Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženitvene agencije

Ženitvene agencije

Ženitvene agencije – kako to zgleda? Verjetno prideš tja, izpolniš kak vprašalnik?
Kaj ti nudijo?
Prosim, napišite izkušnje, če jih seveda kdo ima.

posebne popuste za stalne stranke, kartica ugodnosti, “plačaš dva, dobiš tri” ipd.

Kaj … tri žene???

Enkrat sem se z nekim arabcem (muslimanom) pogovarjala in ga malce spraševala, kako se izvaja mnogoženstvo … pa mi je odvrnil: “Kateri norec, ki ima eno ženo, bi si naprtil še eno??? A ni ena dovolj? :DDDDD”

2 žene bi že nekako sfolgal…2 tašče pa najbrž ne…

A ne bi raje njih vprašal ? Kako pa naj vemo kakšna je njihova ponudba ? 🙂
Ali so to sveže tople žemljice ali pa star trd kruh…:))

Dajte prosim pisat samo tisti, ki imate izkušnje na tem področju.

Pozitivna izkušnja bi te opogumila, stara pa odvrnila od tega. A nikoli ne boš vedel, kako bi se končalo pri tebi, če se bo oglasil le nekdo, ki ima “slabo” izkušnjo.
Kaj pa lahko izgubiš? Na začetku je vedno čudno, ko se lotevaš nekaj novega, čez čas pa vidiš, da nič groznega. No, odvisno kaj pričakuješ. Kar v naročje ti je ne bodo podarili.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prosim, da pišete samo svoje izkušnje z agencijami, slabe, dobre. Preprosto povejte kako stvar zgleda.
Ostali pa prosim prosim zadržite se neumestnih komentarjev.

Tebe bolj zanimajo agencije ali poroka/zakon? O_0
S tem slednim imamo celo nekaj izkušenj, no tudi z agencijo one-man-band…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

posebne popuste za stalne stranke, kartica ugodnosti, “plačaš dva, dobiš tri” ipd.[/quote]

Če se ne motim, dajejo tudi garancijo za brezhibno delovanje izdelka, če z njim ravnaš v skladu z navodili in možnost doživljenjskega vračila izdelka, če z njim nisi zadovoljen.
To pa ni kar tako.:))))))))

Kaj … tri žene???[/quote]

Ne. Še taščo in kakšno pubertetniško hči. Ampak to je navedeno v drobnem tisku :-))))

koliko mimo usekanih odgovorov si dobil. Agencija, ki na Nebotičniku pripravi speed- dating ali večerjo za 6 je bila predstavljena na polnočnem klubu 2012 tv slo in je delovala zelo kulturno. Prijateljica je bila na enem datingu, vendar ni našla kompatibilne osebe, ona pa je bila nekaterim všeč. Odločitve oddajo inkognito organizatorju in če se dva ujameta, jima pošljejo telefonski. Več pa ne vem.

To je res, ampak mi smo mu samo pomagali obdržati “manj zanimivo” temo čim dlje na vrhu foruma, zato da se bo lahko našel nekdo, ki jo bo opazil in bo dal “koristen” nasvet. In evo, prvi je že tu. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nauči se guglati ☺

primer: vprašanje guglu: ženitna posredovalnica

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala. Vsaj en odgovor med kupom smeti. Vem za katero agencijo gre.

Ma s tem je tako, sem probal pred kakšnimi 15-timi leti. Sami posredniki se trudijo, poskušajo, samo ženske, ki so tam resno mislijo, da so nekaj posebnega in dobesedno pričakujejo princa, ki so si ga omislile v svojih željah. V bistvu je škoda denarja in časa, saj imaš v današnjem svetu interneta dosti več možnosti, da si najdeš partnerico.
Sem gledal en komentar ženske, ki je delovala kot posredovalka in tudi imela svojo posredovalnico in veš, če ženska sama kritizira ženske zaradi njihovih kriterijev pol veš, da ni kruha na teh variantah.

Na forumu Enostarševske družine sem včeraj brala komentarje o tem, da so samske ženske, ki se preživljajo same, v bistvu zadovoljne s svojim življenjem in da uživajo v času, ki ga imajo zase. Nobenih kompromisov, življenje v ritmu, ki ga same določijo, finančna samostojnost in polno obveznosti. Nimajo niti časa niti volje biti zaljubljene, ker se jim sicer lahko v vsakdanjem življenju podre sistem.
Pravijo, da življenje, polno kompromisov in prilagajanj, pač ni tako vznemirljivo in zaželjeno – niti za ceno objema in rednega seksa.

Se potem čudiš visokim kriterijem žensk? Jaz se ne.

