Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem je smisel

V čem je smisel

Čedalje bolj se sprašujem v čem je smisel skupnega življenja. Sama zase vem, da bi bila z njim, ker ga imam rada in bi bila z njim. Pri meni obstajajo neki vrhunci (skupen šport) pri katerem se, ko sem z njim, recimo temu sprosti veliko te energije. Drugih tipčkov niti ne opazim, mi ni treba.

V čem je pa smisel pri njemu? Težko vprašanje. Je tipčkom v navadni vezi, brez pretresov z žensko dolgčas? Če bolj jasno vprašam.. kaj je smisel moškemu, da je z žensko? Moški pa lahko rečem kar za večino, radi flirtajo, kar ženske naj nebi zamerile, ker naj nebi pomenilo nič. Ampak ne razumem zakaj bi bilo to potrebno, zakaj to potrebujete? In še bolj, ok, smo različni med sabo, recimo, da je pač treba sprejet, da to potrebujete. Pa me zanima kaj pa je tisto, zaradi katerega se pa vrnete k svoji? Ker je pač to dolgoročno bolj smiselno? Zaradi družbe, ki je tako skonstruirana, da so taka pač pravila? Zaradi dogovor z njo o zaupanju? Ali so dejansko to čustva in se pač od neke točke naprej sploh ne želite it z objektom flirtanja.. in si enostavne zaželite biti s svojo? Mogoče kaj čisto tretjega?

Ker sem rad z njo in ona z mano. Ker me sprejema in jaz njo. Nikoli nimam občutka, da se ji MORAM prilagajat, pač da jo razveselim in s tem tudi sebe. Enako doživlja ona. Ker se vidim z njo v prihodnosti, želim z njo živeti.
Z drugimi ne flirtam, ker ne potrebujem potrditve, da me še katera opazi. Tudi brez flirtanja to vem oziroma mi to sploh ni pomembno. Če se je kdaj komu zdelo, da flirtam, si je to samo domišljal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hmmm,.. kaj pa zate je flirt?

Zame je flirt, če bi želel ugotoviti ali bom neko žensko pritegnil tako, da bo pokazala zanimanje zame. Se pravi, da imam glede njenega odziva neka točno določena pričakovanja, ki jih želim vzpodbuditi s svojim vedenjem ali besedami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je dobra definicija flirta. To počne precej ljudi (ne mislim tebe), ko pa jim ne uspe pridobiti željenega zanimanja, pa rečejo, da so se samo prijateljsko pogovarjali. In, da jih je okolica narobe razumela. :))

Saj niti ni bistveno če imaš ti ta namen, mogoče le spregovoriš nekaj besed z nasprotnim spolom in si že označen za ……( poljubno vstavi) in potem sledi “zagovor” v katerem ti partner najde kup dokazov, da si se zlagal…… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj niti ni bistveno če imaš ti ta namen, mogoče le spregovoriš nekaj besed z nasprotnim spolom in si že označen za ……( poljubno vstavi) in potem sledi “zagovor” v katerem ti partner najde kup dokazov, da si se zlagal…… :/[/quote]
Seveda, tu se potem pokaže predvsem partnerjevo zaupanje in tudi sposobnost tolmačenja oziroma razumevanja neke situacije.

Saj niti ni bistveno če imaš ti ta namen, mogoče le spregovoriš nekaj besed z nasprotnim spolom in si že označen za ……( poljubno vstavi) in potem sledi “zagovor” v katerem ti partner najde kup dokazov, da si se zlagal…… :/[/quote]
Seveda, tu se potem pokaže predvsem partnerjevo zaupanje in tudi sposobnost tolmačenja oziroma razumevanja neke situacije.[/quote]Če ne bi imel “sposobnosti tolmačenja” sploh opazil ne bi…… 😉
Tako pa TOČNO ve kaj si ti želel počet….. 😉

Ne boš se tako lahko izmazal, spet en vic a? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče pa sem samo velik manipulant. Če ona ne želi, se res nikakor ne moreš izmazat.:))

Kaj ne želi, ne želi…..? One že želi, saaaamoooo, če pa VE zakaj se ti z drugimi pogovarjaš/pišeš tu, kjer so v glavnem sogovornice ženske…. (le On_ ti še uničuje sistem ;)?
Marko lepo nehaj pa te bo spet imela rada, dokler pa se z drugimi pogovarjaš boš pa lačen in zmečkan hodil okoli….. 😉 :)))

točno tak pogovor se dogaja med mano in njim… hehe. Jaz sem videla ravno to, da je tudi potem, ko sta se nehala pogovarjati, še čekiral, če ga gleda.. On pravi, da si domišljam… mmmmmmm

