Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komunikacijska orozja

Komunikacijska orozja

ZENSKE:
1. “samoupravno” izmenjavanje stalisc (vecina moskih prenese)
2. jok (izjemno orozje, ki lahko unici marsikaterega pripadnika nase vrste)
3. preklinjanje na najvisjem nivoju (vecja moznost “politicnega” razkola)
4. molk (razdiralec zvez)

MOSKI
1. Grimmove pravljice
2. roze, bonboniera pri vecjih prekrskih AU varianta
3. sex ( U2 varainata, with or without you)
4. vse manj je dobrih gostiln

Moski111, si pozabil napisati, ali namenoma nisi…. katero orožje 🙂 pa ti uporabljaš?

A ne vidis da sem golorok 🙂

Npr. aikido je goloroka samoobramba:).

Mislim da pri aikidu izkoristis moc napadalca v svojo korist. A ni to podrocje zensk?

Še vedno gre za samoobrambo. Brez napadalca ne bi bilo obrambe:). Sicer imaš zelo slabo podobo o ženskah. Vse mečeš v isti koš. Hja, to je tvoja samoobramba:).

Slabo podobo? Hm…kako ste to izluscile?

Ne si zdaj mojih besed jemati k srcu:). Zgolj feeling ob prebiranju tvojih postov.

Prilepi, da vidim kaj te je zbodlo….

Saj lahko ostaneva pri tem postu:). Ti si golorok, ženske pa močno oborožene, kajti borba je njihovo področje? Na katero šolo si hodil?:) Al to kar tako na pamet vre iz tebe:)).

Spet enicee :)?
Brez pravega orozja ne gre. Poljaki so tudi s konjenico jurisali na nemske tanke pa se jim ni izslo.

Odvisno kaj je za koga pravo orožje. Pacifizem je bližje moji duši:).

Ta varianta ni uspesna. Ves jaz … mislim ti si full lepa, a bi mogoce,.. pa saj ves kaj ce bi… no samo pijacka… Trzalica ne funkcionira 🙂

O čem ti to?:) A ni govora o orožju? Zdaj pišeš o metodah zapeljevanja:)).

Dovoljeno je vse.. no naj bi bilo?

Odvisno:). Če z orožjem ubiješ telo, greš v zapor. Če ubiješ dušo, se ti nič hudega ne zgodi. Daleč od tega, da bi bilo vse sprejemljivo.

🙂 Zenska izjava 🙂

Pa saj nekatere izvajate skoraj genocid nad moskimi 🙂

Obratno (moske svinje) je po mojem mnenju dosti manjsi procent…

Misliš, da je cilj ženske populacije iztrebiti moški rod?:) S kom bi se pa potem hecali?:) Preveč bereš črne scenarije. In trditev, da je manjši procent moških z orožjem…tebi se pa res dogaja krivica:). Zamenjaj okolje:).

Ma uzivate ko trpincite kaksno nemocno zrtev 🙂 Soborci bodo gotovo potrdili 🙂

Koja bedarija – ti se z moškimi ne ukvarjaš toliko in na tak način kot se me.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zakaj pa toleriraš, da se ženske izživljajo nad tabo? Uživaš v maltretiranju? Če to jemlješ kot mučenje, potem izstopi iz igre. Najlažje je igrati vlogo žrtve, navidezno zvezanih rok:). Postavi se zase, bodi dec:).

Zmedena okoli mene so moski. In niso tiho:)
Ne, ne zlata ribica, jaz sem ze zdavnaj izstopi iz igre. Vse to je le … moc zapazanja.

Nasilje lahko izvajaš tudi s širjenjem slabe energije. Resnic je več, poišči takšno, ki ti bo ustrezala. Ženske smo v pravih rokah čisto krotke, umirjene in razorožene:)).

To je tisti vtis ki bi ga rade ustvarile 🙂
No raje povej kaj iz opisanega arzenala vsaj obcasno uporabljas?

No kaj takega, da obmolknejo zenske 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close