Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Klinc pa ta forum

Klinc pa ta forum

ko ne moreš dobiti samo svojih objav.
Ajde … morda še od koga zanimivega (po osebnem kriteriju)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

res je, klinc pa ta forum, pa ku…rc gleda vse uporabnike ki ne prepoznajo intelektualnega potenciala, možganskega hrusta, vsevednega, vsemogočnega, najlepšega in najboljšega….skratka narcisa…je kje kakšno mirno jezero v bližini, je prva svetloba, je temperatura zraka prava, je zadosti prostora….zares ta potencial…ta neodkriti biser, ki se meče svinjam? eh, nevedneži in ignorantje….zapuščam zdaj ta kruti forum in odjhajam…..da lahko jutri zopet pridem…

Ja, itak, da jih lohk dobiš:). Greš gor pod ‘Išči’ in potem imaš možnost ‘Išči po avtorju’. Imaš celo možnost ali ti prikaže samo objave zadnjih 30 dni, 90 dni, vse… ni, da ni:))).

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

za nerazumljenega na tem forumu)))

Predlagam, da si ustvariš svoj forum ali pa komentarje zapisuješ doma kar na list papirja. Tam boš imel le svoje objave. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, itak, da jih lohk dobiš:). Greš gor pod ‘Išči’ in potem imaš možnost ‘Išči po avtorju’. Imaš celo možnost ali ti prikaže samo objave zadnjih 30 dni, 90 dni, vse… ni, da ni:))).[/quote]Problem rata, ko imaš več objav, kot jih lahko prikazovalnik prikaže…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, itak, da jih lohk dobiš:). Greš gor pod ‘Išči’ in potem imaš možnost ‘Išči po avtorju’. Imaš celo možnost ali ti prikaže samo objave zadnjih 30 dni, 90 dni, vse… ni, da ni:))).[/quote]Problem rata, ko imaš več objav, kot jih lahko prikazovalnik prikaže…. :)[/quote]

Ja, potem je pač treba zvišat kvaliteto …. da bo potrebnih manj objav 🙂 … in bo lahko prikazovalnik prikazal vso strnjeno modrost dotičnega avtorja 😀

Problem rata, ko imaš več objav, kot jih lahko prikazovalnik prikaže…. :)[/quote]Ja, potem je pač treba zvišat kvaliteto …. da bo potrebnih manj objav 🙂 … in bo lahko prikazovalnik prikazal vso strnjeno modrost dotičnega avtorja :D[/quote]Saj tudi lep šopek cvetlic ne raste ne enem mestu, je razpršen po celem travniku in se mora človek (malo) potrudit, da jih zbere v lično celoto… 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zdi se mi, da se je ta forum sprivatiziral.

Kupil ga je pa Sadni po obnašanju sodeč. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kupil ga je pa Sadni po obnašanju sodeč. :))[/quote]

Haha, Marko, pomlad je to:)))… se mi zdi, da kar vse razganja, tako ali drugače:)))

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Kupil ga je pa Sadni po obnašanju sodeč. :))[/quote]Robi mu je prodal lastniški delež in mastno zaslužil.
Z izkupičkom si bo zgradil vilo na morju in polepšal domačo hišo…. 😀

Kupil ga je pa Sadni po obnašanju sodeč. :))[/quote]

Haha, Marko, pomlad je to:)))… se mi zdi, da kar vse razganja, tako ali drugače:)))[/quote]
kako je Tako in kako drugaće??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Predvsem so skor vsi tako perfect..Nihče ne pije, nihče se ne kurbari, moški iščejo vsi kao ful resno zvezo, bog ne daj priznat, da bi kdo kdaj kakšno samo napičil..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ti pa tudi pol pismen nisi … mogoče nula koma jozef — kaj pa se dogaja tukaj kot ena sama ku*rbarija in to 80% takih, ki so poženjeni, koruzniki, cimri …

Ne vem, kje ti vidiš kurbarijo..jaz vidim polno duhamornih postov..kako je terba biti v vezi..čustva čustva…avtorji: marko, On_, Robi, it, Pandora..

Ti bi se mogoče celo kurbal, samo te nobena ne šljivi, ker nimaš stila…

ker pač nobena ni TI 🙂
pejt kravam niple sisat … to boš pa že “zadel”

Jah nisem ti jaz kriv…taka je žalostna usoda cele tvoje generacije…skoraj cele..mrtvi zakon…leta so tu…zanimiv nisi..lep nisi…pameten tudi ne…stila nimaš…zato pa moraš nekaj lajat tule..da vesoljni svet opozoriš..da obstajaš…

ehh dripec … če bi bil admin bi lahko preko IP_ja videl od kod jaz kdaj tipkam 😛
tako pa nisi nič drugega kot nor na moje sprdke 😛
in res — pri mojih letih večina tega kar si napisal drži … plus mnogo, kar sem se v tem času šel in počel — in se še grem in počnem (ja, tipkam o bejbah).
btw: kaj pa ti počneš drugega 😛 — temu se reče lastni anus polizati

Fanta, samo da vaju spomnim: za tole kar počneta imamo sedaj posebno temo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

če bi bila malce bolj ahtlih, bi videla, da je tole starejša tema
in
da sem avtor jaz … in dokler uporabljam “sprejemljive besede” lahko pišem kar hočem.

marš, firbec babji

in
da sem avtor jaz … in dokler uporabljam “sprejemljive besede” lahko pišem kar hočem.

marš, firbec babji[/quote]

Ne vem, kaj tu Robi dela, da ne briše oz. izloča uporabnikov, ki ne poznajo kulture?
NM-3w je z anusi, driskami, tiči… zasmetil tako rekoč vse teme.!?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

in

Joj, vidim da si z živci tud bolj na “knap”

Sam ne mi prosim zapirat gobca s tisto tvojo stvarjo…saj veš… ne bi je vlekla, bi menda podzavestno

začela pihati vanj. ☺☺☺☺

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

in

Joj, vidim da si z živci tud bolj na “knap”

Sam ne mi prosim zapirat gobca s tisto tvojo stvarjo…saj veš… ne bi je vlekla, bi menda podzavestno

začela pihati vanj. ☺☺☺☺[/quote]
s čem sem jaz kje … tam in s tistim kot ti

med nama je razlika v tem, da sem jaz daleč od domačih in tukaj izgubljam čas, ker ni kaj početi … ti pa to ob svojih počneš doma. Saj ne pričakujem, da boš doumela … ampak lahko bi pa vsaj okna oprala namesto, da si tako intenzivna na netu.

btw: gobec si pa lahko zapiraš sama … z lastnimi istrebki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close