Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili
Center Slovenije pa ni LJ, ampak Spodnja Slivna pri Vačah :).
Toliko lepih krajev po Sloveniji, toliko lepe narave, pa bi rinili v LJ, kjer je pogosto megla, gužva. Jaz predlagam raje kaj lepega: Peca, Pohorje, Uršlja gora ali pa Gorenjska, recimo Pokljuka, Bohinj ali pa kje ob Soči ali pa lahko tudi sprehod po solinah, ob morju.
Kako je to mišljeno… s partnerji ali brez? :))))
Jaz predlagam Ljubljano, se bomo lahko sprehajali od šanka do šanka… in pili kuhančka, pa jedli kostanje… pa ker nas bo (vsaj predvidevam hudo zeblo) se stisnili malo bolj skupaj .:))))) Samo za uresničitev tega slednjega moram dobiti najprej odgovor na gornje vprašanje.:))))))))
Se tudi strinjam z Ljubljano. Gorenjska je tudi fletna, vendar pomislite, koliko km mora nardit nekdo iz Dolenjske ali Primorske do tja – s tega vidika je LJ se najblizje vsem. Pa menda vsi poznamo Presernov trg, torej se lih zgubit ne moremo pa vse bo okraseno, waaaaah, komaj cakam 🙂 Lahko se tud kak plac rezervira, ce nas bo toliko …
japkica, saj ves, strudelj pa to 😉
bibita: ti kar pridi, z ali brez 😉
puniks: mogoce te pa lahko kdo pobere mimogrede?
Oh, antilopa, čisto preveč si črnogleda…. ko se začne tisto predpraznično vzdušje in vse kar sodi zraven, se hočeš nočeš stisneš k nekomu, če ne drugač takrat ko mu daš lupčka in zaželiš vse vse …. :)))) Bo pa On_ poskrbel, da bo mrzlo, pol pa se itak ve kako in kaj.:))))
p.s.
Ker, če se ne bomo nič stiskali, pol nima smisla hodit tako daleč.:))))
Oh, antilopa, čisto preveč si črnogleda…. ko se začne tisto predpraznično vzdušje in vse kar sodi zraven, se hočeš nočeš stisneš k nekomu, če ne drugač takrat ko mu daš lupčka in zaželiš vse vse …. :)))) Bo pa On_ poskrbel, da bo mrzlo, pol pa se itak ve kako in kaj.:))))
p.s.
Ker, če se ne bomo nič stiskali, pol nima smisla hodit tako daleč.:))))[/quote]
Če se srečanje organizira samo iz tega razloga (stiskanje), potem mene ne bo zraven. Moj cilj je predvsem spoznati nekaj novih ljudi in se zabavati v zmerni meri. Nič čudnega, da je Matjažka strah, da ga bomo napadle. :))
p.s.
Jaz mislim, da je ona bolj skromno bitje in nikoli ne pričakuje preveč. Se pa rada pusti presenetiti. :-))))
p.s.
Jaz mislim, da je ona bolj skromno bitje in nikoli ne pričakuje preveč. Se pa rada pusti presenetiti. :-))))[/quote]
Absolutno, nikoli ne pričakuj preveč.:))) Bibitka je pozabila, da ta taktika “na izvoli” ni vedno učinkovita. :))
Ja, hvala no, ampak ni bilo mišljenjo osebno zame. :)) Mene bolj zanima ali se dobimo forumaši sami, ali pridete ostali s partnerji … saj veš … glede stiskanja, pa to.:))))))[/quote]Če je to cilj potem je bolje da jih čimveč pride z (nekom že)
Da ne bo spet, ko zadnjič, ko so se eni zmrdovali, da bo kot na pivo in cvetje ljudi, oni bi pa raje samo te iz foruma, pa da ne bi povedali imen, pa da ne bi to pa ne bi ono….. najbolj, da bi si vsak črn žakelj poveznil na glavo… :/
Eh saj potem na koncu so/smo bili pa kar simpatični, menda 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.