Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nesamske ženske višji in nižje lige

Nesamske ženske višji in nižje lige

Nič, temo odpiram zaradi uravnoteženosti foruma.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Potem se pa čudiš, da imajo nas pravnike za čudake. :)))

Ajde, kolega, odpri eno bolj pikantno temo, ti to znaš. 🙂

Če je ta čvek odvisen od moje dobre volje odpiranja pikantnih tem, potem je bolje, da se kar ukine.:)

Off topic:

Nisem vedel, da imajo pravnike za čudake.

On topic:

torej kje se da dobiti nesamsko žensko višje in nižje lige?

Take ženske so najlažje dostopna roba, dovolj je, da si dost v družbi in da pravočasno stegneš gobec.

Po čem pa se razlikuje tista iz višje lige od tiste, ki je iz nižje? Katere lastnosti jo uvrščajo v prvo in katere v drugo ligo?

Nikoli nisem žensk spraševal v kateri ligi so. Ali so dale, ali pa niso, je verjetno tema, ki ne spada sem.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

bog se nas usmili na tem forumu … impresioniranje v besedičenju drug drugega namesto sodnika/co ☻☻☻
enako kot nogometaši, ki vsi driblajo (razen Ronalda, ki mesi) … tekmo pa definira sodnik.
skratka luzerji v smislu bistva

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pajki, sam ti si res čist imun na žensko pihanje tebi na dušco.

In da si robustnega videza.:)))

Spider,
ti si res en “čuk”. Toliko imaš za povedat nad ženskami ki so v vezah, po drugi strani, pa se ves čas oziraš v njihovo smer.

Če te tako zelo odbijajo (so pomilovanja vredne oz. imaš toliko negativnega za povedat o njih) le zakaj si potem ne poiščeš kakšne samske. Tako pa se ves čas vračaš k njim, k vezanim… Le zakaj?

Nesamske ženske višje in nižje lige… kaj je zdaj to, spet ena provokacija?

saj je vse zelo simpl — tip je gay in je razpi.zden na bejbami, ki so omrežile tipe, na katere on izvaja ročne aktivnosti v mednožju ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM-3w in kaj ti počneš v tej temi? Nimaš dost jajc da se spraviš ven?

Pismo,vtikaš se v vsakogar.Itak da mi ne sedeš (več).

si že slišala za “zasvojenost” in “odvisnost”?
jaz sem na netu zaradi spleta okoliščin … od leta 1999 ☺
potem so me zaradi mojih nazorov metali ven … pa sem preživel.
in JA — raje tipkam svoja menja kot gledam filme, TV sranja govore “voljenih” …

si pač lahko “privoščim” na tak način biti konstruktivan ☺ … v delovnem času pač ukinjam nepotrebna delovna mesta in mečem na cesto ljudi, ki ne znajo sodelovati ☺

Mah daj NM-3w, ti si en sirotek, ki v živo gobca ne upa stegnit. Si sam povedal, da si tu “gradiš nick”. Jaz si ničesar ne gradim, jaz sem , kar sem, takim prestrašenim copatarjem kot si ti, tudi v obraz povem, kar jim gre, če so prepogumni. In nazaj ponavadi samo nekaj zamrmrajo.

Smo v mlinu, ali kaj, zakaj mi postavljaš vendo ista glupa vprašanja? O zakaj.

Vam retardunom ne bom pojasnjeval ničesar več..ker enostavno ne berete…ali pa nočete dojeti.

Ma pusti ti NM-3w. Saj vidiš, da ga je sama vulgarnost in polna usta. Te bo potegnil na svoj nivo in te premagal z izkušnjami.

NM-3w ne zna niti enega stavka pravilno tvorit, potem pa nam piše, da smo funkcionalno nepismeni, ker ga ne razumemo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dobro jutro!

Kolikor vidim ste se uspeli skregati prav na vseh temah v teh nekaj (prekratkih) dneh, ko sem manjkala.

Ali mi lahko kdo pove kakšne pogoje mora izpolnjevati ženska za višjo in nižjo ligo, da vem, kam naj se razvrstim. Ker, brez veze je takole živeti… Vem samo to, da sem “nesamska”. Ah, to življenje, ah!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če ženska pozdravlja ob 10:57 z “dobro jutro” je ravnokar postala višja liga, ko je zapustila ligo izležavanja…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če ženska pozdravlja ob 10:57 z “dobro jutro” je ravnokar postala višja liga, ko je zapustila ligo izležavanja…. :)))[/quote]

Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če ženska pozdravlja ob 10:57 z “dobro jutro” je ravnokar postala višja liga, ko je zapustila ligo izležavanja…. :)))[/quote]

Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))[/quote]

Blagor tebi, jaz sem pokonci že od zgodaj zjutraj. Sem pa čisto poštimala svojega jeklenega konjička. :))

Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))[/quote]Blagor tebi, jaz sem pokonci že od zgodaj zjutraj. Sem pa čisto poštimala svojega jeklenega konjička. :))[/quote]A si ga že zgodaj zjutraj parkirala v grabn?…. 😀

Pri nas je eden šel zjutraj domov z nekaj maligani, “ponesreč” zapeljal s ceste, niti ni hudi razbil avto, bil je pa strašno jezen zaradi tega. Je vzel obcestni količek in pretepel nov avto do neprepoznavnosti…. :)))))
Moški višje lige, garant 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

upam sam, da uspeš vse podelat kr se ti ponuja :))
ampak ok, ti loh dvojno delaš k maš velikega, vsaki pol in gre po dve in dve naenkrat :))

mali, priden bodi !

[/quote]Aleksandra ti bi bila že navrst pa se nam zadnje cajte nekaj izmikaš…. 😉 :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close