Nesamske ženske višji in nižje lige
bog se nas usmili na tem forumu … impresioniranje v besedičenju drug drugega namesto sodnika/co ☻☻☻
enako kot nogometaši, ki vsi driblajo (razen Ronalda, ki mesi) … tekmo pa definira sodnik.
skratka luzerji v smislu bistva
Spider,
ti si res en “čuk”. Toliko imaš za povedat nad ženskami ki so v vezah, po drugi strani, pa se ves čas oziraš v njihovo smer.
Če te tako zelo odbijajo (so pomilovanja vredne oz. imaš toliko negativnega za povedat o njih) le zakaj si potem ne poiščeš kakšne samske. Tako pa se ves čas vračaš k njim, k vezanim… Le zakaj?
Nesamske ženske višje in nižje lige… kaj je zdaj to, spet ena provokacija?
si že slišala za “zasvojenost” in “odvisnost”?
jaz sem na netu zaradi spleta okoliščin … od leta 1999 ☺
potem so me zaradi mojih nazorov metali ven … pa sem preživel.
in JA — raje tipkam svoja menja kot gledam filme, TV sranja govore “voljenih” …
si pač lahko “privoščim” na tak način biti konstruktivan ☺ … v delovnem času pač ukinjam nepotrebna delovna mesta in mečem na cesto ljudi, ki ne znajo sodelovati ☺
Mah daj NM-3w, ti si en sirotek, ki v živo gobca ne upa stegnit. Si sam povedal, da si tu “gradiš nick”. Jaz si ničesar ne gradim, jaz sem , kar sem, takim prestrašenim copatarjem kot si ti, tudi v obraz povem, kar jim gre, če so prepogumni. In nazaj ponavadi samo nekaj zamrmrajo.
Dobro jutro!
Kolikor vidim ste se uspeli skregati prav na vseh temah v teh nekaj (prekratkih) dneh, ko sem manjkala.
Ali mi lahko kdo pove kakšne pogoje mora izpolnjevati ženska za višjo in nižjo ligo, da vem, kam naj se razvrstim. Ker, brez veze je takole živeti… Vem samo to, da sem “nesamska”. Ah, to življenje, ah!
Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))[/quote]Blagor tebi, jaz sem pokonci že od zgodaj zjutraj. Sem pa čisto poštimala svojega jeklenega konjička. :))[/quote]A si ga že zgodaj zjutraj parkirala v grabn?…. 😀
Pri nas je eden šel zjutraj domov z nekaj maligani, “ponesreč” zapeljal s ceste, niti ni hudi razbil avto, bil je pa strašno jezen zaradi tega. Je vzel obcestni količek in pretepel nov avto do neprepoznavnosti…. :)))))
Moški višje lige, garant 😀
Forum je zaprt za komentiranje.