Naloge iz fizike za 8. razred devetletke
upam da bo tale link delal
http://www2.arnes.si/~osngso3s/virtual_fizika.htm
Za nasvete se pa tudi jst priporočam, ker nam fizika ne gre in ne gre…
Maja, po pravici povedano, ne vem več kakšen pristop naj uporabim, ker se hčeri fizika enostavno gabi. Poskusili sva iti skozi vaje, ampak je nastala težava, ker je knjiga zelo slabo napisana in tudi jst se ne spomnim več vse snovi iz fizike. Ni problem tam kjer so izračuni, ampak sile na klancu…joj…
Tako da sem že kar malo obupala in se odločila da bom najela inštruktorja, da ji vse skupaj razloži.
men tale fizika dela težave in prosim če mi kdo mal razloži na mail zan.ronaldinho@gmail.com ker tole pa je res polom hvala za mail
lp žan
men tale fizika dela težave in prosim če mi kdo mal razloži na mail zan.ronaldinho@gmail.com ker tole pa je res polom hvala za mail
lp žan
Tudi naša osmošolka je včeraj pisala fiziko. Vse tele sile in zakone sta z očijem dva popoldneva “v živo ” preverjala. Glej ga zlomka, tes je bil kar nekaj mimo, od pretvarjanj enot do tega, da je bil pred stolpinco narisan avto pa so morali določiti, koliko je stolpnica velika, pa …
ko je prišla domov je rekla, da je fizika kar nekaj.
Starejši dve, ki sta sicer že na fakulteti sta gledali knjigo fizike najmlajše in obe izjavili, da je ta knjiga kar nekaj.
No, upajmo da nam tale fizika “zalavfa”.
Marjana
Ma ni problem s fiziko (čeprav je učbenik katastrofa – vaj skoraj ni), problem je v nezainteresiranosti učencev in v šolskem sistemu. Nekaj let nazaj, če je otrok dobil slabe ocene so starši verjeli učitelju, da otrok pač ne zna; sedaj pa je učitel kriv, ker ne zna otroku podat snovi.
Mimogrede, inštruiram mat in fiziko.
Pa polno uspehov.
lep pozdrav!
ja še ena se vam je pridružila, ki vam fizika ne gre oz. ne diši.
Naj povem , da so učbeniki res zelo slabo napisani narejeni….že samo zato bi lahko bi bili lažji ker je to najtežji predmet v šoli!
sicer pa pri izdelavi učbenikov (moja prva fizika1) sodelujejo učitelji, saj, naša učiteljica je sodelovala zraven…..
poleg tega pa učitelji še tako zakomlicirajo snov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lp.
Forum je zaprt za komentiranje.