“ne želim otrok”
Kakšna butasta floskula nekih kvazi emancipirank, ki kao hočejo nekaj več, delajo na osebni rasti in ostalal bla bal bal bal navlaka.
Kako pa veš, da si otrok ne želiš, kako veš, da ne želiš nekaj o čem nimaš pojma. In punčke drage drugič raje napišite, da ne čutite potrebe po starševstvu, boste verodostojnejše izpadle.
Jaz ne čutim potrebe po starševstvu, zato se do sedaj za otroka še nisem odločila.
O butastih itn bi se dalo pogovarjati.
pa kaj te brga kaj drugi?
vemo ,da imaš otroka,brez skrbi :)[/quote]
Opala, stopila na rep?
Preburna reakcija za človeka, ki se briga zase;)[/quote]
Nisi mi stopila na rep. Sem mati 2 otrok.
preburna reakcija,res ? Hahahaha.Imaš resne težave,posvetuj se s svojim psihiatrom 😉 Življenje ti bo veliko lepše,tako da ne boš čutila potrebe po žaljenju drugih ,ker pač s svojim življenjem nisi zadovoljna
Pa daj nehi dramatizirati.
A morajo biti vedno vsi samo po enem in istem kolupu? Vsi morajo imeti otroke? Zakaj že?
Mislim, daj mal si obzorja razuširi in poglej okrog sebe! Ljudje smo si različni. In nekdo pač ne čuti željo po otrocih. saj ne živimo v džungli, da ne bi vedel, kaj pomeni imeti otroke. eni pač rečejo ne, in meni se zdi pametno, da vsak živi to življenje, ki mu je všeč, ne pa nekaj, kar tudi drugi delajo….
Se popolnoma strinjam, vsak naj živi po svojih prepričanjih, ampak ravno uporaba izraza “ne želim nečesa o čem nimam pojma”, naredi to trditev neverodostojno. Ravno danes smo debatirali o tem, najprej ne želijo imeti otrok, potem pa kar naenkrat želijo…..
Ženska, ki se resnično ne vidi kot mati, ne zdaj, ne v prihodnosti, se izraža drugače.
Govorim o ženskah, ki dejansko vedo kaj hočejo, ne pa butarah, ki se jim zdi tako stališče napredno in moderno, zato ga povzemajo.
Se popolnoma strinjam, vsak naj živi po svojih prepričanjih, ampak ravno uporaba izraza “ne želim nečesa o čem nimam pojma”, naredi to trditev neverodostojno. Ravno danes smo debatirali o tem, najprej ne želijo imeti otrok, potem pa kar naenkrat želijo…..
Ženska, ki se resnično ne vidi kot mati, ne zdaj, ne v prihodnosti, se izraža drugače.
Govorim o ženskah, ki dejansko vedo kaj hočejo, ne pa butarah, ki se jim zdi tako stališče napredno in moderno, zato ga povzemajo.[/quote]
še enkrat, kaj od stavka:
To ni tvoja stvar
ne razumeš?
pa kaj te briga, kako se ona vidi, ali hoče otroka zdaj, ali čez tri leta, ali ji je jasno, kaj pomeni imet otroka, ali ne, TO NI TVOJA STVAR, NIMAŠ SE KAJ ZA VTIKOVAT.
kaj slučajno tebi pridiga, da ga moraš ti imet?
Vidim, da ste tule gor pretežno neizobražene ženske, zato pljuvate po magistrih.
Pravi magister ne bo kvasil takih neumnosti kot jih avtorica tele teme.
In mik, vidim, da ti gredo magistri zelo na živce, zakaj že?
Srečuješ same take magistre kot je tale avtorica? Potem verjamem, da ti gredo na živce. Taki nimajo nobene veze s pravimi magistri.
Ne, nisem magistra.
Me pa zabava to, da vas je toliko navdušenih nad pisanjem domnevne magistre. Torej se vse strinjate z njenimi bedarijami in žalitvami, torej ste njej podobne. Zanimivo.
ALi ste res vse take kot je avtorica ali pa avtorica sama piše pod več niki in sebe vleče ven in si daje težo z argumenti.
V glavnem pametna ženska ne piše taki neumnosti kot jih piše avtorica, ne žali ljudi, ne vtika se v druge. Pametna ženska tudi ne kima taki magistri in takemu pisanju.
Forum je zaprt za komentiranje.