Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za neverjet

Za neverjet

Sem dokaj nova tukaj, ampak res ne morem verjet, kako vam uspe vsako temo speljat na osebna prepucavanja, pa potem v delanje norca iz nekoga v smislu, saj sem se samo hecala, pa iz teme, kako narediti dobre kremšnite, spet izvedeti jovo na novo, kdo s kom in s kom ne, pa zakaj ne, pa koliko ta previsi na spletu, ups, kje se je spoznal in podobne.
Ali ste toliko padli notri v virtualo, da čutite, da morate za vsako ceno doseči svoje, uveljaviti svojo besedo? Včasih se je bolje ugrizniti v jezik ali napisati, pa preden spodaj pritisnete Oddaj, uporabiti tisto tipko, desno zgoraj, s puščico v levo.

Jaz sem nevtralna, ne vem, kateri držijo skupaj, kateri so ta drugi, kateri pa pridejo samo takole otresat kot jaz. Niti se ne nameravam pridružiti nobenemu klanu.

Ni v moji naravi, da bi obsojala, vendar resno vprašam, zakaj to počnete?

Zdaj pa si privoščite, poiščite vse slovnične napake, pa da vidim, če vam uspe,

speljati temo v maloro?

Ker se že toliko poznamo, da vsi za vsakega točno vemo kaj kdo misli, ko nekaj napiše….ccccccc :/
Eh to pa res ne bi smel bit problem…. :)))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti se kar mene drž, jst sem že skor stara đomba tukej… Dons je itak dan zmage.

Žal – 100% bodo temo uspešno speljali v maloro … verjemi, še iz vsake jim je to uspelo, če so le videli interes, da jo zminirajo in tale tvoja jih kar prosi, da to naredijo … so kot pijanci, za katere velja pregovor :

“Pijanec se spreobne, šele ko se v jamo zvrne … “

Ne sekiraj se, vedno nam uspe narediti iz dreka pišuko!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

to je pa huje od vseh smrtnih grehov vseh religij ☺

nečm ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

On_, kaj hočeš reči, da sem padla v gnezdo mentalistov?
Potem je bolje, da se čimprej poberem, preden boste še mene prebrali:)))

Popay, ko bi le vedela, za kaj naj se te držim, da bo varno:)))

NM-3w, menda obstaja v religijah en obred, kjer te pošpricajo in si potem opran greha.
Bom pač potrpela tisto špricanje:)))

Lahko rečem, da skoraj vsi jemljejo ta čvek kot eden izmed načinov za zapravljanje časa.
Zato ni priporočljivo, da debate jemlješ preveč resno.

Je že prepozno, je že prepozno….. 😀 😀

Še ena, ki je lačna pozornosti. Women…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Moškemi klanu se pridruži, saj menda ne boš potegnila z ženskami. Z malo sreče se tudi kakšen zate najde, poročen ali neporočen? ;))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No ja, če že vprašaš za kaj naj se me držiš…. hehe, je pa res, da zna od časa do časa z oprijemom biti problem, …. hehe, takrat ti bi pa itak roko ponudil.

Grem se stavit, da se je tema “Markova “namišljena” boljša polovica” zaprla na pobudo njene slabše polovice :>

No takim postom bi se reklo atidebata in ne bi bilo nobene škode, če bi jih Robi že sedaj poradiral.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pravi velemojster offtopičanja :>

Ta post res paše v to temo, ker je za “neverjet”, da moraš vsak dan in milijonkrat napisati eno in isto….Res si že dosaden s tem in tvojim Markotom ter njegovim življenjem.

Ta post res paše v to temo, ker je za “neverjet”, da moraš vsak dan in milijonkrat napisati eno in isto….Res si že dosaden s tem in tvojim Markotom ter njegovim življenjem.[/quote]
In s tem si ponovno dokazal zakaj sodiš med najslabše moderatorje vseh časov. Namesto, da bi mi to obvestil na zasebca, pišeš o tem javno in s tem še sam prispevaš k nekonstruktivni debati :>

zakaj pa ti tega nisi napisal na privat, glede na to, da ni konstruktivno za debato?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ni bilo offtopic, to je resnica, ki sodi v to temo 😉

zakaj pa ti tega nisi napisal na privat, glede na to, da ni konstruktivno za debato?[/quote]

Ker misli, da je duhovit, pameten al kakšen??? Lačen pozornosti, mogoče? :)))

Jah, ti ziher nisi izpadla pametna po odpretju te teme, še najmanj pa duhovita, to zagotovo.

Tema vzdrzi prvih nekaj komentarjev.
Potem pa ….
Jaaa, sama tema je povsem nepomembna.
Dobrodosla na forumu tuti-fruti.

Hahaha – dobra m1111 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sej je res nepomembna. Povej mi, a bo avtorica kaj dosegla s tem, se je mogoče kaj spremenilo od včeraj ? Dej no dej, kar naprej se iste teme odpirajo, ta če ni že deseta v zadnjih dveh mesecih. Naj raje zamenjajo moderatorja pa bo.

Kaj če bi se zmenili in bi Robi strogo pobrisal vse kar ne sodi pod naslov teme, naslovi pa naj bi bili malo bolj določljivi in ko se pojavi kak dosadni in kritizira, žali, komentira pisca osebno namesto, da razpravlja strogo o temi se komentar prosto poradira. Tako bi imeli teme z točno določeno tematiko.

Brez izjem, tudi ta komentar ne sodi v to temo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close