Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako se obleči?

kako se obleči?

punce!

sem bolj majhna in bolj okrogla, pa sem vse do sedaj cez poletje nosila kavbojke, ki sem si jih zavihala. zdaj pa berem, da naj bi to se zmanjsalo in razsirilo postavo. kaj naj oblecem poleti, ko je sicer ful vroce? a kar v dolgih hlacah bom morala svicat?

Suzana,
tudi sama imam postavo podobno tvoji, vendar se poleti res izogibam tricetrt hlac, se posebaj za na faks oz. v sluzbo, jih pa lahko brez problema nosis v svojem prostem casu. Vsekakor bi ti svetovala nakup res lepih hlac …takih, ki ti bodo satale kot ulite, ceprav bos morala odsteti malo vec denarja. Sama ponavadi kupujem hlace ki so model Bootcut-kar pomeni da so okoli bokov lepo udobne, pri kolenih se malo zozijo, okoli gleznjev pa spet razsirijo…u bistvu so to hlace na zvonec, samo da ta ni tako izrazit…mislim da ta model hlac polepsa vsako postavo….za zgoraj pa ti priporocam, da si obleces majcko brez rokavov, cez pa srajcko, ki ji zapnes samo en gumb in sicer tisti pod prsmi, tako bos lepo poudarila dekolte in skrila trebuscek. Lepo poletje ti zelim!

ps-lepe in zelo poceni lanene hlace se da letos kupiti v Zari!

manja,

hvala ti za nasvet! bootcut – kaj to ti pač tako, na uč vidiš, ali piše gor na modelu? mislim – nekako si že predstavljam, kaj misliš, samo se bojim, da ne bi znala v trgovini tapravih hlač izbrat.

ps. hvala za namig o Zari! bom šla pogledat.

Nosi to v čemer se dobro počutiš, čeprav na tebi ne stoji kot v izložbi. Če pa te moti, lahko zraven obuješ čevlje z debelejšim podplatom, ki so letos zelo in ali pa kakšne sandalčke s peto.

Lahko pa nosiš hlače iz poletnih materialov (npr. lan).

Lanene hlače so zakon. Tudi tebi bi pasale, saj grejo na vse. Samo res ne nosit zavihanih hlač, ker obupno izgleda.

Suzana,

na nekaterih modelih prav pise bootcut (recimo v emporijumu)..druge pa preveris sama…vazno samo da hlace niso na korencek, torej spodaj ozje kot je ostala hlacnica, ker to pa iz nas majhnih in okroglih naredi baloncek….tisti sirsi del spodaj pri gleznjih zelo lepo uravnotezi postavo…torej rame in boke.Ce dodas se malo petk ali pa nizke cevlje z vsaj 2cm podplatom bos zmagala!

tiste hlace v zari si pa le pojdi pogledat…meni super stojijo…so crne lanene, res lahke…ta model ki sem ga kupila jaz stane 5.999sit in je obesen na obesalnikih prav nasproti blagajn..torej ce stojis 2m od blagajn tako da gledas direktno v njih, poglej na desno in tam visijo:-) poizkusi, upam, da bodo vsec tudi tebi.

sedaj ne vem koliko si stara, ampak lepe fine hlace prodajajo tudi v Elkroju…samo tam pa ze odstejes 20.000 in vec

Lepo se pomanjkljivo obleči! Moški ne šimfamo čez ženske, se pa za kavbojkami v glavnem ne obračamo…

nevem kako se naj uredim za u šolo,ker bi rada bila nekaj več in si želim biti u središču da bodo mislili drugi kako se lepo oblačim*res si tega želimm

kako se naj uredim za u šolo saj imam veliko oblačil ampak nevem kako se naj oblečem

Bi se ti dobro počutila med prijatelji, ki želijo bit nekaj več od tebe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ako ako Gabi, prav je da želiš biti nekaj več, ta Marko je očitno en zaostal kmet od dol, ne ga sploh poslušat. Gabi pojdi v NewYorkerja tam imajo zate prave zadeve, karkoli boš dala na sebe bo zgledalo da dol padeš.

Pazi le, da ne boš ob vsej tej neizmerni želji po biti nekaj več, kmalu počutila ponižano in zasmehovano.

Pazi le, da ne boš ob vsej tej neizmerni želji po biti nekaj več, kmalu počutila ponižano in zasmehovano.[/quote]

Zakaj bi pa zaradi te želje bil zasmehovana in ponižana, ne razumem, mi ne gre skupaj?

Pazi le, da ne boš ob vsej tej neizmerni želji po biti nekaj več, kmalu počutila ponižano in zasmehovano.[/quote]

Zakaj bi pa zaradi te želje bil zasmehovana in ponižana, ne razumem, mi ne gre skupaj?[/quote]
Zato, ker takšne želje prihajajo iz naše podzavesti, kjer se počutimo manjvredne.
In prej ali slej se podrejo naše iluzije in nas “dohiti” naša” notranja resnica, ki jo s svojimi željami le želimo utišati.

Zakaj bi pa zaradi te želje bil zasmehovana in ponižana, ne razumem, mi ne gre skupaj?[/quote]
Zato, ker takšne želje prihajajo iz naše podzavesti, kjer se počutimo manjvredne.
In prej ali slej se podrejo naše iluzije in nas “dohiti” naša” notranja resnica, ki jo s svojimi željami le želimo utišati.[/quote]

muahahahahah majke ti a ti to resno? No to se pa zgodi, če se navaden folk loti psihologije :DDDDD

In prej ali slej se podrejo naše iluzije in nas “dohiti” naša” notranja resnica, ki jo s svojimi željami le želimo utišati.[/quote]

muahahahahah majke ti a ti to resno? No to se pa zgodi, če se navaden folk loti psihologije :DDDDD[/quote]
Kaj se pa zgodi? 🙂 Nekdo, ki se na psihologijo spozna, se gotovo ne posmehuje teorijam drugih. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

muahahahahah majke ti a ti to resno? No to se pa zgodi, če se navaden folk loti psihologije :DDDDD[/quote]
Kaj se pa zgodi? 🙂 Nekdo, ki se na psihologijo spozna, se gotovo ne posmehuje teorijam drugih. ;)[/quote]

zgodi se, da je lahko vsak bilko debilko aka “Marko” dr. Phil

Za izpadet Nekdo, niso zadosti lepa/moderna oblačila.

Si kar ne predstavljam, da bi ena “mamca”, ki vsakodnevno nosi ruto na glavi, bila kaj manj “mamca”, če bi si oblekla večerno obleko.

To je pa res strokovna psihološka analiza. Boš še kaj podkrepil svojo tezo? 🙂

To je pa edna od največjih bedarij, ki sem jih kdaj prebrala. Če imaš dolge in lepe noge, spodobno rit in ne preveč špehasto postavo …ti več pogledov in zanimanja s strani moških kot ozke kavbojke (opremljene z ozko ali kratko majco in visokimi petami) prinese zgolj kakšno minikrilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close