Niti ne, tudi sam nekako tako razmišljam. Je pa tako, te, ki si jih opisal/a se več ali manj sploh ne nahajajo v posredovalnicah. Živijo svoj lajf, itak vejo, ko si bodo zaželele moškega, da si ga bodo dobile brez posredovalnic. Tudi mene je recimo motilo, če je imala ženska dva otroka, pa čeprav mi je bila tako všeč, da sem jo še isto noč sanjal, ko sem jo videl. Pač nisem šel preko tega.
Kot pravim za tistega, ki si zares želi v današnjem času ni problem najti partnerja, ko pa želje in ponudbo skup dobiš pa naletiš na pogoje od tu dalje je pa pušiona.

Ja, tam so pisale ženske, ki že imajo otroke in so po ločitvi ostale same, verjetno tudi malo starejše. No, tudi jaz spadam tja, ampak me je ob branju komentarjev prešinilo, da s takim načinom razmišljanja ne moreš najti partnerja, ker ga v bistvu niti nočeš najti. Nikjer niti sledu o kaki romantiki, želji po bližini ali čem podobnem. Res pa je tudi, da ženska lažje pride tudi do občasnega seksa in tako je volk sit in koza cela.:) In sistem doma tudi…:)
Tudi ti praviš, da ženske, ki ima otroke, raje ne bi. Če si še mlad in si želiš družino, je to razumljivo. Moji otroci so že skoraj odrasli in tudi jaz si težko predstavljam, da bi bila z nekom, ki ima mlajše otroke. Pa še kaj drugega ne bi.:) Tako je kljub ogromni ponudbi izbor v bistvu majhen.

To je to,se čisto strinjam s tabo, tako mimogrede sem verjetno starejši od tebe, napisal sem, da se mi je to dogajalo ene 15 let nazaj ali celo več. Sicer se mi ne, da kej preveč pisat o tem, ampak en primer bi pa vseen opisal, ki mi je še zdaj smešen.

Me je poklicala ena mojih let, dobila je tel. številko v posredovalnici in prvo kar je začela, je mene poklicala iz obupa, ker tistegi katerega je ona hotela ji je rekel, da ima preveč ponudb in naj mu dajo že enkarat mir.Ta bejba, mimogrede je bila pravnica je meni dobesedno jokala po telefonu kot neznancu, kako je nesrečna, ker ona ne dobi inžinerja, ampak je mene poklicala kot slabšo izbiro, ker imam samo srednjo šolo, hehe…. nekaj časa sem jo poslušal pol pa odgovoril, da jst komot njo in njenega inžinerja v žep spravim, itak, da je bila šokirana s kakšnim primitivcem ima kao opravka, tako, da kot si ti zaključila, na koncu je izbor majhen.

Pravijo da je 135.000 zensk v rodni dobi samskih. Torej teoreticno so vse agencije polne. Hm.. koliko je sele decov 🙂

moja izkušnja je taka..
do 20 leta sem se ženil sam, po dvajsetem so me ženili prijatelji, po 30 družina po 40 me bo pa sam vrag osebno…tako da…zaupaj kako si star?

Zadovoljnih samskih žensk verjetno sploh ni. Lahko je brez (odraslega) moškega, brez otroka pa nobeni dolgo ne znese. Če je kakšna hkrati dolgo brez moškega in otroka, ne gre za svobodno odločitev, ampak neugodno ji dejstvo po sili razmer. Sicer pa življenje z otrokom ni ravno samski stan. Gre za neke vrste posestništvo belega blaga ali čustveno zasužnjevanje (malega) sočloveka za potrebe sebičnega življenjskega sloga. So pa nekateri moški, niti ne redki, ki so res sposobni samskega življenja. Taki, ki za potrebe sebičnosti ne potrebujejo človeškega bitja vzgojiti v domačo žival, ga oropati samozavesti in prikleniti na lastno klavrno eksistenco, tako kot so tega sposobne “samske” ženske. Pri samskih moških gre lahko za egoizem, ki nikogar nič dramatično ne stane, pri “samskih” ženskah pač ne.

Pri takih moških največ stane otroka, ki nekako izgubi očeta, sicer sploh ne bi bilo samskih žensk z otroci.

eh — kakšna blebetanja.
Če imam problem z zobmi gem k zobarju
če potrebujem obnovo kopalnice pokličem keramičarja, ki ima sodelavca za vodo in odtoke
če rabim kredit grem na banko
….
če sem pošten do sebe – grem v agencijo, ki ima #skils# za parčkanje. Simpl.
Že, če si zamislim katero od forumašic bi povabil na “dejt” me zmrazi … ali so tako srečne v zvezah, da svoj “life style” prodajajo dugim (same mi je nebi nastavile) ali pa so tako razočarane, da je niti dildu nebi nastavile
Torej???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close