Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako vedeti, da je pravi zame

Kako vedeti, da je pravi zame

Kako vedeti, da je pravi zame

samo to me zanima

kako veste, da je pravi ?

– mindža navlaži ob pogledu nanj
– IQ poveča po pogovoru z njim
– po seksu zahoče še en seks
– poveča stanje na računu, ko posluješ z njim
– zdi okusno, kar je skuhal, spekel
– da bi z njim imela veliko otrok

ko se začneš to spraševati, že veš da ni pravi. pravi je takrat, ko si z njim pomirjena v duši.
velja pa tudi, da za zvezo še ne obstajajo zavarovalne police, ki bi garantirale zvezo do groba.

Če se ti zdijo njegovi starši cool, je ok, čene pojdi proč, ker boš itak morala cel lajf njih gledat.

Tega nikoli ne veš in ne izveš. Izveš le, kdaj ni več tapravi.

no ženske kako veste da imate pravega ?

Če je dovolj bogat, da mu lahko brezskrbno rodiš otroke.

Vsi prepiri se namreč začnejo in končajo pri denarju. Sama menim, da ne bi bilo niti ene ločitve, niti enega samomora, če bi bili bogati kot npr. v Skandinaviji, kjer je normalno, da imata 18 letnika prvega otroka.

Malo njuejdževsko mogoče, a nekaj resnice je v tem: ljudje se spreminjamo in v vsakem obdobju rabimo drugačnega človeka, ki zadosti našim takratnim potrebam.
Pred desetimi leti se mi je zdela prava tista punca, ki je imela največ pokemonov, zdaj pa tista, ob kateri se fajn počutim, se imava kaj za pogovorit, skup počet.

napiš štiri cifre, al jih je pet in vprašaj Jona, on ve:)

Nč ne pomaga če je dost denarja. Ker so igračke za velike otroke vedno dražje. Preizkušeno
Poskusiš

Enostavno VEŠ.

Zanimivo, da sem še kot majhna punčka natačno opisala, kakšen bo moj mož. In je točno tak. In ko sva se srečala, sem vedela. Skupaj sva 30 let.

Kot že ena zgoraj piše, če se o tem sprašuje (torej, a je pravi), potem sigurno ni pravi. Drobec dvoma je preveč. Drugače pa, začutila sem mir, pomirjenost, nobenega strahu več. En tak občutek. In spala po mnogih letih prvič kot top.

Jaz sem pa natančno premislila in preverila, če je tapravi. Tukaj ni nobene romantike več. Saj v nesečini sexat je lušno skor z vsakim, življenje preživet, mora imeti pa še kakšne dodatne atribute. Predvsem pa ne podleži prehitremu preverjanju v postelji.
Jaz sem preverjanje temeljito izvedla. Danes sva skupaj že 23 leto. Ga ne zamenjam za nobenga! On mi je pa tudi par dni nazaj nekaj pdobnega rekel.:)))))

…dokler ga nisem spoznala, sem imela občutek, da hodim naokrog z mlinskim kamnom okrog vratu

….ko se je pojavil Pravi, tega občutka ni bilo več…

…zagotovo velja rek, da “pade kamen od srca”:)))

Hmm, “pravi”.

Koncept, da je nekod pravi, temelji na predpostavki, da od 7 milijard ljudi, kar nas je, je eden “pravi” za nas, s katerim bomo živeli v večni ljubezni.

Ali ni ta pogled na življenje malce naiven ali utopičen?

Nekaterim je vsak trenutek življenja izredno pomemben
in ga ne želijo preživljati z “nepravim”. 🙂

Drugače je pa vsak pravi, če smo se ob vsakem pripravljeni kaj naučiti.

Nekaterim je vsak trenutek življenja izredno pomemben
in ga ne želijo preživljati z “nepravim”. 🙂

Drugače je pa vsak pravi, če smo se ob vsakem pripravljeni kaj naučiti.[/quote]

Če si orientiran na “zdaj”, potem ti je dovolj, da se počutiš v redu in da se ti zdi, da je to pravi človek v tem trenutku. Se ne ubadaš z vprašanjem, ali bo “pravi” za celo življenje.

Torej jaz bi rekla ravno obratno, če ti je vsak trenutek življenja izredno pomemben, ga boš živel tako, da boš v vsakem trenutku s tisto osebo, kii bo tisti trenutek “prava”. In se morda ne ukvarjal, kaj bo če bo, kako se bo spremenil, …?

Odvisno kako gledaš.
Lahko pa se zgodi, da čez dva meseca spoznaš, da ni pravi in si potem misliš, da si zapravil dva meseca življenja z “nepravim”.
Če bi pa vedel, kako prepoznati pravega, pa ne bi zapravljal časa z “nepravimi”. 🙂

Mislim, da se v ozadju samega vprašanja skriva strah pred zavrnitvijo in prizadetostjo, saj se lahko počutimo kot luzerji, ker smo spet naleteli na nekoga v katerega smo vlagali svoj čas, potem pa ni bilo iz vsega nič, razen razočaranja.

Odvisno kako gledaš.
Lahko pa se zgodi, da čez dva meseca spoznaš, da ni pravi in si potem misliš, da si zapravil dva meseca življenja z “nepravim”.
Če bi pa vedel, kako prepoznati pravega, pa ne bi zapravljal časa z “nepravimi”. 🙂

Mislim, da se v ozadju samega vprašanja skriva strah pred zavrnitvijo in prizadetostjo, saj se lahko počutimo kot luzerji, ker smo spet naleteli na nekoga v katerega smo vlagali svoj čas, potem pa ni bilo iz vsega nič, razen razočaranja.[/quote]

Jaz te logike ravno ne razumem… Kako lahko za nekaj, kar ti je bilo enkrat všeč, zdaj trdiš, da je bilo zguba čas, le zato, ker se ni zaključilo (razvilo), kot si pač upal.

Saj si si že odgovorila.
Ker se ni dolgoročno obneslo.
Večina išče resnega partnerja s katerim želi trajno razmerje, ne pa nekoga za dva meseca..In če se ni obneslo, potem ni bil pravi, saj smo iskali resnega, s katerim bi preživeli ostanek svojega življenja.

Kako pa veš da je prava zame?

Kako pa ti veš, da si prava zanj?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa ti veš, da si prava zanj?[/quote]To bi lahko bil pravi odgovor.
Ko ona ve da je prava zanj (in ji on to tudi (po)kaže) 😉

Veš danes, upaš na prihodnost, življenje pa prinese marsikaj:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close