Tak da se mu da..
Ne, lahko je impotenten. Mislim, tisto, ko tipček reče, da se mu ne da več ukvarjat z žensko in ‘njenimi’ problemi in take.. No, iščem takega, ki se mu da se ukvarjat s tem.[/quote]
tanove tablice obvladajo kar imajo ženske problemov … tudi kakšnega še neznanega si izmislijo.
za med potjo, na razgibavanju, teku … pa iPhone na vibro menda že zadošča
Ne, lahko je impotenten. Mislim, tisto, ko tipček reče, da se mu ne da več ukvarjat z žensko in ‘njenimi’ problemi in take.. No, iščem takega, ki se mu da se ukvarjat s tem.[/quote]
Gayfriend.
srce naivno — takole brez, da si registrirana se ne bo nihče izpostavil — na ZS (če se registriraš) boš dobila ponudbe.
btw: moderatorji brišejo objave mailov ali drugih povezav za osebne stike.
“Mislim, tisto, ko tipček reče, da se mu ne da več ukvarjat z žensko in njenimi problemi in take.. No iščem takega, ki se mu bo dalo ukvarjat s tem.”
Hahaha, kaj pa drugega! Čeprav bi se res iskrena izjava brala bolj takole: “Iščem takega, ki bo razumevajoče in skesano prevzel nase krivdo za moje probleme.” In seveda temu primerno prevzel tudi dosmrtno pokoro za to, da si uboga ženska uničuje življenje z njim v partnerstvu. Pokoro v obliki predaje svoje osebne suverenosti njenim kapricam v posest. Glede na prevladujočo mentaliteto slovenskih “moških” pri izboru kandidatov ne bi smel biti noben problem. No, ker gre za pričakovanja problematičnih žensk, je težava že v tem, ker problematičarke nimajo samo enega kriterija, ki od tipa zahteva brezpogojno ponižnost in ustrežljivost, hkrati postavljajo še pogoje, ki s prvim nezdružljivi. Recimo ta, da moški prevzame osvajalsko pobudo. To pa že zahteva samostojnega, podjetnega dedca, ki je navajen ravnati po svoji volji. Kako gre to skupaj s copatarstvom, ki je nujno za “uspešno” in s frustracijami produktivno razmerje s problematičarko, pa jaz ne vem. Morda bi to težavo v prihodnosti odpravila biotehnologija, ko se bo družba otresla moralnih pomislekov, genski inženirji pa odpravili tehnične ovire pri izdelavi kloniranih človeških bitij moškega spola, “izpopolnjenih” po pričakovanjih žensk z neštetimi problemi.
Slovenija je polna obupancev, ki si pod nujno iščejo žensko. Ni mi jasno, kje je problem, da naša avtorica ne uspe najti svojega osebnega služabnika. Oz, mi je jasno, najbrž ima previsoke kriterije. Jah, osamljena ženska srednjih let, ki se celo zaveda svoje osebne kompliciranosti in lastne zdolgočasenosti, v pričakovanjih ne sme biti prezahtevna.
Ja Spider, res je. Veliko pa je tudi takih, ki sprejmejo k sebi takšne, ki jih sploh ne spoštujejo. 😉 Ampak ti niso obupani a ne? Zato, ker imajo ponudbe. Obupani so tisti, ki iščejo. Imamo pa tudi veliko žensk, ki so obupane v svojem odnosu in iščejo potešitev drugod. :)) Obupani se vedno najdejo med sabo, le da je vsak obupan na svoj način. 😉
V bistvu imaš v eni stvari prav, srednjih let sem. Zdolgočasena pa … najbrž ne, mislim, da še nisem bila. Osamljena.. en teden nazaj sva šla s partnerjem narazen. Tako podobna in po drugi strani tako nasprotje. Mislim, da še nisem osamljena, zaenkrat sem najbrž še na adrenalinu. Mogoče sem bolj pošteno lačna, jest pa še ne morem.
Mi je bilo pa luštno vidit, kdaj moški ponujajo in kdaj se vse konča :D. Meni se je zdelo,.. sarkastično smešno, no, mogoče sem pa izgubila smisel za humor.
En teden si samska, pa že iščeš novega tipa, na katerega bi se obesila. Praviš celo, da je lahko impotenten. Vse kaže, da si močno nesamostojna oseba, vajena imeti nonstop eno berglo ob sebi. Zdaj, ko je bergla šla, iščeš novo. Če povzamem, verjetno ena dokaj zatežena oseba, ki išče nekoga, ki se mu bo “dalo ukvarjat z njo”. To so v bistvu tvoje lastne besede.
Ma kdo pa po izgubi partnerja je “čustveno samostojen”?
Mogoče kak čustveni invalid? :/
Verjetno pričakuje, da bi ji bilo lažje z nekom, če ji bo v oporo, ne išče pa seks partnerja, zato je lahko tudi impotenten….
Forum je zaprt za komentiranje.