marinec.si
Tale post sem dvakrat poslala na forum “Nezvestoba-varanje”, a ker ga moderatorka ga. Kecman ne objavi, ga bom sedaj pripopala tule, v upanju, da marinec.si pokuka tudi na to stran in, da ga. Kecman tu nima takega vpliva:
marinec.si,
rada bi se ti zahvalila za komentarje, ki jih pišeš; glede na to kaj se je dogajalo meni, kaj se dogaja med partnerji, ki jih poznam in kar prebiram na forumu “Nezvestoba” (vključno z komentarji moderatorke – verjetno je to del zaradi katerega moj post ne pristane tam, kjer bi moral!?!), bi brez tvojih komentarjev tudi sama začela dvomiti v svoje poglede na partnerski odnos.
Hvala!
Opazovalka___
Marinec.si ne bere “sumljivih” forumov 😉
On je višji nivo…… 😉 :))))
Tam na LN so objave z zamikom (za kak dan, dva, tri), mogoče še bo objavljeno, če si poslala dvakrat bo pa dvakrat :)[/quote]
Forum je bil ažuriran oz. moderiran s strani moderatorke že 2x od mojega prvega poskusa. Da so bila sporočila poslana, vem, ker sem obakrat dobila avtomatski odgovor o tem, da je forim moderiran in da bo moje sporočilo objavljeno, ko ga prebere moderator…
Ne bi vedel. Mogoče, ker se imenuje “čvek”.
Ne vem, to marinčeve.si besede s katerim je popredalčkal Katico, da prihaja iz sumljivega foruma, čeprav po moji xsl preglednici je najprej pisala na LN takrat še sveža, omamno dišeča, nepokvarjena in neprijavljena……
Jah takrat je drugače pisala…. POTEM JO JE PA TA FORUM POKVARIL!!!!!!! 😉 😀 😀
Marinec.si ne bere “sumljivih” forumov 😉
On je višji nivo…… 😉 :))))
Tam na LN so objave z zamikom (za kak dan, dva, tri), mogoče še bo objavljeno, če si poslala dvakrat bo pa dvakrat :)[/quote]
Forum je bil ažuriran oz. moderiran s strani moderatorke že 2x od mojega prvega poskusa. Da so bila sporočila poslana, vem, ker sem obakrat dobila avtomatski odgovor o tem, da je forim moderiran in da bo moje sporočilo objavljeno, ko ga prebere moderator…[/quote]Potem je pač ocenila, da tvoj prispevek v ničemer ne pripomore k odprti temi in ga ni objavila.
To je njena odločitev s katero se ti lahko strinjaš ali pa ne saj si prostovoljno tam, in tu ;), in če se “lastnikom” kaj ne dopade te lahko mirne duše zradirajo. To moraš vzeti v zakup, če želiš pisat.
Antilopa mi je prišepnila, da naj bi zraven delal dihalne vaje…. ne vem mogoče je to njena reklama in organizira kakšne tečaje na to temo. Jaz se bom prijavil…… 😉 :)))
Ne vem, to marinčeve.si besede s katerim je popredalčkal Katico, da prihaja iz sumljivega foruma, čeprav po moji xsl preglednici je najprej pisala na LN takrat še sveža, omamno dišeča, nepokvarjena in neprijavljena……
Jah takrat je drugače pisala…. POTEM JO JE PA TA FORUM POKVARIL!!!!!!! 😉 😀 :D[/quote]Ne ne, ni bilo tako. Moramo biti vendar natančni, vsaj midva, ko sva že naravoslovca noo :)))) Marinec.si se je čudil, kako sem lahko iz zguslanega foruma, da če sem nadpovprečno inteligentna (no tu se je *za* čuditi) ali da če sem tip (hja no to evidentno nisem… če kdo dvomi, bom priložila slikovno gradivo lol) Marinec.si me ima rad, če je predlačkal, je to počel, ker trenutno ni imel časa…
Je pa že imel težave z gospo eleno kecman oz je mislil, da jih ima, ker mu menda ni objavljala njegovih prispevkov, ki so mimogrede vredni objave in resnično vse pozornosti, in zato raje pisal na Primoževe Ljubezenske nasvete.
Iz malodušja ga menda od časa do časa zanese tudi na naš forum.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] To pa zagotovo. :)[/quote]Ja seveda, mene imajo vsi radi, res ne vem, kdo me nima noo cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc[/quote]Vsak na svoj način le izkazovanje tega abstraktnega pojma ti včasih ne dojemaš najbolj…….ššššššššš
Ostalo sem vzel na znanje in popravil preglednico :)))))))
marinca, marinca, marinca pika si! je zaneslo tod mim, pa je prebral tvoje sporočilo, Opazovalka z daljšo črtico tam spodaj.
Pišem kar pišem, nič posebnega to ni, kaj čmo, če komu to koristi, je misija uspela, pripomnim naj še, da ena El_ena me_ne resnično ne ljubi posebej vroče, pa kaj čmo, saj jaz tud nje ne ljubim, kaj čmo, pravi, da baje pestro gostilniško grdo govorim, ona pa milozvojevično enolično lepo, ampak – moje kvantanje je očitno opaženo in učinkuje vsaj včasih, kot je razbrati iz truda Opazovalke z daljšo črtico tam spodaj, torej, hvala enako, Opazovalka. Tudi jaz se umikam vse bolj na sosednje forume, kjer ni rasnega razlikovanja in diktature nad proletariatom, tako, kot čedalje več svobodnjakov.
