Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Angelina Jolie glavna zvezda osrednjega dnevnika

Angelina Jolie glavna zvezda osrednjega dnevnika

Angelina Jolie, to in ono….mi gre že počasi na živce dnevnik na 24ur. A je sploh važno, kaj se dogaja v SLO, ker je skoz ona omenjena? Pa koga imajo oni za norca? Bojim se, da imamo pravo medijsko blokado. Očitno bomo morali brati tuji tisk in gledati tuje TV, da bomo kaj izvedeli.

Ja pač ne gledaš dnevnika na 24 ur. V čem je smisel da gledaš nekaj, kar ti ni všeč in si potemslabe volje? Kar je že splošno znano, da je kvazi informativna oddaja…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj pa vem, iz navade gledam dnevnik. Saj ne rečem, rak dojke je zelo pomembna tema, ampak ta tema zasluži posebno oddajo.

Antilopa, meni si ti tako nekaj posebnega. Ti ne mešaš jabolk s hruškami, ampak jih mešaš s črvi lol
Da bi jaz bila tako zaupljiva in sanjava in prikupno naivna, kaj bi dala za to.. Ti si verjetno lahko zamišljaš led na jadranskem morju…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Vem, da bi bila rada taka kot jaz, ampak žal sem unikat. :)))))

Zakaj pa gledaš tisto “revolveraško” TV???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Podpis krat 3.

V čem je problem? Da se “vlači” AJ po slo tv in časopisih ali da je premalo slo senzacionalnih novic?

Čist za info. Sploh ne gledam tv in berem bolj malo časopisov, pa poznam, kaj se dogaja po svet in pri nas. Aja, bbc news in 24kur na mobitelu. Pa še to ne redno.

Mah, bom kar nehala gledat dnevnik, saj imate prav. 🙂

grdobe grde … tudi novinarji morajo s čem zaslužiti za položnice, kavice, bencin … in pač prodajajo kar uredniki odobrijo.

kaj pa kdo gleda, je pa njegov problem … enako kot kaj na tem forumu in vsem netu bere ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nič več, jo je že izpodrinila naša slovenska “baronica” 🙂

Ej veš kaj, bolje ona in o njem konstantno, kot pa o naših Sopranovih…

LoL

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Še enkrat, zelo slaba tema. Naslednjič se bolj potrudi.

Sadni je zahteven Antilopa, ne se hecat s takimi “slabimi”. Misliš, da sam tudi toliko da, kot pričakuje od drugih? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko aka beli vitez aka zaščitnik žensk stopil v bran Antilopi.

Menda ima vzdevek “betonska lady”….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Menda ima vzdevek “betonska lady”….[/quote]

Hehehe … skratka trd(n)a kot beton.:)

Jaz sem pa slišala, da se je preselila na Japonsko in da ji je zdaj ime Takura Fulkrade.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz sem pa slišala, da se je preselila na Japonsko in da ji je zdaj ime Takura Fulkrade.[/quote]

Margot, prosim ne sodeluj v tej temi, ker je brezvezna. :))))))

Jaz sem pa slišala, da se je preselila na Japonsko in da ji je zdaj ime Takura Fulkrade.[/quote]

Margot, prosim ne sodeluj v tej temi, ker je brezvezna. :))))))[/quote]

A jaz pa lahko? :)))

A jaz pa lahko? :)))[/quote]

Če je na tvojem “nivoju”, potem lahko. Za Sadnega se morava spomniti “zahtevnejšo” temo.

Pa saj sem jaz tudi brezvezna, pa ste me vsi nekako prežvečili :)))
No, ne vsi. Sadni me še ni. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa saj sem jaz tudi brezvezna, pa ste me vsi nekako prežvečili :)))
No, ne vsi. Sadni me še ni. :))[/quote]

Jah, on še ne ve, da te je treba v žerjavico pošteno dregniti, potem pa dlje kuhati na malo višjih temperaturah. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bibita in Margot, jaz sem v skrbeh za našega forumaša m111, ker zadnje čase nič ne piše in samo lepi pesmice gor. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close