Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mnenje žensk

mnenje žensk

Sem že v letih in bi res rada neko vsesplošno mnenje žensk, prijateljujem z moškim, ki je v preteklosti imel precej žensk, kar mi je tudi povedal, je pa tudi varal svojo prijateljico na veliko. Zdaj je že v lepih letih čez 50 in precej še aktiven v spolnosti in jaz mislim, da bi se moral že umiriti, opažam pa, da imam kr naprej neki izcedek, kar prej nisem imela, ko pa sem zdaj že kr nekaj let z njem imam to kr naprej, najprej sem mislila, da je od savn ali kak prehlad ali bilo kaj, zdaj pa sva se nekaj spričkala in nisva intimna že več kot mesec dni in se je stanje popravilo in začuda nimam izcedka, kar sem opazila že nekajkrat, ko nisva bila skupaj nisem imela izcedka, kar je zelo zelo zoprno, ker lahko kr naprej čepim pri ginekologu in se zdravim. Ženske kaj vi porečete na to, je možno, da se goni v kar sem prepričana 95%, ker sem brala nekje, da so moški prenašalci raznih klic, seveda on nič ne prizna. Ali naj zahtevam ,da uporablja kondom ali ga brcnem v rit.

Pa saj to ni provokacija? Sicer sem pa slišala, da tudi ginekologi sami v takih primerih samo odpravljajo simptome, v moralne dileme (spore) med partnerjema nočejo posegati, čeprav je vse jasno…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

moji sodelavki je dr s težko muko povedala da je izcedek zaradi nečesa kar se prenaša s spolnimi odnosti

prej ji je pisala kreme, dala tablete brez razlage…

Zanimivo, da že prej nisi pomislila na kondom, če veš kakšnega metuljčka imaš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Najprej ga sprejmeš, čeprav veš kak je, zdaj bi ga brcnila v rit, ker je še vedno tak, kot je bil, ko si ga sprejela. Kot, da bi šla kupit metlo na boljši trg in jo potem vrgla v smeti, zato ker ne sesa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mnenje žensk…… še dva se oglasita, pa boste v kompletu

mnenje žensk…… še dva se oglasita, pa boste v kompletu[/quote]

Hahahah. Jp, meni se je vedno zdel sumljiv!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja pač misliš, da ga je nehalo srbeti tam doli in da je čas, da se umiri, itak tudi, če imaš doma pokvarjeno marmelado jo vržeš proč ane,kaj naj ga zdaj kr obrdžim, kot kako darilo, naj se lahja, če hoče in trosi okrog bolezni itak, da ga bom brcnila v rit. Ženske res premalo gledamo na svoje zdravje in počutje.

no ja, zdej si tole mal kolektivno zastavila :)))))

ti maš to doma in to to pokvarjeno marmelado okušaš….

Želela je kompletno mnenje žensk. Z mnenji moških pa postane mnenje šele resnično kompletno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Želela je kompletno mnenje žensk. Z mnenji moških pa postane mnenje šele resnično kompletno. ;)[/quote]

o kerih moških ti to :)))

O indijancih in kavbojcih. 🙂

tebi, matjažku in robiju smo že podelile častni ženski spol :))))

Se strinjam. Će se ni “umiril”, ker se je tebi zdelo, da bi se moral, ni nič narobe z njim, temveč s teboj. Kupila si nekaj in pričakovala, da se bo spremenilo. Se pač ni…

Je to bilo kje objavljeno ali bolj na skrivaj? 🙂 Hvala vseeno.

Mene je groza, kako hladnokrvno to jemlješ. Kakšen odnos je pravzaprav to? Na čem temelji? Na seksu očitno ne, na spoštovanju niti, neke hude ljubezni ni zaznati, glede na lahkoto “kenslanja” očitno tudi ne na neki navezanosti ali na denarju…

Ja, ti zdravnikis so včasih tudi eni …

Jaz sem imela osebno neko podobno izkušnjo. Predpisali so mi neke antibiotike v tujini zaradi neke infekcije po nekem ginekološkem posegu. Potem pa so mi doma “za ziher” hoteli predpisati še ene. Ko sem začela spraševati zakaj, so rekli, da prejšnji ni pokrival klamidije. Ko sem spraševala, ali lahko testiramo PREDEN me damo ponovno na antibiotike, so rekli, da test zaradi prejšnjih antibiotikov ne bo nič pokazal. In vztrajali, da bi bilo res fajn, da jih vzamem, ker polovica populacije je okužena s klamidijo in ker ta povzroča neplodnost. Potem so imeli še briljantno idejo, da bi vzel to tudi partner.

HB sem imela dovolj zdrave pameti, da sem vprašala, kako vse se z njo lahko okužiš (ali npr. tudi v bolnici, z brisačami, ipd…) in so rekli, da 100 % le s spolnimi odnosi. Partner je rekel, da ne misli jemat antibiotikov brez veze. Moja osebna zdravnica je takrat tudi rekla, da “adijo pamet…”

Ampak najbolj mi je bilo zanimivo, kako mi je ta ginekologinja rekla v šali, da sicer mi antibiotikov ni treba vzeti (ko sem ji povedala, da jih partner itak ne misli), ampak da če bo potem kaj narobe, da bom lahko rekla partnerju “Evo, si videl?” Sem ostala popolnoma brez besed. Prvič zato, ker če bi ugotovila, da me vara, bi verjetno rekla kaj drugega. In drugič, ker če bi se soočala z neplodnostjo, se bi mi zadeva zdela bolj resna kot za zgolj “Evo, si videl?”