Prebral tudi vse ostalo, kar piše spredaj, spodaj, zgoraj in zadaj, uživajte v miru, ne dajte se motiti v doooooooooooooolgih debatah in želim vam vsem srečno novo leto, vključno do naslednjega spopada. Takrat bo hitro vnkej špas!
marinca, marinca, marinca pika si! je zaneslo tod mim, pa je prebral tvoje sporočilo, Opazovalka z daljšo črtico tam spodaj.
Pišem kar pišem, nič posebnega to ni, kaj čmo, če komu to koristi, je misija uspela, pripomnim naj še, da ena El_ena me_ne resnično ne ljubi posebej vroče, pa kaj čmo, saj jaz tud nje ne ljubim, kaj čmo, pravi, da baje pestro gostilniško grdo govorim, ona pa milozvojevično enolično lepo, ampak – moje kvantanje je očitno opaženo in učinkuje vsaj včasih, kot je razbrati iz truda Opazovalke z daljšo črtico tam spodaj, torej, hvala enako, Opazovalka. Tudi jaz se umikam vse bolj na sosednje forume, kjer ni rasnega razlikovanja in diktature nad proletariatom, tako, kot čedalje več svobodnjakov.
Prebral tudi vse ostalo, kar piše spredaj, spodaj, zgoraj in zadaj, uživajte v miru, ne dajte se motiti v doooooooooooooolgih debatah in želim vam vsem srečno novo leto, vključno do naslednjega spopada. Takrat bo hitro vnkej špas![/quote]
Me veseli, da te je zaneslo tod mim, marinec.si. 🙂
Srečno tudi tebi!
Opazovalka z črtico, ki se daljša….
Jah takrat je drugače pisala…. POTEM JO JE PA TA FORUM POKVARIL!!!!!!! 😉 😀 :D[/quote]
Hm, pokvaril, ni rečeno, da ni nič na tem, meni se tudi zdi, da bolj ko pišem bolj sem pokvarjena 😀
Ja seveda, mene imajo vsi radi, res ne vem, kdo me nima noo cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc[/quote]Vsak na svoj način le izkazovanje tega abstraktnega pojma ti včasih ne dojemaš najbolj…….ššššššššš
Ostalo sem vzel na znanje in popravil preglednico :)))))))[/quote]Dragi On_ kolikor je znano, imaš ti nekaj proti (samskim?) štajercem (štajerkam) oz teh otipljivih primerov ti včasih ne razumeš najbolj…
Se opravičujem, za mano je veselica z nekimi… grafi… saj ne vem več, kaj sploh sem delala…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Vsak na svoj način le izkazovanje tega abstraktnega pojma ti včasih ne dojemaš najbolj…….ššššššššš
Ostalo sem vzel na znanje in popravil preglednico :)))))))[/quote]Dragi On_ kolikor je znano, imaš ti nekaj proti (samskim?) štajercem (štajerkam) oz teh otipljivih primerov ti včasih ne razumeš najbolj…
Se opravičujem, za mano je veselica z nekimi… grafi… saj ne vem več, kaj sploh sem delala…[/quote]Prosim draga Katenjka popravi vhodne podatke za te tvoje grafe in preglednice, ker ti ne dajejo pravih izračunov in se zadnje čase preveč motiš in bi iz tega lahko človek sklepal, da postajaš motena, kar se mi zdi škoda za nadpovprečno inteligentno damo….. 😉 :)))))
Je pa res, da je od genija do norca samo en korak…… in nekateri preveč korakajo/mo :)))))))))
Mogoče ima prave podatke, pa so forume za izračun napačne. Excel je kar zahteven. 😉 🙂
Dragi On_ kolikor je znano, imaš ti nekaj proti (samskim?) štajercem (štajerkam) oz teh otipljivih primerov ti včasih ne razumeš najbolj…
Se opravičujem, za mano je veselica z nekimi… grafi… saj ne vem več, kaj sploh sem delala…[/quote]Prosim draga Katenjka popravi vhodne podatke za te tvoje grafe in preglednice, ker ti ne dajejo pravih izračunov in se zadnje čase preveč motiš in bi iz tega lahko človek sklepal, da postajaš motena, kar se mi zdi škoda za nadpovprečno inteligentno damo….. 😉 :)))))
Je pa res, da je od genija do norca samo en korak…… in nekateri preveč korakajo/mo :)))))))))[/quote]
Hudilja, štricek On_, zakaj pa imaš ti enako, kot una teta Opazovalka____, črtico tam spodaj? Sam, a je les samo videti mal krajša, al je tudi zales tako mickena?!?
Marinec je en moralizator, ki se malo preveč vpikuje v druge, deli nasvete tudi, ko zanje ni nihče prosil. med drugim ej tudi že mene tu na žč obtožil, da sem avtor te teme, a bil nato prisiljen obtožbe umakniti.
Sprašujem se, zakaj srečno poročen moški, kakršen baje marinec je, toliko bere te nesrečne forume. Mi, ki smo nepopolni, neprilagojeni in težavni, priznamo, da smo taki. On pa ima baje vse pošlihtano, druge obtožuje, da so na forumu, sam je pa isti ali še hujši. Kar berite njegova moraliziranja na Nezvestobi.
Če bi jaz bil srečno poročen, ne bi vedel, da med.over.net sploh obstaja, kaj šele d abi drugim solil pamet in delil nasvete haha..
Forum je zaprt za komentiranje.