Pa kaj ti naj reče, da je res?
Kje si pa upa, da bo potem cel teden na kavču spal?
Ni lepo če se človek zlaže, je pa manjše zlo kot, da se sooči s tvojo jezo…..
Kaj si ti zaen zmaj, da se človek raje zlaže kot,da bi se pogovarjal o tem s tabo….. 😉 😀

Kaj ne želi, ne želi…..? One že želi, saaaamoooo, če pa VE zakaj se ti z drugimi pogovarjaš/pišeš tu, kjer so v glavnem sogovornice ženske…. (le On_ ti še uničuje sistem ;)?
Marko lepo nehaj pa te bo spet imela rada, dokler pa se z drugimi pogovarjaš boš pa lačen in zmečkan hodil okoli….. 😉 :)))[/quote]
Ta bi bila res trdovratna. 😛

Še tako dobro in razumljivo definicijo oziroma razmišljanje smo ljudje sposobni razumeti napačno oziroma po svoje. Pa ne ciljam nate, da ne boš mislil, da te špikam. 😉 Zanimivo je, kako različno razmišljamo, ko ne zaupamo ali pa z drugimi besedami verujemo v isto stvar.

Kaj si ti zaen zmaj, da se človek raje zlaže kot,da bi se pogovarjal o tem s tabo….. 😉 :D[/quote]

Ni tolk simpl, da bi se razjezila in je to to. Spraševala bi ga to kar sem napisala v uvodnem postu. Torej, če kar sama prevedem v ‘muški’, bi vrtala in težila. Isto v bistvu. Kako naj pa drugače to jemljem? Nič nisi odogovril na to, zakaj moški to počnejo in kje je vseeno motivacija, da se vračajo k svoji, čeprav si pa želijo flirta z drugo? Imam občutek, da tudi ti meniš, da to pač ni dober znak, ane?

Seveda ni dober znak, saj je On to zelo očitno napisal v svojem “špikajočem” slogu. 😉

Želel pa je povedati med drugim predvsem to, da ni vse flirt, kar mi vidimo pri drugem kot flirt.

Spet ena, ki v svojem spominu nosi slabe izkušnje….O smislu se ne sprašujemo, če nas odnos zadovoljuje. Sprašujemo se le, če nas ne zadovoljuje. Kar pa ponavadi niti ni odvisno od trenutnega stanja in ljubezni, ampak zaradi projekcije preteklih izkušenj na ta trenutek.
Ne ukvarjaj se smislom, ker ga ne boš našla. Ukvarjaj se s tem, kako ustvariti pogoje za srečo in zadovoljstvo.

… kar pa je tudi smisel. 🙂

Kaj si ti zaen zmaj, da se človek raje zlaže kot,da bi se pogovarjal o tem s tabo….. 😉 :D[/quote]

Ni tolk simpl, da bi se razjezila in je to to. Spraševala bi ga to kar sem napisala v uvodnem postu. Torej, če kar sama prevedem v ‘muški’, bi vrtala in težila. Isto v bistvu. Kako naj pa drugače to jemljem? Nič nisi odogovril na to, zakaj moški to počnejo in kje je vseeno motivacija, da se vračajo k svoji, čeprav si pa želijo flirta z drugo? Imam občutek, da tudi ti meniš, da to pač ni dober znak, ane?[/quote]Ni dober znak to da je prijazen do drugih žensk ali ni dober znak to da vrtaš vanj?

Imam občutek kot,da bi se moral do veh drugih žensk obnašat sovražno oz jih vsaj ignorirat v tvoji prisotnosti. Ne spregovorit z njimi besede, jih ne pogledat, ker je pač s tabo in se to ne spodobi, ker te s tem žali ali karkoli pač.
Samo a se ti ne zdi to malo preveč posestniško? :/
Mogoče domišljavo, ko si domišljaš, da si ena in edina na tem svetu za njegove oči?
Seveda si nekaj posebnega, zato te je tudi izbral samo da si pa sedaj plašnice natakne in ne levo in ne desno…. ne vem :/

Sploh pa če si toliko sigurna v njegovo početje, da je to lahko samo flirt, ki ima nek namen, cilj, zakaj ga potem sprašuješ o tem, itak VEŠ, si prepričana v to, ne dvomiš in če vse to sešteješ najbrž ni pravi, žal. 🙁
Lahko si pa privoščiš malo nagajivosti in ko bo tako “neopazno” pogledoval, ga vprašaš:
A je dobra?
in potem malo podebatirata v to smer, mislim tako o vizualni oceni, oliko bi ji prisodil od 1-10… itd

Naj malo nabira apetit, večerjal bo pa doma…… 😉

Ni tolk simpl, da bi se razjezila in je to to. Spraševala bi ga to kar sem napisala v uvodnem postu. Torej, če kar sama prevedem v ‘muški’, bi vrtala in težila. Isto v bistvu. Kako naj pa drugače to jemljem? Nič nisi odogovril na to, zakaj moški to počnejo in kje je vseeno motivacija, da se vračajo k svoji, čeprav si pa želijo flirta z drugo? Imam občutek, da tudi ti meniš, da to pač ni dober znak, ane?[/quote]Ni dober znak to da je prijazen do drugih žensk ali ni dober znak to da vrtaš vanj?