Jaz ne razumem, zakaj gre nekdo študirat ginekologijo, če mu je nerodno govoriti o spolno prenosljivih boleznih, da ne govorim o spolnosti nasploh … TO je šele tabu…

tebi, matjažku in robiju smo že podelile častni ženski spol :))))[/quote]
A to pomeni, da želite, da še sam kaj komentiram v tej “ženski temi” ? 🙂

Sem mislil, da se bo izboljšalo mnenje o meni, če bom tiho in se ne bom vtikal v ženske zadeve 🙂

To je res tabu ker posega v drugo izjemno občutljivo področje, še bolj kot je to, s kom spiš, namreč v osebno svobodo, ki je sveta in nedotakljiva, (še bog nam jo je dal in nam je ne jemlje, menda?) tudi če imaš partnerja, jo moraš obdržati– V tem smislu razumem ginekologe, da se ne čutijo poklicane pametovati pacientkam in predvsem jih zastrupljati z dvomom, kaj če te partner vara… pa čeprav so posledice lahko bolj tragične kot evo, si videl…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Nas sprašuješ, če naj tvoj ljubček, ki je okužen s spolnimi boleznimi, uporablja kondom? phahha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je res tabu ker posega v drugo izjemno občutljivo področje, še bolj kot je to, s kom spiš, namreč v osebno svobodo, ki je sveta in nedotakljiva, (še bog nam jo je dal in nam je ne jemlje, menda?) tudi če imaš partnerja, jo moraš obdržati– V tem smislu razumem ginekologe, da se ne čutijo poklicane pametovati pacientkam in predvsem jih zastrupljati z dvomom, kaj če te partner vara… pa čeprav so posledice lahko bolj tragične kot evo, si videl…[/quote]

Saj ne pričakujem, da bi pametovali. Ampak da bi ti povedali, kaj imaš, kako se tega človek naleze in šele potem predpisali zdravljenje (kot se to dela v vseh drugih vejah medicine), se pa meni zdi, da bi moral biti standardni postopek obravnave pacienta, mar ne?

To je res tabu ker posega v drugo izjemno občutljivo področje, še bolj kot je to, s kom spiš, namreč v osebno svobodo, ki je sveta in nedotakljiva, (še bog nam jo je dal in nam je ne jemlje, menda?) tudi če imaš partnerja, jo moraš obdržati– V tem smislu razumem ginekologe, da se ne čutijo poklicane pametovati pacientkam in predvsem jih zastrupljati z dvomom, kaj če te partner vara… pa čeprav so posledice lahko bolj tragične kot evo, si videl…[/quote]

Vse to razumem. Ampak včasih se pri spolnosti lahko pojavijo tudi določene zdravstvene težave, pri katerih bi morali pomagati zdravniki. Glede na to, da je o tem navadnim smrtnikom že itak težko govoriti, bi pričakovala, da bodo vsaj zdravniki v tem malce bolj zverzirani (da se potem ne počutiš nelagodno, ipd.). Po mojih izkušnjah z ginekologi/njami pa se mi zdi, da – če bi se znašla v takšni situaciji – bi bila brez sogovornika, ker jim je ob treh zadevah že očitno tako nerodno, da ne vem niti, ali bi si upala “odpreti temo”…

tebi, matjažku in robiju smo že podelile častni ženski spol :))))[/quote]

Sem mislil, da se bo izboljšalo mnenje o meni, če bom tiho in se ne bom vtikal v ženske zadeve :)[/quote]
Robi, nekatere niso zadovoljne z ničemer a ne? :))

Sem mislil, da se bo izboljšalo mnenje o meni, če bom tiho in se ne bom vtikal v ženske zadeve :)[/quote]
Robi, nekatere niso zadovoljne z ničemer a ne? :))[/quote]
Tudi takšne obstajajo. To je res. 🙂

Enim je tukaj res samo do zajebancij (mladim fantkom). Mlade ženske pa se le vzemite v roke, ker ste še mlade in razna vnetja, izcedki taki ali drugačni pripeljejo do hudih obolenj jajčnikov in sečevodov tko, da marsikatera, ko hoče zanositi ne more in je potrebno dolgoletno zdravljenje, če se sploh lahko pozdravi. Jaz sem že v letih in sem rodila nimam težav s tem, me pa moti, da razna skakanja čez plot brez ustrezne zaščite kasiram jaz in še marsikatera, zato dragi moški mladi ali stari, ki radi letate kot metuljčki bodite rajši samski brez prijateljice, ki vas čaka doma medtem, ko vi letate od ženske do ženske in niste sposobni imeti lepe spoštljive veze z nekom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close