Nisem nič…
Kaj te zanima?[/quote]
ne vem no….. dobra družba….. ljudi začne nekdo zanimat na podlagi nečesa….. pri tebi tega ni. dvomim pa, da ti bo kdo zastavljal vprašanja, ti boš pa odgovarjal :))[/quote]
Ok Aleksandra…predvsem nisem obremenjen sam s seboj….znam poslušati sogovornika ne glede na temo….če storim napako se opravičim…vedno sem dobre volje…tele težki časi me sploh ne obremenjujejo in zaradi tega se ljudje v moji družbi dobro počutijo…znam plesati..gledam romantične filme..športa pa ne..sem pa za šport..se pravi zunaj..dvorana me ne zanima. Upam, da si bolj zadovoljna…ker je še…..
ne vem no….. dobra družba….. ljudi začne nekdo zanimat na podlagi nečesa….. pri tebi tega ni. dvomim pa, da ti bo kdo zastavljal vprašanja, ti boš pa odgovarjal :))[/quote]
Ok Aleksandra…predvsem nisem obremenjen sam s seboj….znam poslušati sogovornika ne glede na temo….če storim napako se opravičim…vedno sem dobre volje…tele težki časi me sploh ne obremenjujejo in zaradi tega se ljudje v moji družbi dobro počutijo…znam plesati..gledam romantične filme..športa pa ne..sem pa za šport..se pravi zunaj..dvorana me ne zanima. Upam, da si bolj zadovoljna…ker je še…..[/quote]
no vidiš, da gre :)) te moram pohvalit in glede na to, da sem bolj tečne sorte, pohvale niso lih pogoste hahaaa
do zdej se vse lepo bere 🙂 in ja, sem zadovoljna 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.