bodybuilderke in mišičaste ženske
Meni to ni normalno, da nekdo tako iznakazi svoje telo; tako ženske kot moški.
Mi deluje nagravžno, sploh pa tiste/i, ki so rjavočrni, tako kot zamorci, pa namazani z oljem…. fuj :)[/quote]
Bogve koliko jajc pojedo te ženske na dan? 12? :)))[/quote]
Si lahko misliš, kako jih potem razganja? :)…. a sicer morajo dosti jajc pojest, jaz namreč o tem sploh nič ne vem. 🙂
p.s.
antilopca fuuuuuuul luštkan avatar.
Bogve koliko jajc pojedo te ženske na dan? 12? :)))[/quote]
Si lahko misliš, kako jih potem razganja? :)…. a sicer morajo dosti jajc pojest, jaz namreč o tem sploh nič ne vem. 🙂
p.s.
antilopca fuuuuuuul luštkan avatar.[/quote]
Mislim, da je ena fora s proteini, ki so v jajcih. Če boš kontaktirala Arnolda “terminatorja”, ti bo več povedal. :))
Avatar pa sem morala dobesedno obrezati po višini in dolžini, da je šel sem notri. 🙂 Tale Pocahontas je ravno prav mišičasta. :))
Odvisno kako so mišice izklesane in kao se ujemajo s celotno pojavo ženske, njenim obrazom, celotno figuro. Nekaterim se poda da imajo nekaj mišič, nekatere (sploh tiste ekstremistke) pa prav izpadejo kot možače (ni duha in ne sluha o ženski lepoti). Vsekakor pa je kljub temu lepše videti rahel obris mišic kakor pa kupe maščob, ki prav visijo iz skeleta pa to velja tudi za moški spol.
Antilopa, zanimiv oz lep avatar si si dodala.
Antilopa resno? Torej,brez zamere velja?
Ogabne so.
To pač ni ženski podobno, neka terminator varianta.Ženska naj bi bila nežna in ne groba .[/quote]
Misonkka, jaz ti čisto nič ne zamerim, ker ne izgledam kot bodybuilderka. :)) Tole temo sem odprla, ker sem slučajno naletela na neke fotke takih žensk, pa me je zanimalo, kaj jih pripravi do tega, da se začnejo s tem ukvarjati. Ne želim jih obsojati, samo zanima me, kako to, da se odločijo za bodybuilding.
Forum je zaprt za komentiranje.