Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brisanje tem oz.neprimernih odgovorov…

Brisanje tem oz.neprimernih odgovorov…

Pozdravljeni,

zasledila sem, da se določene stvari brišejo…kaj se smatra pod neprimerno, ker veliko stvari je takih,ki naj bi se zbrisale pa so še vedno gor…a to je odvisno od volje moderatorja ali česa?? 🙂

Bye 😉

da, tudi

osnovnih norm, pritožb modi&adminu, smiselnosti posta v temi …

pa nekje so tudi pravila napisana kaj modiji brišejo. [sup](pa ne me spraševati za link … se mi tudi ne da iskati)[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odvisno je od njegovega kriterija, kaj se smatra za neprimerno. Inesita, a misliš, da imamo vsi enake kriterije? Mogoče pa vsi nismo enake volje. Kaj čemo zdaj naredit? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nekaj od moje volje, nekaj od volje uporabnikov….

Največ jih je bilo zbrisanih od NM-3w zaradi njegovega prostaškega in vulgarnega komentiranja.
Opažam pa, da se je malo poboljšal. 🙂

ne nimamo vsi enakih kriterijev pa tudi nismo vsi enake volje 🙂 … kaj zmerjanje je normalno za vse? 🙂

Ali pa je Robi spustil kriterije, se je navadil. :))) Ne, saj se je res malo poboljšal, se mi zdi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to je tudi res, samo zaradi enega normalnega odgovora se ga pa tudi ne sme hvalit 😀 … da se ne bo poslabšal spet ;))

ne nimamo vsi enakih kriterijev pa tudi nismo vsi enake volje 🙂 … kaj zmerjanje je normalno za vse? :)[/quote]
Ne. Za nekoga je zmerjanja že, če ga grdo pogledaš in se potem čuti napadenga in mora zmerjat nazaj. :))
Nekdo pa se raje umakne, tud že, če ga kdo samo grdo pogleda. Smo si precej različni v doživljanju.

to je tudi res, samo zaradi enega normalnega odgovora se ga pa tudi ne sme hvalit 😀 … da se ne bo poslabšal spet ;))[/quote]
Upam, da ne. 🙂

Je pa težko postavljati meje. Kdor ima otroke, to dobro ve. 🙂

1. šlo je za reakcije/replike na podmukla (brezvezna) podtikanja
2. se bom potrudil pa ti prijavil kaj menim, da lahko dobi “vulgarno” repliko, namesto, da bom repliciral ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tud meni ni jasno, zakaj brišejo marsikaj, kar je OK in ne brišejo zadev, ki kar vpijejo po radirkanju …
Se mi je zgodilo, da so mi likvidirali celo temo ( “Divja privatizacija foruma” ), ker sem se preveč spraševal, kdo se tule dela iz koga norca …

Vsa spodaj opisana evolucija, skozi katero greš, ko prideš tule gor, pa traja dva do tri tedne…

1) Najprej pomisliš – tule ni nobene logike, popoln kaos in odsotnost moderatorja…
2) Par dni kasneje – v drugi fazi, ti pride na misel : tule vlada ” forumska mafija ” …
3) Še malo kasneje se tu in tam odločiš , da boš po potrebi tudi sarkastičen in nesramen, sicer pa boš poiskusil po svojih močeš stvar izboljšati in tu in tam vnesti svežega vetra …
4) Naletiš na silovit odpor omenjenih iz točk 1in 2
5) Začneš razmišljati, da bi poslal vse v tri krasne, ampak – tu in tam pa je vseeno marsikaj dobrega, lepega, zanimivega, predvsem pa smešnega ….

2. se bom potrudil pa ti prijavil kaj menim, da lahko dobi “vulgarno” repliko, namesto, da bom repliciral ☺[/quote]

spet je nekaj tvojega vmes v teh stavkih, vendar napisano na drugačen način 😉 zdaj, da se kdo nate spravi oz.začne komentirat tvoje stvari sigurno ne bi dolgo zdržal, da ne bi spet kaj “pametnega” izjavil 😛

WishYouWereHere, samo preveč pričauješ od navadnega čveka. Se boš že navadil. 🙂 Ali pa boš poiskal strokovne debate/forume, če te res zanimajo.

Pobrisal si jih pa šele, ko sem kontaktiral Primoža, prej ne.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

2. se bom potrudil pa ti prijavil kaj menim, da lahko dobi “vulgarno” repliko, namesto, da bom repliciral ☺[/quote]

spet je nekaj tvojega vmes v teh stavkih, vendar napisano na drugačen način 😉 zdaj, da se kdo nate spravi oz.začne komentirat tvoje stvari sigurno ne bi dolgo zdržal, da ne bi spet kaj “pametnega” izjavil :P[/quote]
retorična vprašanja -> kaj naj s to provokacijo … prijavim kot neprimerno, ustrežem želji po branju sočnih izjav, nasujem soli na rano??
vsekakor pa ne pitam s potico, ko mi roka seže po hrenu.

Ne bom se ne …!

