Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bližnica

bližnica

Bližnice do ženskega srca? Opojen šelest bankovcev, čokolada, nakit, humor ali komplimenti?

Skromnost je lepa čednost..Ti kar vse skap pa bo:))

šamar

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Meni se naštete opcije zdijo bolj bližnjice do enega drugega organa…

Nekako tako kot tale zajeb:

[img]http://kvak.napovednik.com/slike/040305c.jpg[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Moj izbor: veliko čokolade in še več humorja. Bankovci ne. Že dolgo imam svoj bančni račun. Komplimenti zaželeni.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

benny hill s cokolado 🙂

No, vsekakor bolje kot pa Rowan Atkinson 🙂 s čokolado

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Benny ima hitre (spretne) prste 🙂

Če smo že pri humorju:

Black Books

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Glede na to, kakšni štori znajo biti dandanašnji moški, bi rekla, da je dober začetek že, če kažeš znake življenja.

Ravno zadnjič mi pravi starejši sosed, da kakšni so ti današnji mladci. Je rekel, jaz bi šel 20 km peš do ženske, če bi bilo treba, tale mladina pa mirno bulji v svoje telefone, ko mimo njih šetkajo punce v kratkih krilcih.

Mogoče buljijo v svojo punco preko kamere, ki je 100 km stran. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

najkrajša bližnica so znanke, sestre, … ki se jim druge ženske “zaupajo” (da jim muce že cvilijo, kdo, da ima šanse, …)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tipična izjava obupanega ostarelega fukfehtarja, ki mu nič na tem svetu ni jasno. No, sej taki tipi, kljub svoji bojda “moški” drži, v življenju niso prišli dlje, kot do ene ženske, če, pa do lajanja na mlade kelnarce v gostilni. Bedni tradicionalisti, ki so kupili teorijo, da “ženska naredi moškega” , kar pomeni, tam nekje po vojski so oženili prvo Jožico, ki je pokazala zanimanje in ostanek življenja prevegetirali v bednem zakonu.

Če še kateri budali ni jasno, bolj se trudiš okoli bab, večji kreten izpadeš, manj se trudiš, raje te imajo, same pridejo do tebe, ker jim ni jasno, zakaj se ne trudiš, ko pa so one tako “lepe”.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če imaš žensko rad, se ni treba nič posebej trudit. 😉 Vse delaš z veseljem. Če pa ne, pol pa zna bit napor. In seveda pridejo do tebe, da jim nekdo pokloni tisti košček “ljubezni”. 🙂
Jao Spider, kakšne teorije. Pa še celo držijo, le ti tako posplošuješ, da jih raztalaš kar na vse.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič od tega, temveč zdrava moška samozavest, te pa ti nimaš in je nočeš imeti.

🙂 In res ne bi mogli govorit o nekem hudem interesu, če danes v 20 in več km vidiš oviro…

:))))

Od vsega našteta nekaj malega… pa še kaj bi se lahko dodalo. 🙂

Nič od tega, temveč zdrava moška samozavest, te pa ti nimaš in je nočeš imeti.[/quote]

Nismo vsi nakladaci in samopromotorji. Obstajamo tudi iskreni ljudje 🙂

Humor in čokolada. 🙂

Ampak pravi humor, ne prostaški.

Bibita ti kar dopolni.
Antilopa obozevalci bodo pripravljeni (oborozeni).

Ne vem od kod tebi, da imam jaz toliko oboževalcev. :)) Ti je obveščevalna služba kaj sporočila?

Ampak to se govori 🙂 Med ljudmi …

Antilopa…dođi da se grlimo..

To mi nič ne nuca, ker ti nočeš biti med njimi. 🙂 Vsaj kakšne čevlje bi lahko zame izbral. Ni fer, da ima samo Bratuškova tiste z živalskim vzorcem. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close