega kot drugega. Pa ne v smislu – “boli me glava”[/quote]

Kako uravnovešen, umerjen, korekten odgovor. :)))
Malo te dražim… haha 😀

Ima dovolj obojega. Včasih več enega, včasih več drugega. Je pa tako eno kot drugo povezano z razpoloženjem tako enega kot drugega. Pa ne v smislu – “boli me glava”[/quote]

Malo te dražim… haha :D[/quote]

🙂 vem.. službena deformacija da odgovarjam tudi na “zajebancije” 🙂

Malo te dražim… haha :D[/quote]

🙂 vem.. službena deformacija da odgovarjam tudi na “zajebancije” :)[/quote]

Upam, da ti službena deformacija omogoča, ne da se samo zajebavaš z zajebanti, ampak , da tudi zaj** kakšnega (če si zasluži). 🙂

Tudi če je treba. Pa se ne poslužujem tega, razen če mi kdo res stopi na živec, kar je redko 🙂

Tudi če je treba. Pa se ne poslužujem tega, razen če mi kdo res stopi na živec, kar je redko :)[/quote]
a kakšnega doma, da bi mu “zjebala” večer pa nimaš, da tukaj visiš???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tudi če je treba. Pa se ne poslužujem tega, razen če mi kdo res stopi na živec, kar je redko :)[/quote]
a kakšnega doma, da bi mu “zjebala” večer pa nimaš, da tukaj visiš???[/quote]

Je ravno prišel.. Tko da grem zdj preusmerit pozornost. 🙂

Ko ženske forumašice nikakor ne komentirajo virtualne vojne med dvema grupacijama moških forumašev, takrat je čas za opiranje teme “ženske, kaj vam je všeč”. Mora biti pač hudo, ko se nekdo kiti po forumu, kako je popoln, zanesljiv, razumevajoč, za razliko od “onih drugih”, ne dobi pa niti virtualne potrditve forumašic znotraj ustrezne teme. Da bi bila stvar manj očitna, je kajpak potrebno strategijo poizvedovanja zastaviti tako, da se predstavijo nekakšne 3 skupine, kjer sta 2 predstavljeni karikirano, tretja pa tako rekoč idilično. Sugerira s ekajpak, da avtor spada v idilično skupino, česar pa iz njegovih žolčnih izvajanj tukaj gor nikakor ne bi mogli verjeti. Je že tako, d abodo samooklicani perfektni fantje morali še precej delati na sebi, d abodo postali res takšni, kot bi želeli biti. Do takrat pa ostaja virtualno prepričevanje, kako so naj naj…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Te skupine so le skrajni primeri in le tisti odnos v tretji skupini, je perspektiven.
Tista katera ima moškega, zato spada bolj ali manj v tretjo skupino, saj moški iz prve in druge skupine preprosto ne omogočajo nekega zdravega in zadovoljivega odnosa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close