Imam občutek kot,da bi se moral do veh drugih žensk obnašat sovražno oz jih vsaj ignorirat v tvoji prisotnosti. Ne spregovorit z njimi besede, jih ne pogledat, ker je pač s tabo in se to ne spodobi, ker te s tem žali ali karkoli pač.
Samo a se ti ne zdi to malo preveč posestniško? :/
Mogoče domišljavo, ko si domišljaš, da si ena in edina na tem svetu za njegove oči?
Seveda si nekaj posebnega, zato te je tudi izbral samo da si pa sedaj plašnice natakne in ne levo in ne desno…. ne vem :/

Sploh pa če si toliko sigurna v njegovo početje, da je to lahko samo flirt, ki ima nek namen, cilj, zakaj ga potem sprašuješ o tem, itak VEŠ, si prepričana v to, ne dvomiš in če vse to sešteješ najbrž ni pravi, žal. 🙁
Lahko si pa privoščiš malo nagajivosti in ko bo tako “neopazno” pogledoval, ga vprašaš:
A je dobra?
in potem malo podebatirata v to smer, mislim tako o vizualni oceni, oliko bi ji prisodil od 1-10… itd

Naj malo nabira apetit, večerjal bo pa doma…… ;)[/quote]

Napisal si, da je domišljavo, če bi si domišljala, da sem za njegove oči le jaz. No, dobro, da si pisal o tem, ker me ravno to zanima. Ženske imamo svojega moškega rade na določen način, in ja, kljub temu, da obstajajo tudi moške striptizete, imamo babe velikokrat oči le za svojega. Če smo srečne v sedanji veze in imamo občutek, da bo trajala, nas en luškan tip okoli nas ne stimulira prav nič. Mogoče smo kdaj ponosne nase, to je pa vse. Večina nas takih pač je, to je razlika med moškim in žensko. In ravno o tem sprašujem.

Različni smo in ko drug drugemu rečemo, da se imamo radi, ima to najverjetneje drugačne pomene. Torej zanima me, kako imate moški radi žensko. Če vas stimulira ena lušna ženska kar tako, kje dobite stimulacijo, da se vrnete k svoji. Torej zanima me, če lahko kakšen moški opiše ta občutek. Torej tisti, ‘drive’, da vas vleče da se vrnete k svoji, ta me zanima.

Torej, če poenostavim, če me moti, da so mu druge všeč, me moti zato, ker sklepam po sebi. Če bi mene tako zanimali drugi tipčki, konec nebi bil več daleč. In sedaj se trudim razumeti, da mogoče niste vsi taki kot jaz, seveda, če je to sploh res 😀

Med “všeč biti” in “zanimati se” je velika razlika. Imaš ogrlico, si ogleduješ druge, nekaj ti jih je celo všeč, ampak te ne zanimajo, ker eno že imaš in ne rabiš dveh.

Da ima tvoj tip oči samo zate, pride v poštev pri zaljubljenosti, ko pa ta popusti, jasno opazi tudi kako drugo osebo, mu je morda celo simpatična, zanimiva, ampak nič ne naredi v smeri da bi jo (bolje) spoznal, ker je (srečno) vezan. Če se v pogovoru z njimi prijazno smehlja, ne pomeni da jih peca, ampak da je pač vljuden in prijazen.

Razumeš te korelacije?

Če je moškemu všeč kakšna druga ženska, še to ne pomeni, da bo pobegnil z njo. 🙂
Vse je odvisno od tega, v kolikšni meri moškega sam odnos zadovoljuje in kako (če) ima moški partnerko rad.

Razumem vljuden in prijazen pa vidim tudi kdaj gre za nekaj drugega.

Ni mi pa jasno tole: ‘nekaj ti jih je celo všeč, ampak te ne zanimajo, ker eno že imaš in ne rabiš dveh.’ Sama gledam na to drugače. Ogrlice nisem kupila. Skratka s fantom načeloma skupaj živiva, ker sva si to oba zaželela. Če primerjam z ogrlico, bi rekla, da je sposojena.. Nič nisem plačala zanjo in lahko se vrne tja od koder je prišla. Torej, če bi rada nosila drugo, zadostuje samo želja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close