Pregovor pravi :” Človek se nečesa navadi, žival ob isti stvari crkne …”

Prav, sem pa žival in ko bom imel svoje mnenje – ga vam lansiram, pa če vam je prav ali ne – boli me ….

spet je nekaj tvojega vmes v teh stavkih, vendar napisano na drugačen način 😉 zdaj, da se kdo nate spravi oz.začne komentirat tvoje stvari sigurno ne bi dolgo zdržal, da ne bi spet kaj “pametnega” izjavil :P[/quote]
retorična vprašanja -> kaj naj s to provokacijo … prijavim kot neprimerno, ustrežem želji po branju sočnih izjav, nasujem soli na rano??
vsekakor pa ne pitam s potico, ko mi roka seže po hrenu.[/quote]

hahaha ne zdržiš ne, tole drugače ni provokacija ampak sem rekla, da ne moreš iz svoje kože a ne 🙂 … ne more se človek spremenit v 5-ih minutah ;))

hahaha ne zdržiš ne, tole drugače ni provokacija ampak sem rekla, da ne moreš iz svoje kože a ne 🙂 … ne more se človek spremenit v 5-ih minutah ;))[/quote]

sine … kaj sem napačnega uporabil, ko sem Svet delal???

Pobrisal si jih pa šele, ko sem kontaktiral Primoža, prej ne.[/quote]Ti si itak že spljuval Robija pred meseci in za sveto obljubil, da te ne bo več sem in da je Primož tisti pravi, ki ti daje oporo varnost, ki jo tako rabi mlad fante…

Kaj si spet pricvilil sem, si mislil, da si že kaj zrasel?
Saj je fajn, ko prideš, ker je potem tak mir ko te ni…

Sedaj pa pejt tožarit Primožu, da te ne maram….

Spominjaš me na čase v vrtcu, ko kateri od mulcev ni dobil kake igračke, ker so se pač drugi igrali z njo niti se ni želel priključit igri in je naredil kraval, potem šel tršici tožarit, ki se ni imela časa ukvarjat beri ji ni bilo mar in je igračo pospravila, da je ni nihče več imel. Mulo se je pa privoščljivo režal, ko je uspel tršico uporabit za svoje orodje, da je dosegel svoje – počutil se je GLAVNI…..

Verjamem da te zelo boli, če se svet ne vrti okoli tebe, če ti ne pojejo hvalospevov in potem insceniraš batine samo, da se okoli tebe nekaj dogaja, da dobiš ta občutek oboževanosti, ki ti ga doma niso uspeli prevzgojit v kaj boljšega.
Kaj je tebe dete, treba bilo…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne bom se ne …!

Pregovor pravi :” Človek se nečesa navadi, žival ob isti stvari crkne …”

Prav, sem pa žival in ko bom imel svoje mnenje – ga vam lansiram, pa če vam je prav ali ne – boli me ….[/quote]
Ti kar, zato smo tukaj. :))

Spet izgovori….Ne more drugi biti kriv, da se sam obnašam prostaško. Lahko pa je le dober izgovor za mojo neodgovornost.

Ni res. Sem že prej brisal.

Še sam sem mu napisal, da se naj gre potožit. Če mu bo potem lažje pri njegovi ranjeni duši.

Ne pomisliš pa, da ta potreba tudi vpliva na potek debate in samo sliko, ki jo potem vidiš.

Verjamem, da ima vsak dober razlog za svojo nesramnost. A potem naj tudi sprejme posledice svoje nesramnosti, ne pa kritizira kakšen je svet okrog njega.
Pišem na splošno….

Pobrisal si jih pa šele, ko sem kontaktiral Primoža, prej ne.[/quote]Ti si itak že spljuval Robija pred meseci in za sveto obljubil, da te ne bo več sem in da je Primož tisti pravi, ki ti daje oporo varnost, ki jo tako rabi mlad fante…

Kaj si spet pricvilil sem, si mislil, da si že kaj zrasel?
Saj je fajn, ko prideš, ker je potem tak mir ko te ni…

Sedaj pa pejt tožarit Primožu, da te ne maram….

Spominjaš me na čase v vrtcu, ko kateri od mulcev ni dobil kake igračke, ker so se pač drugi igrali z njo niti se ni želel priključit igri in je naredil kraval, potem šel tršici tožarit, ki se ni imela časa ukvarjat beri ji ni bilo mar in je igračo pospravila, da je ni nihče več imel. Mulo se je pa privoščljivo režal, ko je uspel tršico uporabit za svoje orodje, da je dosegel svoje – počutil se je GLAVNI…..

Verjamem da te zelo boli, če se svet ne vrti okoli tebe, če ti ne pojejo hvalospevov in potem insceniraš batine samo, da se okoli tebe nekaj dogaja, da dobiš ta občutek oboževanosti, ki ti ga doma niso uspeli prevzgojit v kaj boljšega.
Kaj je tebe dete, treba bilo…. :/[/quote]
Vrnil sem se nazaj, ko sem v zasebni predal dobil sporočilo Twilighta. Torej sem prišel nazaj na forum zaradi njega in ne zaradi tebe, ali pa vešega odličnega moderatorja. In ker sem bolj firbčne sorte me je tudi zanimalo, če se je že kaj spremenilo tu gor. Naletel sem na nekaj novih uporabnikov ( fotrov sine, dante,..) in mi niti ni žal, da sem se vrnil nazaj, ker se velikokrat nasmejim ob takih komentarjih.

Pa tnx da si mi namenil tako dolg prispevek. S tem si samo dokazal, koliko ti ugaja moja prisotnost na forumu :)))

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem opazila, da sem jaz tudi neprimerna za semle, smetim, nesramna (?) še v življenju nisem bila, čeprav kar sem doslej uspela prebrati starih tem, ki so se izrodile, bi bilo dela za celotno ljubljansko komunalo, pa je zgleda bil štrajk. Morda nisem na pravi strani. Saj, ko bi vedela, na katero stran se nagniti, pa nisem Karl:)))

Saj nam ugaja, samo tebi ne. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close