Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ VTIPKAŠ, DA KLIČEŠ S SKRITO ŠTEVILKO?

KAJ VTIPKAŠ, DA KLIČEŠ S SKRITO ŠTEVILKO?

Živjo. Zanima me, kaj moram vripkat pred telefonsko številko, da bom klicala s skrite številke. Na moji stari [predpotopni] Nokii sem lahko pri nastavitvah klicev pritisnila gumb, pa sem klicala skrito, zdaj pa imam novo Nokio pa tega gumba ni…In ko bom klicala s te skrite šteilke, kaj se bo izpisalo klicani osebi? Ko sem klicala s tiste stare Nokie se je izpisalo tako: (ni številke). Hvala za pomoč!

#31# in nato tevilka

sicer sem to že pozabla, ampak imaš sigurno v nastavitvah funkcijo pokaži/skrij mojo številko.

lojtre31lojtraštevilka

A hočeš koga zafrkavati, da moraš skriti številko?
Ti nekaj povem. Pametni ljudje se na skrito številko NE oglašajo!!

Neumni ljudje se na skrite številke ne oglašajo. Podjetja imajo navadno fiksne priključke vezane na GSM “vmesnik” da s tem privarčujejo. Telefonska številka se v tem primeru ne izpiše in BUDALA se ne javi. Naslednji dan se BUDALA jezi zakaj ga nihče ni poklical kot je bilo dogovorjeno. Po obrazložitvi se BUDALA posuje s pepelom in pri sebi obljubi, da se bo sedaj vedno oglašal na skrite številke saj mu je ta dosedanja osebna motnja ali trma povzročila v enem dnevu določeno škodo/izgubo.

lp

Budalo je tisti, ki skriva številko. Skrivanje vedno in povsod pomeni nekaj slabega!!! In kdor namerava skriti številko kot avtorica, vsekakor ne naklepa nič dobrega.
Se popolnoma strinjam s trditvijo, da se pametni ljudje na skrite št. ne oglašajo.
Da pa ti, renerged, spadaš med ljudi, ki telefona uporabljajo za zafrkancijo, pa pove že tvoj nivo izražanja.

Se popolnoma strinjam.

#31# in številka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close