kajenje
direktno z besedo na plan, ne ravno v nedeljo pri kosilu, ampak najprej onemu, ki gre počasneje v zrak in to je to. Ni pravega načina, obstaja samo da lepo poveš ali pa da mutiš in trpiš. Pa če jim toplice plačaš vedi da ne bo strinjanja, enkrat se bodo sprijaznili…
iskrenost na prvo mesto, zapomni si to če se gre za familjo.
Povej ji, da se bojiš, da tega ne bo sprejela, ampak da je to zdaj del tebe. Mamo bo morda zanimal razlog za tvoje početje, glede na to, da je to škodljivo in da se boji zate. Pošteno bi bilo, da ji ga poveš, če želiš, da to kar se da mirno sprejme.
Ah, Robi, saj se ne sekira za ceno, če pa ata pa mama plačata cigarete. Saj 13letna smrklja nima svojega denarja.
Če pa oba tastara dva kadita pa sploh ne vidim problema. Potem pa bodo skupaj nažigali in zasmrajali okolico. Kako bosta prepovedala hčeri, če ji pa plačujeta čike in če sama kadita? Jaz sem tudi čokoholik kako naj ljudem potem težim, da ni pametno požret preveč čokolade :)?
Res nimaš kaj…Razen, da s kom podeliš kakšen košček, da na vsakega pride manj. 🙂
To je res.
Jaz definitivno ne bi dajal denarja za to sranje. Prav tako pa ne prenesem cigaretnega dima….Če bi moj otrok začel kaditi, potem tega res ne bi toleriral.[/quote]Robi pa to je ja tak užitek…. kaj je tist € v primerjavi s tem kako potem uživaš… 😉
Škrtuh! otroku ne bi privoščil nekaj instant užitkov….. 😉 :)))
Hja, nekako si težko predstavljam, da bi bili starši navdušeni, ko bi jim 13.letna hči povedala, da kadi.
Ana158, fajn bi bilo, da bi vedeli več o tvoji situaciji doma… Sicer jaz bi počakala na trenutek, ko je vzdušje najbolj sproščeno, veselo, pa povedala takrat… sicer idealnega časa ni, da se to pove. Te pa verjetno že celo leto ta skrivnost hudo mori, tako da ko boš povedala, ti lahko kvečemu samo odleže. Tudi če ne bo sprejeto tako, kot bi si želela.
Robi, če ti ne bi pri otroku toleriral kajenja, to še ne pomeni, da otrok ne bo kadil. Bo pač skrival, če bo dobil občutek, da oče tega ne tolerira.
Bo pa moral dobro skrivati, da ga niti zavohal ne bi. :)[/quote]
Rekel ti bo, da so s prijatelji kadili in se je v njega kadilo. 🙂
Od prijateljev, ki kadijo, ne dobiš zadaha :). Sploh pa mene bi skrbelo, če bi imela 13 letna frkljica priajtelje, ki kadijo.
Marko, otroku preprosto ne daš denarja pa ne bo kadil. Če bo okrog prosil cigarete pa ne bo ne vem koliko skadil.
Iz čokolade oz. ovitka se tudi lahko kadi :). Zažgeš ovitek pa je. Kadilo se bo pa smrdelo tudi, če bo pravi ovitek :).
Itak pa en provocira. Tele teme ni odprla 13letnica. Seveda pa verjamem, da obstaja kar nekaj 13letnic, ki kadijo. Samo ne odpirajo takih tem.
Forum je zaprt za komentiranje.